Anketa Į Karo Akademijos Direktorių - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Karo Akademijos Direktorių

anketa karo akademija

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
14 atsakymai į šią temą

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

REIKALAVIMAI

• Mokėt surinkti gerą komanda, kuri tikrai praverstu serveryje •

• Mokėt darbuotojams duoti veiklos, jei nebūtu serveryje veiksmo •

• Mokėt reikalauti iš armijiečiau daug, tačiau naudingai •

• Mokėt vadovauti savo komandai, kad nenumirtu per grobimą •

• Mokėt diretorių taisykles ir kt. •

════════════════════════════════════════════════════════════════

ANKETA

Vardas_Pavardė (/info ss)

< atsakymas >

Kaip suprantat Karo Akademijos darbą?

< atsakymas >

Kokias sistemas sukurtumėt budami Karo Akademijos Direktoriumi?

< atsakymas >

Kaip elgsites su esamais Kareiviais? Kodėl?

< atsakymas >

Kokios temos bus jūsų darbo skilty?

< atsakymas >

Kodėl būtent turetume išrinkti jus, o ne kitą žmogų į Karo Akademijos Direktoriu?

< atsakymas >

Kiek laiko žadat prabūti Karo Akademijos Direktoriumi?

< atsakymas >

Jūsų aktyvumas serveryje valandomis.

< atsakymas >

════════════════════════════════════════════════════════════════

Pildant anketas prašau PERSKAITYKIT KLAUSIMUS, nes kitą kartą neįspėsiu, kad atsakymas neatitinka klausimo.

Pildot anketas taip, kaip realybėje pildytumėt. Jokių simbolių ir visokiausių "žinai atsakymą" pasakymu.

Apklausa "Kas labiau vertas?" vyks po 4 dienų.

SĖKMĖS PILDANT

• 1

=============================================================================================================

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================

M'Antony

M'Antony

Forumo pažiba

• 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

<Saidas_Drag,75294e139796d84f27a88f06bbc2da2714.png >

<Suprantu kaip specialūjį Karo būrį, kuris saugo ir gina serverį nuo gaujos narių. Dar Karo akademija pervertus galima vadinti " Antiteroristiniu būriu ".>

< Darbuotojams sugalvočiau užduotis, kurias darbuotojai galėtų vykdyti ir turėtų veiklos serveryje, kaip nebūna veiksmo, už tas įvygdytas užduoti darbuotojai gaus pliusų RANGAMS keltis ir premijoms gauti.. >

< Jeigu darbuotojai į darbą bus patekę be direktoriaus žinios, juos aš stebėčiau, ar jie viską daro gerai. Jeigu darytų nesąmonęs, būtų pašalinti iš darbo, ir būtų perrenkama K.A. komanda. >

< 1. " Karo Akademijos " rangai.

2. " Karo Akademijos " papeikimai/pagyrimai

3. " Karo Akademija " informacija.

4. " Karo Akademija " modifikacijos.

5. " Karo Akademija " neaktyvumo anketa.>

Kodėl būtent turetume išrinkti jus, o ne kitą žmogų į Karo Akademijos Direktoriu?

< Esu aktyvus serverio žaidėjas, buvęs jau ne kartą direktoriumi, ir žinau kaip su juo elgtis. Truputį atsibodo visi " nedoreliai " serveryje, kurie kankina civilius. Tokiu ir aš esu. Todėl noriu šitą klaidą savyje ištaisyti ir nors kartą pajusti ką reiškia būti Teisėsaugos direktoriumi. >

< Minimum 3 savaites, o taip, kol išmesite mane ;/ ( Jeigu pateksiu ) >

< Per dieną pražaidžiu apie : 6-7valandas. Savaitgaliais gal ir po 10 išsėdžiu. >

• 1

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg

Donny_Montell

Donny_Montell

Priklausomas nuo forumo

• 618 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 14v 34m 49s
  • MiestasŠilalė
Reputacija: 119
Mėgstamas

ANKETA

< Donny_Montell:http://www.part.lt/p...ff9ad3e1027.png >

< Karo akademija,sutverta dalyvauti treniruotėse laikyti visokius išbandymus,atgrobti pastatus. >

< Sistemos būtų įvairios treniruotės.1 Sistema tai būtų labai griežtai ir sustiprinamai mokoma šaudymos įgūdžių,tiek ir vairavimo.2. Būtų galvojamos ir vygdomos situacijos tarkim su žmonių pagrobimu,suprantu dabar neįmanoma pagrobti žmogaus,bet gal kokia dieną bus toksai dalykas,ir tikrai gali praversti armijos darbuotojams gelbstint pagrobtuosius. Manau šito pakaks,jai būsiu išrinktas bus ir daugiau sugalvota veiklų. >

< Elgsiuosi griežtai,nes čia ne paprastas darbas. Šiame darbe reikia tikrinti žaidėjų ištvermę,bei jų gabumus,o tai galima pasiekti būnant griežtu,bei sąžiningu. >

< 1.Tema kuri atsiras tai(Anketos į darbą)jos bus tikrinamos griežtu būdu,bei atsižvelgimu į žmogų per apklausą.2.Treniruočių grafikas.3Darbuotojų sąrašas,bei jų rangai.4.Na ir tema kurioje bus išdėstyta kaip galima pasikelti ranga,nebus jokių pliusų sistemų,nes nemanau kad čia geras būdas skatinti žmonės rinkti taškus,manau reikia rango nusipelnyti darbu.5.Sukurta anketa į pavaduotoją. >

< Nežinau kodėl būtent mane,bet aš savimi pasitikiu kad galiu kažką pakeisti nuo dabartinės buvusios situacijos karo akademijoje. >

< 1-2mėnesius. >

<2-5h per dieną,nes nesenai gryžau vėl į serverį. >

Atsiprašau už per didelį išsiplėtimą kaikuriuose atsakymuose.

• 0

Jack'Tyson

Jack'Tyson

Dievas

• 702 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 14v 35m 16s
  • Žaidimo nikas:Romix_Gipsas
Reputacija: 107
Mėgstamas

ANKETA

http://www.part.lt/p...9fde1541354.png

Romix'Gipsas

Teisėsauga, vien šitas žodis daug ką reiškę. Taigi einu prie reikalo..

Karo akademija padeda PD ginti miestą, gaudyti nevisus nusižengėlius (Nes tai yra policijos darbas), bet padeda gaudyti rimtus nusikaltėlius, kurie turi daug star, atgrobinėja bankus, taręsi su užgrobikais, stengėsi mažinti aukų skaičiu. Saugo visą sa-mp pasaulį.

Į šitą darbą nepateks žaidėjas toks, kuris nesilaiko bendrų serverio taisyklių. Norint patekti į darbą reikės atlikti 5 darbus. Anketą užpildyti normaliai, atsakyti į klausymus, šaudymas, vairavimas, duoti priesaika. Priesaika turbūt galvojat kas čia bus? Tai kiekvienas atlikęs kitus 4 darbus turės duoti priesaika, kad gins visus žaidėjus ir bus lygus su kitais savo rango darbuotojais. Kuo aukštesnis rangas tuo daugiau privilegijų turės darbuotojas. Kiekvienas darbuotojas turės, kas antrą dieną nuvykti į sporto salę ir keltį salės xp. Bus per mažas salės xp bus išmestas iš darbo. Bus savaitinei darbai pvz per savaite turės pasikelti 5k salės xp, pražaisti 15valandų. Sudalyvauti 3 susitikimuose (Bus viskas užsirašinėjima).

Bus per naujo apklausti visi darbuotojai turės atlikti 4 darbus (nereikės pildyti anketos). Kodėl? Nes ką aš galių žinoti, gal tas darbuotojas paprašė direktoriaus, kad priimtu į darbą ir priimė.

Anketos į darbą, darbo informacija, taisyklės, Juodasis sąrašas, savaitiniai darbai bei sąrašai.

Kodėl? Nes aš esu tikrai senas žaidėjas šitame serveryje, bei esu aktyvus , jeigu neišrinksit manęs žaisiu toliau. Busiu griežtas, bet teisingas direktorius.

Kiek bus galima tiek ir būsiu, jeigu geriai seksis prasitęsiu direktorių.

nuo 2valandų.

• 0

stats.php?id=16499&img=0

James_Cool

James_Cool

Priklausomas nuo forumo

• 577 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 2v 38m 33s
  • MiestasKlaipėdos raj.
Reputacija: 47
Monstras

ANKETA

<

Spoiler
>

<Tai viena iš teisėsaugos sričių, kurios darbuotojai atgrobinėja pastatus, padeda kitoms teisėsaugos sritims gaudyti nusikaltėlius. Kareiviai turi daug įvairių transporto priemonių, tad darbas palengvėja stipriai.>

<Taškų sistemą, rangų sistemą, algos kaupimo sistemą. Žaidime bus darbuotojai paskirstyti į tris padalinius: Oro, vandens ir žemės. Geriausio darbuotojo sistema.>

<Perrinksiu komandą, nes senieji darbuotojai pateko be mano apklausos.>

< Visa informacija apie Karo Akademiją, Karo akademija || Rangai, Karo akademija || Pliusų sistema,

Karo akademija || Algos sistema, Karo akademija || Modifikacijų skiltis, Karo akademija || Klausimai valdžiai, Karo akademija || Papeikimai/pagyrimai, Karo akademija || Juodasis sąrašas, Karo akademija || Darbuotojo patikra (Kvalifikacija) >

<Esu žaidėjas, žaidžiantis nuo senų laikų (Su kitu nick'u). Esu aktyvus, esu ADMIN serveryje, turiu DAUG patirties direktoriaus poste, moku vadovauti, bendrauti su žmonėmis. Kada žaidžiu, visada būtu TeamSpeak3 programoje.>

<Mažiausiai 2 savaites, o po to žiūrėsiu kaip leis galimybės.>

<2-6 valandas.>

• 0

3f0f2779ad7d94ac5dc723ab31baae44935.jpg

Džeimsas

Džeimsas

Savas

• 122 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 2v 43m 50s
  • MiestasLietuva
Reputacija: 25
Nuostabu!

< 319a2843c3f190efdadf3d6037b11c6a92.png >

< Karo akademija - Tai darbas kai žmonės stoją į šį darbą tam, kad apgintu savo tėvyne ( šiuo atvėjų LRG ) nuo užpuolikų, atgrobinėtų
pastatus, saugotu serverio žaidėjus. Karo akademija yra teisėsaugos sritis kuri gali šturmuoti, atgrobinėti, bei gali padėti kitom teisėsaugos sritims tvarkytis su nusikalteliais.
>

< Sistemų būtų tikrai daug, jų ateitu su laiku. O šiuo metu pasiūlyčiau tokias :
*Rangų pasikėlimo sistema. Šioje sistemoje būtų Armijos darbuotojams svarbi informacija - kaip pasikelti rangą?
*Batalionai arba padaliniai.

>

< Visus griežtai išmesiu, nes aš net nenutuokiu kas jie tokie, kaip jie pateko. 
Perrinksiu komandą į gerą, kuri galėtu atsilaikyti prieš gaujas, bei padėti kitai teisėsaugai atgrobinėti pastatus.
Išvada : Perrinkčiau komandą, ir suburčiau tikrai gerą.
>

< Rangų pasikėlimo sistema
Batalionai
Viskas apie Karo Akademija
Akademikų atnaujinimai

Esu nubaustas už nieką.

Papeikimai

Neaktyvumo/palikimo anketos.
Algos sistema
Informacija civiliams ir teisėsaugai
Karo Akademija - Juodasis sąrašas.
Karo Akademija - Garbės sąrašas.
Dar žinoma neapseitume be retkarčiais tokių temų kaip :

Karo Akademija - Atranka į darbą iki ****/**/**
>

Manau dėl to, nes esu atsakingas, sažiningas. Esu senbuvis, su serveriu jau esu praleidęs daug laiko, bet buvau padares didelę pertrauką.
Moku susikalbėti, esu griežtas bet teisingas, mėgstantis vadovauti.
Manau dar todėl, kad Akademikus padaryčiau tikrais vyrais, o ne bobom su :).
>

< Tol kol mane nušalins, o jei laiku tai 2 mėnesius tai be problemų. >

< 120-380min.>

• -1

Edvinas_Kebabas

Edvinas_Kebabas

Patrankų mėsa

• 7 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5v 40m 40s
  • Žaidimo nikas:Edvinas_Kebabas
Reputacija: 0
Neutralus

< atsakymas >

<Edvinas_Kebabas 968896dbd8356d9c6a3366df35c960f9559.png>

< atsakymas >

<Tai teisesaugos srytis kurios pagindine veikla yra atgrobineti pastatus , gaudyti nusikaltelius , bei padeti kitoms teisesaugoms gaudyti nusikaltelius . Karo akademija turi nemazai darbiniu transportu . Veiklos jiems netruksta.>

< atsakymas >

<Sukurciau tasku sistema , rangu sistema , algos mokejimo sistema , pavojingu nusikalteliu sistema . Zaidime bus paskirti 3 padaliniai , vandens , oro , zemes . Kiekvienas padalinys dirbs vis kitiap , darysiu eventus darbuotojams uz taskus.>

< atsakymas >

<Ismesiu visus ir padarysiu atranka forume , nes nezinau ar jie moka kanors apie Karo akademija ar ne , tai patikrinsiu forume.>

< atsakymas >

<Visa informacija apie karo akademija , Karo akademijos tasku sistema ,  karo akademijos rangai , Karo akademijos pliusu sitema , Karo akademijos pagyrimai/papeikimai , Karo akademijos black-lis ar dar kitaip Juodasis sarasas , Karo akademijos neaktyvumo anketa .>

< atsakymas >

<Na esu tikrai patyres zaidejas , mokantis vadovauti , esu aktyvus bei pavizdingas zaidejas , Esu patyres direktoriavime ir man gerai sekesi , moku vadovauti tikrai , TeamSpeak programele naudojuosi kasidien.>

< atsakymas >

<2-3 menesius gal net ir ilgiau>

< atsakymas >

<4-10val>

• 0

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
  • MiestasGargždai
Mylimas
Smagu žiūrėti, į kai kurių anketas, tad viską sudėliosių iš eilės.

Saidas Drag - sunkiai patenka už anketos dažymą, kuris yra mažiausiai reikalingas. Kas svarbiausia, kad tai buvo žaliai padaryta. Suprasčiau jei mėlynai arba juodai. Prie to pridursiu, šypsenėlių dėliojimas. Nu kam tai reikalinga? Niekam. Įsivaizduok, kad tu pildai anketą į tikrą darbą. Kaip turėtų į tai reaguoti darbdavys? Žiūrėtų į tave neigiamai.

Donny Montell - patenka, kadangi tikrai tokio direktoriaus reikėtų, bet tu išaukštinimų savyje mažiau norėjau matyti.

Lukas Smiley (atrodos) - nepatenka. Nesugebėjo parašyti net savo žaidimo vardo, pildo anketa žaliai. Sakyčiau per daug temų savo forume nori pridėti, kuriuos abėjoju, kad prižiūrėsi bei esi labai neaktyvus žaidėjas.

Edvinas Kebabas - labai keistai pildei anketa, pilkai, anketą norėjau matyti užpildytą LT raidėmis. Anketa skurdoka, sakyčiau. Sakyčiau per žiauriai pasielgtum su esamais kareiviais. Tarkim patenki, bet panašiai, kaip Saidas Drag.

Balsavimas Prasideda...
Daugiausiai surinkęs balsų ir tuo pačiu su priežastim kodėl balsavo už jus.
Tarkim - pasirenku Donny_Montel ir parašau komentarą: "Renkuosi Donny_Montell, nes jis užpildė anketa tvarkingai, mažai prie ko yra prikibt bei manyčiau gerai susitvarkytų su šiuo direktoriumi".
Tada skaitysis kaip vienas taškas už jus.

Tegul laimi verčiausias šio direktoriaus.
Sėkmės.
  • 0

Piotr

Piotr

Isijautęs

• 78 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 39d 3v 27m 7s
  • MiestasJonava
  • Žaidimo nikas:Piotras_Degtiariovas
Reputacija: 43
Monstras

Renkuosi Donny_Montell, nes man patiko, tai ką jis nori padaryti armijoje

Life is life

• 0

SvečiasMatthew_Stanley_

SvečiasMatthew_Stanley_

Aš už Montvyda.

• 0

Donatas_Nokia

Donatas_Nokia

Forumo pažiba

• 1018 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 19v 58m 38s
  • MiestasKaimas.
  • Žaidimo nikas:Donatas_Nokia
Reputacija: 309
Propogandistas

už Donny nes jis vienintelis geras kandidatas. :)

• 0

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Sau!ius'Gonsalez

Sau!ius'Gonsalez

Lrg.lt elitas

• 1770 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 10v 32m 23s
  • MiestasKlaipeda
Reputacija: 383
Savas veidas

Donny, vyriausias ir geriausias. Nemala š. 

• 0

a4be26616bc272f4f50ae50b522316e966.jpg

539961dcfa8be6a69556833e42ffcb49524.jpg

:excl: BMW lover  <3

61c32b45f296c8ff972fccb42d7cd7a1161.jpg

Balsuok už LRG.LT serverį!

Reikia pagalos? Rašyk į asmeninę žinutę forume

Tadas_Pipiras

Tadas_Pipiras

Gangsteris

• 449 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 8v 58m 11s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 87
Mėgstamas

Vienintelis tinkamas žmogus šioms pareigoms yra Donny_Montell ir jis jo tikrai yra vertas.

• 0

usa_today_10512579.0.jpg

♪ Deivis'Music ♫

♪ Deivis'Music ♫

ヌジャベス

• 1520 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 6v 46m 31s
  • MiestasHonolulu, Hawaii, USA
  • Žaidimo nikas:Deivis_Music
Reputacija: 730
Mylimas

UŽ Donny.

• 0

ImG1Cmk.png

76561198244016896.pngAddFriend.png

Dabar esu : Serverio Super administratorius

Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
  • MiestasGargždai
Mylimas

Kaip supratot, Donny_Montell, be jokių sunkumų patenka į armijos direktorių.

Kreditai direktoriaus nusipirkimui uždėti.

Sėkmės.

[trakinama]

• 0

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok