1. Vardas_Pavardė žaidime? : Lietuva_Deivis
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 28056
3. Jūsų amžius? : Beveik 15
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Noriu daryti įvairesnius Event'us, padėti kitiems žaidėjams (naujokams taip pat) ir palaikyti tvarką.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Esu draugiškas, ir esu dažnai žaidžiantis šį serverį žaidėjas, bei aktyvus
6. Ar turite mikrofoną? : Taip
7. Jūsų skype ID? : deideee123
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 1 žaidėją kuris pražaistų 50 valandų. Pakviečiau Lukas_Lrg
Change

22 April 2015 - 18:15 PM
Buvęs VI-Karo Akademija Pavaduotojas
Buvęs VI - Geras Faras Direktorus
Esamas UAB-Krovinių Pervežimas Direktorius
22 April 2015 - 20:27 PM
22 April 2015 - 22:03 PM
Edvinas_Game, on 22 Apr 2015 - 4:58 PM, said:
sorry esi dx, bet sakau uz. noliferis ackariks
Įsp. || Įžeidimai.
Dusk tu naxuj lavone, atrodo kad save atvaizduoji šiam poste...
Už, aktyvus.
Įsp. || Įžeidimai.
Šį pranešimą redagavo Gintarė_Žilionytė: 25 April 2015 - 12:55 PM
Kreipkis, nugaros neatsukau dar nei vienam.
22 April 2015 - 22:12 PM
Pati anketa ne stebūklinga, bet aktyvumas rodo kad tu geras LRG žaidėjas. Pagal tavo būseną serveryje ir užduodamus klausimus administratoriams, nu nežinau sakyčiau dar šiek tiek trūksta patirties, dar turi daug kur tobulėti šiame serveryje. Sėkėms, kolkas už.
23 April 2015 - 13:14 PM
Prieš. Vėl dėl to : http://forumas.lrg.l...lietuva-deivis/
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Moderatorius
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok