.administratoriaus vardas_pavarde :Algirdas_Gamger
2. bano priezastis: nelaukimas
3. Paaiskinkite situacija: FREE BANAS PARASIAU LOHAS UZDEJO BAN,
Binkis man kitus serverius per skype reklamuoja, ir taip ikyrejo, nu negaliu. O dar cia jis ateina ir dar durniuoja...
Deja, man skype nerodo senu susirasynejimu su juo. Parodyciau kaip reklamuoja apie 5 serverius. Nu toks suvaikejes.
Galiu garantuoti, kad Nasaris ne tik butu padares taip, kaip as, jei jis butu mano vietoje.
O siaip kazi tu labai nuleisdavai serveri, "serveris zlunga". Dar tavo temos tokios beviltiskos, tai visiskai Irmuxo poelgis, o tai yra nepriimtina.
Nezinau, duodu tas pacias salygas kaip ir Einiui Bass - susisieki su Zigmu ir kalbi su juo.
Pakalbejau su Jonu, sake pasigailet taves... KOL KAS. Kitas toks prikolas ir reklamavimas ir t.t. tikrai pasigailejimo nebus.
Esi visiskai toks pat kaip Edvinukas_Ciuvas (erzinantis, visada zyzlys, nepatenkintas ir visi kiti neigiami jo bruozai).
=============================================================================================================
=============================================================================================================
|
Kita →
Šiukšlynas →
Ugnies Tramdytojai - PapeikimaiTemą pradėjo Domce_Dominykas , 03 Mar 2018 raktažodis2 |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unban anketos →
Free BanTemą pradėjo Donce_Gonzalez , 25 Feb 2018 raktažodis2 |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Administracijos pagyrimai →
Giriu Jonas_PetruolisTemą pradėjo Domce_Dominykas , 24 Feb 2018 Raktažodis2 |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Anketos į serverio moderatorius, ir aukščiau. →
Bandau Y ModTemą pradėjo Donce_Gonzalez , 21 Feb 2018 raktažodis2 |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Mark_AntonyTemą pradėjo Kobe_Robento , 01 Jan 2016 raktažodis1, raktažodis2 |
|
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)