Sveiki,
1. Vardas_Pavardė žaidime? : Chicago_Bulls
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : Beveik 140,000 ( Be monetos jokios )
3. Jūsų amžius? : 16
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Esu jau buvęs administratorius ir žinau kad šis postas nėra lengvas bet, manau jį gavęs galėčiau rengt event'us iš savo kišenės ( nelaukčiau kol labdaroj susikaups 20,000€ ||| Nesigiriu bet turiu 4,3mln. todėl ir nevogčiau iš labdaros ) kurie būtų vis įvairesni, įdomesni, efektyvesni ir labiau traukiantys žaidėjus, juose sudalyvauti. Na kas be ko būdamas Moderatoriumi negaliu taip laisvai jų rengti, kadangi trūksta komandų pzv.: /egun, /eheal ir t.t. Na ir vien tas trumpinimas [Adm] gal žaidėjams kažką reiškia, jie truputi pasisaugo ir ne taip sukčiauja event'uose, daugiau pagarbos rodo ir t.t. Admin'ai turi daugiau komandų, kurios ir labiau leidžia sudrausminti, bausti žaidėjus ar jiems padėti.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Pradėkim su minusais esu kartais labai įkyrus, "naglas", greitai užsivedu, jei susinervinu ( bet tai būna labai labai retai ) pasipila daug baisių žodžių, kuriuos aišku prislepia ** žvaigždutės **. Geroji pusė yra ta kad su gerą kompanija būnu atviras, mielai padedu, jei atsiprašo nebaudžiu ( aišku jei parašo per /v kokia nesamone, /mute panaudoju. Jei netyčia kažką parašo ar sumaišo komandas, ir atsiprašo tiesiog perspėju), atleidžiantis, na vienu žodžiu nepasikėlęs.
Ir manau dažniausia lieku paskutinis Moderatorius serveryje Naktinė pamaina būna
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Dariau daug event'ų, padėdavau naujokams bei žaidėjams, priimdavau naujokus į žaidimą (aprodydavau pagr. sistemas [žvejyba ir t.t. kaip jie gali užsidirbt] ), dariau ką tik galėjau. Aišku kartais ir grybo papjaudavau ...
6. Ar turite mikrofoną? : Taip.
7. Jūsų skype ID? : FourHundin
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 2 žaidėjus kurie pražaistų 50 valandų. Projektas neveikia
Jei jums nepatinku nerašykite prieš, o tiesiog įvertinkite mane ir mano pastangas siekiant šio posto.