Sveiki, štai ir pasirodė 5 žinių dalis šioje dalija matysi pokalbi su Deft_Deivis, avarija prie ls stoties, sportą bei orus tai gero žiūrėjimo.
Nepagailėkite +REP
Sveiki, štai ir pasirodė 5 žinių dalis šioje dalija matysi pokalbi su Deft_Deivis, avarija prie ls stoties, sportą bei orus tai gero žiūrėjimo.
Nepagailėkite +REP
Kaltinu Donatą už nesąmoningą redagavimą.
I mean... Really? Sportas.... "Šuolis", Komisijos įvertinimo langas. what? Suprask kaip nori donatai, bet rimtai, šįkart baisesnis video nei prieš tai.
Per daug muzikos įdėta, nereikalingos tiksliau. Pradžia kaip ir nebloga, bet... viską sugadino ne prie ko įdėti komentarai.
O visą kita išliko tas pats. Per daug klaidų suvelta. Eilinis žodis "žinios" neištaisyta...
Nepykit, bet šitas video buvo vienas iš prasčiausiu. Kaltas Donatas.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Nu man irgi nepatiko, nes kalbat apie ora, nors realiai neklausiau, bet maciau kad apie ora, nes parasyta Zodziu snekekit apie realius dalykus, ten kur mentai sustabde masina isvis jus stovet negalit nes ten pieva Krc seip ar taip ten sukt is desines negalima, nu zdz ir seip nesamone del tos avarijos Darykit filmuokit tik tai kas realiai vyksta, o ne bbz, kas realu visada bus idomiau nei kad tai kas isgalvota.
Žmogui, kuris viską montavo: pasistenk su intro, nes tas sony vegaso template gadina šitas "žinias". Ir pagaliau black bar'us nuimk..
Editor since 2012
Man ir nelabai patiko,isviso ta avarija su mentu nesmaoniu nesmaone Sugalvokite kzk unikaliau
Yra pora klaideliu bet, jie stengiasi kazka daryt o, kiti tesugeba kritikuok kai Smoriginas, Salciute. Paimkit ir patys kazka padarykit jei kritikos valdovai esat. Niekas negimsta profesionalais viskas ateina su laiku. Kiekviena ziniu dalis negali but nepriekaistingai padaryta kuri neturetu trukumu. MLDC kad stengiates.
† LRG 2k18
Yra tų klaidelių, bet nieko, tikiuosi su laiku tos žinios patobulės.
Japonai sukūrė vagis gaudantį robotą. Per 5 minutes japonijoje jis pagavo 10 vagių; per 2 minutes JAV jis pagavo 20 vagių; per 2 minutes Lietuvoje pavogė patį robotą.
Vienoje ligoninėje padaugėjo mirčių. Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad valytoja norėdama pajungti dulkių siurblį, atjungia gyvybės palaikymo aparatūrą.
Na jau kaip suprantu jau 5 žinios. Žinios suprantama ir yra skirtos lrg gyventojams, tačiau manau būtų jos naudingesnės jei būtų suprantamos visiems. Dabar man iš tų žinių buvo įdomus tik pokalbis su Deft, bet ir tai galėjo būti profesionaliau.
Įdėkit daugiau pastangų, kaip ir sakiau praeitą kartą. Geriau padarykite kokias 3-4 minutes bet profesionaliau. Sėkmės kūryboje.
Vienu zodziu galiu padet ka nors padaryt tu tom jusu ziniom, nes cia tragedija, paaukociau savo brangu laika padaryt greita poros minuciu filmuka, jai atsiusit ar parasysit cia mklumbys@gmail.com, cia mano darbas: .
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
Vienu zodziu galiu padet ka nors padaryt tu tom jusu ziniom, nes cia tragedija, paaukociau savo brangu laika padaryt greita poros minuciu filmuka, jai atsiusit ar parasysit cia mklumbys@gmail.com, cia mano darbas: .
Su nebloga kamera čia filmuota kaip matau ;D
Šeip jiem reikėtų pagalbos tikrai kuriant kažką tokio...
|
Pagrindinis →
Video studija →
Lrg.lt Žinios 4 Dalis. :)Temą pradėjo Donatas_Nokia , 24 Feb 2015 žinios |
|
|
|
|
Pagrindinis →
Video studija →
Lrg.lt Žinios 3 Dalis. :)Temą pradėjo Donatas_Nokia , 02 Feb 2015 žinios |
|
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)