1. Vardas_Pavardė žaidime? :Buvęs Mantas_Desper daba Aivaras_Gold
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? :17330 ir vis auga
3. Jūsų amžius? :18
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Nes aš žiūrėsiu visus šone prisijungusius naujokus ar jie prisijunge su geru vardu ir pavardė, sprogdinsiu kelyje paliktas mašinas, žiūrėsiu visus per /pzu, atsakingai prižiūrėsiu servery, serveryje nusikaltelėms skirsiu tokias bausmes kurios parašytos webe, o ne savanaudiškai naudosiuosi man duotoms moderatorių komandomis. Serveryje visada siūlysiu savo pagalba, žiūrėsiu į admin čhat ar ten niekas neprašo mano ar kito moderatoriaus/administratoriaus pagalbos, rengsiu daug eventų, stengsiuosi būti su visais mandagus, rodysiu visiems pavyzdį, tikrai servery turėsiu laiko visiems padėti. Visa laiką pamatės labai rimtą nusikaltimą aš padarysiu nuotrauka ar video kaip įrodymą. Žiūrėsiu visas naujienas webe. Per admin chat ir per /s tikrai nerašinėsiu nesąmonių, nefloodinsiu, nesikeiksiu, neįžeidinėsiu kitu žaidėjų. /s komanda turi būti naudojama svarbiai informacijai. Moderatorių imu, nes noriu palaikyti servery tvarka, padėti žaidėjams, naujokams, pagr administratoriams, direktoriams ir visiem kitiems kam reikia pagalbos. Būtu neprotinga imti moderatorių dėl komandų ar dėl linksmumo, ar krutumo, nes sugadintum visa savo moderatoriaus karjera. Visa laiką klausysiu pagrindiniu administratorių, super administratorių ir visu kitu kurie yra viršesnį už mane. Viska darysiu su priežastimi pvz: jail, ban, kick ir t.t. Kickinsiu žaidėjus kurie AFK vidury kelio jei bus su darbo mašina mašina susprogdinsiu. Naujokams visada paaiškinsiu ką jie daro blogai, bet jų nebausiu.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? :Būti moderatoriumi yra labai atsakingas postas, kuris reikalauja labai daug patirties/išminties/atsakingumo/kokybiškumo. Na manau kad aš toks esu ir manau esu vertas šio posto. Esu tikrai geros širdies žmogus netingintis padaryti ką nors gero, padedantis kitam žmogui svarbioje situacijoje ar bėdoje mažoje tai visą laiką padedu, draugiškas daug kalbantis ir labiau bendraujantis su kitais žaidėjais, mėgstantis pajuokauti. Galima sakyti esu jau senbuvis šio projekto, nes šitą serverį žaidžiu jau nuo 2010 metų, tai, kad žinau visas taisykles, tai pliusas kodėl mane turėtumėte pasirinkti, nes galėčiau padėti naujokams ir tikrai atsakyti į jų užduodamus klausimus, bei padėti jiems.Į šias pareigas aš noriu pretenduoti todėl, nes esu aktyvus serveryje ir daug ką žinau, todėl man bus lengva šiuose pareigose, nes galėsiu padėti žaidėjams be jokių trukdžių ir panašiai. Šiame projekte nuo tada kai pradėjau žaisti vis svajojau pasiekti kažkokių didesnių bei prabangesnių pareigų, na taigi ir atėjo man laikas, taigi nusprendžiau pildyti į moderatoriaus postą. Todėl ir aš pretenduoju į šias pareigas, kad padaryčiau tvarką, bei atgaivinčiau šiek tiek serverį, kad naujokai pasiliktų šiame serveryje.
6. Ar turite mikrofoną? :Taip
7. Jūsų skype ID? :xxmantasxx1
8. Jūsų testo rezultatai : http://www.egzaminas.lrg.lt/adminai Jūsų rezultatas:
Viso klausimų: 22
Teisingai atsakei: 20
Tavo vidurkis: 91%
9. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 1 žaidėją kuris pražaistų 50 valandų.Esu pakvietęs daug draugų kurie ižaide 50valandų bet jie jau leavine