Anketos forma į moderatorių gretas;
1. Vardas_Pavardė žaidime? : Justas_Petras
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 52k
3. Jūsų amžius? : 15
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Moderatoriu noriu imti dėl to, nes jau atbuvau beveik du metus būdamas gaujoje tai policijoje abejose barikadų pusėse, daug bendravau su žaidėjas tiek per TS tiek žaidime supratau ko jiems reikia ko nori, tik būdamas blogojoje serverio žadiėjų pusėje pastebėjau kokia nelygybė yra tarp žaidėjų ir kokie nusistatymai sąmokslai ir neteisybė. Esu patyręs čyteris tai galiu pripažinti visas sobeito funkcijas žinojau atmintinai ir žinojai kaip, kur, kada išnaudoti jas bei cleo modifikacijas pažystų pakankamai tad čytus galiu užuosi per kilometrą Dabar tikrai jų nenaudoju ir kaip 1 metai geri. Esu pasiruošęs padėti kiekvienam žaidėjui, bet kada
Per tiek laiko supratau, kad geriausia moderatorio/administratoriaus savybė būti neutraliam tik tokių atvėju galės išlaikyti tvarka ir teisybę serveryje.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Šiame poste esu patyręs labiau nei dabar esamas koks moderatorius, labiau pažystantis žaidėjus bei žinantis jų poreikius. Būdamas 2013m moderatorius LRG nostesio išrinktas pastebėjau, kad tai reikalauja daug laiko ir nebelieka sau beveik, tad kadangi nieko neveikiu pinigai man nereikalingi mielu noru atiduosiu savo žaidimo valandas padėdamas serveriui plėstis bei žaidėjams
6. Ar turite mikrofoną? : taip
7. Jūsų skype ID? : justas1591599
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 1 žaidėją kuris pražaistų 50 valandų. Esu pakvietęs, bet nėra pražaista dar. Taip pat per kitą sistemą apie ~20.
Beto norėčiau pasisakyti, kad dabar esamomis dienomis pažinot mano blogają pusę, bet reikėjo išsikrauti ir pasispardyti tik tokių atvėjų galėsiu būt geresnis moderatorius. Ir visu nuoširdžiai atsiprašau.