Sveiki skaitytojai, iš neturėjimo ką veikti parašysiu tai ką norėčiau matyti šiame serveryje. Tai yra ne tik idėjos, bet ir pasiūlymai, pakeitimai ir t.t. Taigi nemalsiu šūdo ir eisiu prie tikslo.
- Paskutiniais mano duomenimis serveryje vis dar yra tie patys trys miestai. Na jie iš esmės visiškai netrukdo, bet tuo pačiu yra ir nereikalingi, taigi manau, kad reikėtų daugiau dėmesio sutelkti į pagrindinį miestą - Los Santos, kur veiksmas ir vyksta.
- Mačiau forume yra įkelta nemažai kūribingų žmonių mapp darbai, kurie verti būti įkelti į serverį, kad ir šitas: JonoP darbas, kuris pripažinkime visi, yra nerealus kūrinys. Manau kad apskritai serveryje VISI mapp darbai yra pasenę. Manau, kad galėtumėte sugalvoti kokį nors konkursą, kuriame žmonės galėtų rungtis, būtų naudos ir kūriantiesiems ir tiem kas gaus tuos darbus. Susimastykite dėl MTA darbų serveryje, ir pagalvokite apie tai ateityje.
- Darbų skaičius serveryje yra per didelis atsižvelgiant į žaidėjų skaičių. Štai Los Santos miesto darbai:
Taigi manau, kad dauguma darbų yra tiesiog nereikalingi, kuriuose dirba gal vos keli žmonės... Ir tai retas.. Padarykite pagrindinius, svarbiausius darbus - Policija, medikai, taksi, mechanikai ir viskas. O poto kai jau matysite, kad žaidėjų skaičius didėja sukursite naujų darbų, arba įkelsite senuosius taip atnaujinimai bus "galingesni" ir žmones jie pritrauks daug sparčiau.
- Darbai ir jų direktoriai, manau kad jeigu ne darbų pašalinimas tai reikia mažinti darbuotojų skaičių darbe. Pavyzdžiui: policijoje galimų laisvų darbo vietų skaičius - 10 žmonių. Medikuose galimų laisvų darbo vietų skaičius - 5 žmonės ir t.t. (to gali apsiimti, net pats A. Gamer ar D. Deftas). Manau, kad direktorių rinkimai turėtų būti rimtesni, mano manymu turi būti gražinta DPKT rinkimų taryba. Tais laikais tai buvo labai efektyvus dalykas, kuri veikė.
- Forumas... Vargšas mūsų forumas, neturintis prižiūrėtojų, jokių taisyklių - nieko. Mano manymu forumas turi būti pagaliau pradėtas prižiūrėti, renkami forumo moderatoriai, kurie sugeba ir moka daryti tvarką, o tu visi žinome yra nemažai.
- V.I.P. personos. Dabartinius nepavadinčiau labai svarbiais asmenimis, nes pasižiūrėjus į jų elgesį, taisyklių žinojimą ir paisymą gali ir amo netekt. Pagrindiniai administratoriai turėtų sutelkti daugiau dėmesio VIP'ų prižiūrėjimui, nes kolkas iš mano pozicijų jie yra labai žemo intelekto žmonės, norintis išsilieti ant ko nors serveryje. Lygiai tas pats ir su moderatoriais, ne visi paiso taisyklės ir atlieka savo pareigas.
- Administratorių rinkimas ir jų anketos. Manau, kad tam turėtų būti skirta daugiau dėmesio. Pagal idėja turėtų būti daugiau atrinktų administratorių nei pirktų... (mano nuomonė)
Kolkas tiek nuo manęs, nemanau, kad dar turiu ką nors papildyti, bet jeigu ką čia linkas į senąją mano kurtą idėjų temą: SPAUSTI ČIA