Sveiki,
Noriu su jumis pasidalinti savo įdėjomis, na o kad geriau jas suprastumėte aš tiesiog padariau SS ir įklijuosiu jums kaip pavizdžių.
1. Tai pirma mano įdėja būti nežinau ar paprasta bet tikrai manau naudinga visiems darbams, tai yra darbo rangų sistema. Siūlau padaryti taip kad direktorius galėtų Redaguoti ir įvairiai pavadint rangus, taip pat padaryti tam tikra uzdarbi ir leidžiama automobilį pagal rangą. Ši įdėja manau padėtų darbams nes tarkim PD direktorius nori padaryti aras būtį tad jis tiesiog gali tam tikra ranga pervadinti ,,Aras būrys'' ir duoti šį rangą darbuotojui kuris priklauso būriui. Manau tai būtų labai įdomu ir žaidėjai atsakingai siektų tam tikro rango. Štai pavizdys:
2. Na antroji mano įdėja taipogi būtų skirta darbams. Tai yra darbo laikas. Kad žaidėjams nereikėtų eiti į foruma tiesiog su komanda /darbolaikas ar kaip nors pasižiūrėti savo darbo laiką. Štai ir vėl pavizdys:
3. Trečioji įdėja yra dėl klanų skelbimo. Manau ši sistema būtų reikalinga dėl užgrobtų pastatų ar atrankų skelbimo. Na manau tai būtų tikrai nesunku įgyvendinti ir tikrai būtu naudinga. Štai mano trečiasis pavizdys;