Sveiki, idomu man ar yra čia sportojančiu jei taip ką sportojate ? Pats lankau Muay Thai klubą "Titanas"
Change
02 April 2015 - 20:56 PM
Titanas oj... Sunkios trefkes B grupei nezinau kaip (naujoku grupe) as esu A grupei tai cia jau tipo pro. Trefkes vyksta kartu su Remyga ejau viena kart pries ji suvare kaip obuoli. Kitas treneris pas mus nei B grupei.
Buvau tiek cunami tiek Hidzoj (tas pats tik kitas treneris ir anksciau trefkes) ka galiu pasakyt. Trefkes lengvesnes nei Titane ejom sparinga tai hidzoj nebuvo lygiu.. Titanas arba Cunamis ziurek kur tau patogiau.
02 April 2015 - 21:08 PM
Supranti pas Igna Barysa (Cunami) labai daug kas eina ir kiek girdėjau sausakimšos sakės ten dabar. O vat pas Remyga Tikrai norėčiau nueiti, bet va dar B ggrupėj reiktu pabūti, nes Muay Thai kaip einu man bus pirmas kartas. Seniau Lankiau Kiokushin, bet išėjau, nes per silpna sporto šaka man... Norisi mažiau suvaržymu. Pvz smūgiai į galva neleidžiami ir t.t
14 April 2015 - 00:46 AM
Lankiau Boksa normaliai buvau paženges. Bet buvo tokiu momentu kai nebepaslinkau eit, bet kai brolis piso žuvi tai kitos geresnes motyvacijos niekur nebuciau rades. Išlankiau 1 gal 1.5 metus tiksliai nezinau. Ir tada atsitiko taip kad teko isvaryt i uzsieni kur nebuvo brolio. Dabar sedu prie pc kiauras dienas ir mastau kad reik nueit i sale bet ziauriai nepaslenku. Tinginyste bjaurus dalykas. Kas sportuojat tam respect. Kas nesportuojat tai pats laikas kazko imtis.
P.S As cia vienas kuris lanke arba lanko boksa ??
14 April 2015 - 11:18 AM
Lankiau Boksa normaliai buvau paženges. Bet buvo tokiu momentu kai nebepaslinkau eit, bet kai brolis piso žuvi tai kitos geresnes motyvacijos niekur nebuciau rades. Išlankiau 1 gal 1.5 metus tiksliai nezinau. Ir tada atsitiko taip kad teko isvaryt i uzsieni kur nebuvo brolio. Dabar sedu prie pc kiauras dienas ir mastau kad reik nueit i sale bet ziauriai nepaslenku. Tinginyste bjaurus dalykas. Kas sportuojat tam respect. Kas nesportuojat tai pats laikas kazko imtis.
P.S As cia vienas kuris lanke arba lanko boksa ??
Ne vienas yra čia nemažai kas bentjau vaikystėj lankė Pats gana nemažai boksavausi ir dalyvaves normaliai, bet pato peršokau į regbį pasiboksuot karts nuo karto dar tenka ir treniruojantis ir rimtaj, o šeip čia jau nebesilanko Darka_Black dar jo brolis Mirka_Black (Gal pavarde ir kitokia nepamenu) Irgi boksavosi tam pačiam klube tik kitam padalynije "Gintarinė Pirštinė" - Vilnius, šeip tikrai gana nemažai čia yra buvę vien iš to klubo jaunimo
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: sportas
|
Kita →
Pašnekesiai →
Sportas →
Ekstremalus Sportas Bmx,skeitai,bleidai.Temą pradėjo Justas_Petras , 25 Jun 2013 ekstremalus, sportas |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok