1. Vardas_Pavardė žaidime? : Deivis'Music
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : ~ 525000 XP
3. Jūsų amžius? : Man yra 15 metų.
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Nes kai aš buvau mod negalėdavau baninti,o čyterių pamatydavau labai daug. Su tuo posto yra lengviau daryti įvairius eventus. Pvz: galiu su komanda /eheal pagydyti evento dalyvius, o seniau turėdavau su /heal kiekviena atskyrai žaidėją.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Kodėl manę? Nes aš jau turiu pakankamai daug patirties. Esu ne vieną kartą buvęs administratorius. Man su juo yra lengviau padėti žaidėjams. Žinau, kad būdamas adminiatratorius turi daugiau pareigų ir negali tinginiauti. Manau, kad aš tikrai pasiruošęs grįžti į administratoriaus postą. Esu griežtas, mandagus ir sąžiningas. Aš esu daug kartu buvęs, nes buvau ne vieną kartą pirkęs moderatoriaus postą. Administratoriaus postą gaudavau iš rinkimų. Administratoriaus postą už 3 įsp nesu praradęs dar. Man nuimdavo postą, nes pakliudavau į visiuokiausius admin perrinkimus.
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Šiap daugiausia tai priimdavau iškvietimus. Darydavau eventus įvariai. Visada padėdavau naujokams. Skelbdavau per /s, kad darau eventą. ( DM, slepynes, lenktynes, drag'ą, dirft'ą. )
6. Ar turite mikrofoną? : Taip.
7. Jūsų skype ID? : deivis3322.
8. Jūsų testo rezultatai : http://www.egzaminas.lrg.lt/adminai Neveikia.
9. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 2 žaidėjus kurie pražaistų 50 valandų. Aš esu pakvietes Saulius_Epic ir Jus jus_Lielie ( Bet Jusjus jau čia nebežiadžia )
Atsiprašau už klaidas.
Už/Prieš? Man jūsų nuomone svarbi.
Change

07 April 2015 - 10:45 AM
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
07 April 2015 - 11:47 AM
Prieš, sakai esi daug kart buvęs admin? Va tavo ir minusas... Reiškias nebuvai geras admin jei vis išmesdavo ir vėl turi bandyt papulti. Ir serve kažkoks pasikėlęs tu, tik tiek
07 April 2015 - 12:03 PM
Nain ! Nesiseka tau būt adminu
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Never Give Up
Paspausk,nepasigailėsi !
http://demotyvacijos...9.html?offset=1
07 April 2015 - 16:09 PM
Už. Senbuvis, aktyvus, žinomas žaidėjas, tad manau vertas admin posto
Japonai sukūrė vagis gaudantį robotą. Per 5 minutes japonijoje jis pagavo 10 vagių; per 2 minutes JAV jis pagavo 20 vagių; per 2 minutes Lietuvoje pavogė patį robotą.
Vienoje ligoninėje padaugėjo mirčių. Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad valytoja norėdama pajungti dulkių siurblį, atjungia gyvybės palaikymo aparatūrą.
07 April 2015 - 16:40 PM
Už, nes kiek pastebejau esi vienas iš tu moderatoriu kurie stengiasi dar kažka pakeisti serveryje.
Sekmės!!!
07 April 2015 - 17:09 PM
Deivi, sakau prieš. Eilinis adminas, tokių LRG nelabai ir reikia. Pailsėk nuo posto, žiūrėsim, kaip vėliau tau seksis.
Editor since 2012
07 April 2015 - 17:14 PM
Nemanau, kad tau skirtas admnistratoriaus postas. Nemanau, kad tu su juo susitvarkytum. Tau kažkaip tinka būti ne aukščiau moderatoriaus. (čia ne į temą visai).
O jeigu kalbant apie tave, konkrečiai pretendavimą į administratoriaus postą, tai tikrai nesi pats geriausias iš ko galima rinktis. Anketa tavo skamba kaip tavo biografija, visai neatsako į pateiktus tuos vadinamus klausimus...
Na apibendrinus tiesiog prieš.
Taip neturėtum kalbėti viešame chat'e...
P.S. Nothing personal.
07 April 2015 - 17:37 PM
Prieš, sakai esi daug kart buvęs admin? Va tavo ir minusas... Reiškias nebuvai geras admin jei vis išmesdavo ir vėl turi bandyt papulti. Ir serve kažkoks pasikėlęs tu, tik tiek
Vat šioje vietoje klysti. Net neina suskaičiuoti kiek buvo perrinkimų, o paskutines iš viso pieva, tėsiog sumažino Admin skaičių ir paliko, nešnekėsiu ką. Ilgo laiko kaip pvz 4-6 mėn. išbūti Admin yra sunku, nes tam būna priežasčiu, dėl kuriui tu gauni įsp ir t.t. Jis senas LRG žaidėjas, senai žaidžia čia, todėl ir daug kartų buvęs. Idealių Admin nėra. Dėl pasikėlino, nieko nesakau.
Šiaip už sėkmės.
09 April 2015 - 15:43 PM
Buvai best naras ir liksi best ... oi ne tau skiriu 2 vieta, pirmoje Cortez
P.S. Neprasykite manes per PM kur nors parasyti savo nuomone, nes jei gera nuotaika tai nuomone bus panasi i sia
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: labas
![]() ![]() |
Forumo veikla →
Pagalba →
Anketų archyvas →
Pagalbos!Temą pradėjo Ignas_Gangster , 11 Dec 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketų archyvas →
M.antony Į Moderatorių Komandą.Temą pradėjo M'Antony , 07 Dec 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Kita →
Multimedija →
GFX galerija →
Padarysiu Betkoki DarbąTemą pradėjo walgau waflius , 12 Jun 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Kelios Mark'o Idėjos Serveriui.Temą pradėjo M'Antony , 07 May 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Kita →
Šiukšlynas →
Dėl Neužbaigto Ralio Event Ir Kita...Temą pradėjo James_Cool , 22 Apr 2015 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok