1. Vardas_Pavardė žaidime? :Manvydas_Klu
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? :70418
3. Jūsų amžius? :17
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Noriu vėl grįžti į serverį, kadangi jau žaidžiu apie 2 savaites reguliariai, serveryje nėra ką veikti, todėl nusprendžiau reikia vėl tapti moderatoriumi, kaip seniau, kad galėčiau padėti naujokams kurie tik užsiregistruoja, nes dabar yra labai sunku kai neturi tam tikru komandų, noriu lengviau rengti TELELOTO, per kuri stegiuosi sukviesti daug serverio žaidėjų bei naujokų ir išdalinti jiems pinignes ir vairuojamas dovanas, kaip tik vakar vyko.Šiaip norisi pagyvinti adminų komandą ir stengtis viso keriopai, kad serveryje padidėtu žaidėju skaičius.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? :Nes, aš LRG žaidžiu nuo 2013-06-vidurio, ir tai buvo mano aplamai pirmas serveris, nes tik tada aš išsirašiau samp, tuo metu buvau išrinktas moderatoriumi Nasario, o po to išrinktas Administratoriumi, išbuvau apie 2 mėnesius gal 3 ar 4 sudėjus su moderatoriumi, tada sukaupiau didelę patirtį kaip elgtis su naujokais kurie tik užsiregistruoją, kai kurie mano laiku užsiregistravę pražaidė ilgą laiko tarpą, o gal dar yra kurie tebežaidžia iki dabar, tada tiek idėjes laiko ir pastangų sugaudyti naujokus, mane išmetė iš ADMIN, kad pastačiau toki Karolis_Bangarang į vietą, taigi aš esu pasiruošęs vėl žaisti su naujokais kaip darau ir dabar, bei rengti kitokius eventus kaip ir seniau, o ne tuos pačius DM..
6. Ar turite mikrofoną? :Taip, kiekvieną vakarą sėdžiu TS ir bendrauju su žaidėjais
7. Jūsų skype ID? :godziuks1
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 1 žaidėją kuris pražaistų 50 valandų..Esu pakvietes pora žaidėju, bet kviečiau be tos sistemos nes ji neveikė, pradžioj žaidžiau su draugais, po to dar pakviečiau.
Change

20 April 2015 - 15:55 PM
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
20 April 2015 - 17:06 PM
Visom keturiom už, nes jis yra MLDC, nedaro nesąmonių ir mandagus.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
20 April 2015 - 18:11 PM
O dabar iškrito laimingieji kamuoliukai
Sakau už, gal paįvairinsi serverį įvairiais event'ais, ypač TELELOTO
Japonai sukūrė vagis gaudantį robotą. Per 5 minutes japonijoje jis pagavo 10 vagių; per 2 minutes JAV jis pagavo 20 vagių; per 2 minutes Lietuvoje pavogė patį robotą.
Vienoje ligoninėje padaugėjo mirčių. Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad valytoja norėdama pajungti dulkių siurblį, atjungia gyvybės palaikymo aparatūrą.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: moderatorius, padet, grizau
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok