Change
19 April 2015 - 00:27 AM
Sveiki.
Prašau jūsų paskaityti viską nuosekliai ir tik apgalvojus bei žiūrint iš teigiamų ir neigiamų pusių parašyti komentarą apačioje.
Kadangi buvau padaręs mesti monetą žaidimą su XP ir kita bei žiūrint kokia dabar situacija serveryje, norėtusi kažkaip tai sutvarkyt. Taigi, mano sumanymas yra sudelioti XP pagal išžaistas valandas.
Viskas prasidėtų nuo pirmadienio ryto. Serverio logus ištrinsiu -8:00 ryte ir parėjus pradėsiu tvarkyti online esančius žaidėjus. Loguose rašytų kas prisijungė, o aš pasižiūrėčiau kiek valandų pražaista.
XP kiekis būtų skaičiuojamas taip -
pražaistos valandos * 100 + 500.
Padauginama iš šimto, kadangi minučių ir sekundžių nerašo, tai bus taip lengviau. Pridedama 500, kadangi naujokas nuo tiek pradeda žaisti. Tarkim aš pražaidęs esu virš 1500val., tai man būtų 150500xp. Kitas tarkim Deivis Music 1200val. (atrodos, nežiūrėjau dar) 120500xp ir t.t. Manau, taip būtų neblogas būdas išpręsti problemą su komanda /sugautas ir kitomis komandomis bei pati išvaizda pasikeistu gerąją puse.
Tačiau tikrai nežadu to daryti, jei didžioji dalis su tuo nesutiks. Tad komentaruose noriu pamatyti nuomonę apie šį minitiurinį WIPE.
Prašau jūsų paskaityti viską nuosekliai ir tik apgalvojus bei žiūrint iš teigiamų ir neigiamų pusių parašyti komentarą apačioje.
Kadangi buvau padaręs mesti monetą žaidimą su XP ir kita bei žiūrint kokia dabar situacija serveryje, norėtusi kažkaip tai sutvarkyt. Taigi, mano sumanymas yra sudelioti XP pagal išžaistas valandas.
Viskas prasidėtų nuo pirmadienio ryto. Serverio logus ištrinsiu -8:00 ryte ir parėjus pradėsiu tvarkyti online esančius žaidėjus. Loguose rašytų kas prisijungė, o aš pasižiūrėčiau kiek valandų pražaista.
XP kiekis būtų skaičiuojamas taip -
pražaistos valandos * 100 + 500.
Padauginama iš šimto, kadangi minučių ir sekundžių nerašo, tai bus taip lengviau. Pridedama 500, kadangi naujokas nuo tiek pradeda žaisti. Tarkim aš pražaidęs esu virš 1500val., tai man būtų 150500xp. Kitas tarkim Deivis Music 1200val. (atrodos, nežiūrėjau dar) 120500xp ir t.t. Manau, taip būtų neblogas būdas išpręsti problemą su komanda /sugautas ir kitomis komandomis bei pati išvaizda pasikeistu gerąją puse.
Tačiau tikrai nežadu to daryti, jei didžioji dalis su tuo nesutiks. Tad komentaruose noriu pamatyti nuomonę apie šį minitiurinį WIPE.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
19 April 2015 - 00:35 AM
Pagaliau. WPIE. Nors ir mini.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
19 April 2015 - 08:05 AM
Dabar pasakykit koks tikslas yra turėti daugiau xp nei 50k? XP nenaudojamas. Daugiausiai xp reikalauja tik klubo sukūrimas.
Žinoma, kad ne jūs vieni prarasit xp. Viskas priklauso nuo pražaisto laiko.
Žinoma, kad ne jūs vieni prarasit xp. Viskas priklauso nuo pražaisto laiko.
19 April 2015 - 08:10 AM
Esu už, nes nu logiškai galvojant koks tikslas prisikaupti tų xp visiškai be jokio tikslo? Negaila man savo xp, nors jų turiu tik 3k ir po mini wipe turėsiu dar mažiau. Bet vardan švento tikslo! Dar manau būtų galima grąžinti darbų xp, kad bent jau būtų dėl ko keltis tuos xp, o ne turėti 100k be reikalo ar vardan gražaus skaičiaus. Labai smagu, kad bent po truputi viskas juda į gražią pusę, tik patarčiau kokiems naujokams xp nekeisti, nes tai juos supykdytu. :DD
19 April 2015 - 08:55 AM
19 April 2015 - 08:57 AM
Aš ne serverio skripteris, neturiu prieigos prie lrg gm. Plius dabar dirbu prie vieno darbo skripto. Tai susija su Zigmo prašytu skriptu ir papildomai.
19 April 2015 - 10:00 AM
Dėl to wipe aš kažkaip abejoju ar sugebėsi visus sugaudyti. Na nereikėtų abejoti . Asmeniškai man tų xp negaila, bet ką daryti tiems kas yra pirkę xp? Be to tas bugas kur buvo parašytas su xp, tai jis nesusijęs niekaip su xp (patirties taškais) nes visa kalėjimo ir /pabegimas sistema paremta salės xp (taškais) tad tiesiog ten nėra konkrečiai prirašyta jog ne paprasti xp. Aš tikrai dvejoju dėl tokio sprendimo. Manau reiktų daryti pagal scriptą ir būtų ramu, nes juk vistiek žmogiškos jėgos neatitinka kompiuterinių.
19 April 2015 - 10:10 AM
Dėl to wipe aš kažkaip abejoju ar sugebėsi visus sugaudyti. Na nereikėtų abejoti . Asmeniškai man tų xp negaila, bet ką daryti tiems kas yra pirkę xp? Be to tas bugas kur buvo parašytas su xp, tai jis nesusijęs niekaip su xp (patirties taškais) nes visa kalėjimo ir /pabegimas sistema paremta salės xp (taškais) tad tiesiog ten nėra konkrečiai prirašyta jog ne paprasti xp. Aš tikrai dvejoju dėl tokio sprendimo. Manau reiktų daryti pagal scriptą ir būtų ramu, nes juk vistiek žmogiškos jėgos neatitinka kompiuterinių.
Kantrybės reikės daug, žinoma, bet teks jau padaryti, jei pasižadėjau.
Tai mum, pagrindiniam adminam rašo kas pirko XP. Nebent ten jau labai senai senai. Nemanau, kad apskritai daug žmonių yra pirkusių 1000xp už 50krd, nes tai baisiai neapsimoka.
Beje, Lukai, ten yra ne pagal salės XP. Apskritai manau, kad /sugautas nuo daug ko priklauso - XP kiekis, pražaista valandų ir sporto salės XP.
19 April 2015 - 10:47 AM
10k xp prarasiu heh , jau siūliau ta idėją su darbo xp ir visi prieš prieš, o dabar žilionyte pakomentavo ir visi tai aišku už už (niurkt niurkt) Du kartus tokia idėją berots rašiau ir abu kartus atmetė. Dėl jūsų, o dėl to wipe nu, bent jau tiek gerai, bent jau naujokams iki kokių 5k xp galėtum nemažint.
http://forumas.lrg.l...887-dzarbo-exp/
Šį pranešimą redagavo Justas_Petras: 19 April 2015 - 10:50 AM
78.61.91.35
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok