Susimam Žmones ! - Šiukšlynas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Susimam Žmones !

Please +rep

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
6 atsakymai į šią temą

Johhny'Navara

Johhny'Navara

Gangsteris

• 429 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 9d 1v 20m 59s
  • Žaidimo nikas:Johhny_Navara
Reputacija: 79
Monstras

Sveiki taigi daug žiurėjau vidio apie LRG.LT ir norisi netgi verkti kaip pamačiau.Serveris yra tikrai geras ir ji galima atgyvinti ką ar sunku padaryti Algirdai,zigmai Atnaujinimų? man yra labai keista jog šis serveris buvo 1 Top lietuvos serveriuose o dabar nu nežinau ką jūs manote aš manyčiau reikia dirbti prie projekto jai tu zigmai negali dirbti tada sakyk o ne tylėk jau atnaujinimų nera nuo kalėdų tas nesiskaito jog egle įdėjo ir išėme tikrai šiuom metu yra likimas žiaurus Algirdai tu man paiškink kur tu esi šiuom metu? jog aš taves jau 1 sav nematau serverija nu ką forume pasėdi ir vsio o gal jau kitame projekte netgi žaidi? man paiškinkite delko šis serveris buvo 1 top lietuvos serveriuose? kodel šis serveris taip smuko? delko tokia gera modifikacija turi žlugti? Zigmai ir Algirdai susimkite į rankas serveri nes serverio likimas yra kraupus šūdserviuose daugiau žaidžia negu čia.... ar jums sunku padaryti keleta nauju atnaujinimu,darbų,mapp darbų? nežinau LRG.LT žaidėjei ką jūs šiuom metu manote apie serverio likima nes serveri prižiūri tik šiuom metu Jonas_Petruolis ir serverio administracija ar jums neskaudu jog serveris kas dieną po biški smunka žemyn ir žemyn,kas bus po 1-2 mėnesiu? koks bus likimas serverio? nes atnaujinimu nieko nedaro.....

Ar jūs nenorite dabar serverije tiek žmonių matyti? zigmai susimk susimk.

2lnuxid.gif

http://youtube.medje...mD2BJ0F6Yg.html

https://www.youtube.com/watch?v=NIRHSMR__Pk

• 2

(-Pasiekimai-)

Buvęs VI - Raudonasis kryžius direktoriumi.2 Kartus.

Buvęs VI - Karo akademija direktoriumi.6 Kartus.

Buvęs VI - Viešas balsas direktoriumi.1 Kartą.

Buvęs VI - Geras faras pavaduotojumi.3 Kartus.

Buvęs VI - Viešas balsas pavaduotojumi.2 Kartus.

Buvęs VI - Raudonasis kryžius pavaduotojumi.5 kartus.

Buvęs "Rimti Kentai" klubo lyderiu.

Dabartinis VI - Karo akademijos direktorius.

Dabartinis "Crips" klubo lyderis.

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

Kažkoks tu labai keistas. Negana to, kaip pastebėjau, nelabai skaitai kas VYKO serveryje ir forume, tu dar karta, kaip Kazys_Binkys(s), bandai atkartoti tą patį per tą patį. Suprask, "there are no hard feelings, but..." tai yra beviltiška. Tai ką tu darai... išlekia į orą.

Zigmas. Jis yra užsiėmės, tačiau tai nereiškia, kad gali nedaryti atnaujinimus. O tai kodėl nedaro? Atsakymas paprastas. Tai yra kaip hobis, tai neturi turėti tam tikrą priklausomybę, tai yra laisvo laiko užsiėmimas. O kitas dalykas kodėl nieko nedaro... Per metus buvo reikalaujama iš jūsų surinkti tam tikrą kiekį žaidėjų. Žinai ką pastebėjau? Kai žaisdavo 100 žaidėjų, tik 92% - 95% bandė pakelti "mūsų" kiekį.

O aš... Aš tai užsiėmės savais reikalais - mokykla, ruošimasis egzaminams ir, kaip jau ne kartą minėjau, pagalbą tėčiui.

Negana to, jūs manęs ten nelaukiat. Patys kiek kartų tai sakėt/rašėt.

Jei šis postas surinks +10 r3p, tai tada suprasiu, kad aš visgi kažkam esu reikalingas.

Tad tiek, kol kas..

• 3

=============================================================================================================

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================

Jack'Tyson

Jack'Tyson

Dievas

• 702 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 14v 35m 16s
  • Žaidimo nikas:Romix_Gipsas
Reputacija: 107
Mėgstamas

Geimeri jeigu tu cia nereikalingas tai kodel tu neatsisakai to pgr admin?

• 2

stats.php?id=16499&img=0

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
  • MiestasGargždai
Mylimas

Geimeri jeigu tu cia nereikalingas tai kodel tu neatsisakai to pgr admin?

O tu manai, kad nėra žmonių, kurie prašo pagalbos man nesant prisijungus. Tiksliau, per skype.

• 0

Jack'Tyson

Jack'Tyson

Dievas

• 702 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 14v 35m 16s
  • Žaidimo nikas:Romix_Gipsas
Reputacija: 107
Mėgstamas

O tu nemanai, kad mum adminam nereikia pagalbos serveryje?  Nemanai kad naujokai gave adminus daro nesamones ir tu nieko nedarai nes nebuni on?

• 0

stats.php?id=16499&img=0

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
  • MiestasGargždai
Mylimas

O tu nemanai, kad mum adminam nereikia pagalbos serveryje?  Nemanai kad naujokai gave adminus daro nesamones ir tu nieko nedarai nes nebuni on?

O nemanai, kad tam yra admin papeikimai, negana to, yra Jonas Petruolis - super admin.

Ir, deja, nemanau, kadangi jūs "labai puikiai susitvarkot sąvarankiškai" ir manęs nereikia serveryje. Leisk priminsiu kieno tai žodžiai - jūsų.

• 0

سيبيريا` فوكسوناس

سيبيريا` فوكسوناس

Siberian Fox - The Legendary Hunter

• 1596 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 31d 13v 3m 31s
  • MiestasPrienai
Reputacija: 196
Gangsta shit

Liaukitės išdarinėt nesąmones, palengvinkit naujokams žaidimą, išmokit suprast žaidimo PRASMĘ ir viskas bus kuo puikiausiai.

• 0

stats.php?id=110&img=1

76561198101701587.png graphic.png

"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .

Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
"
 MUSIQQ - Sekundes

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Please, +rep

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok