ANKETA
Vardas_Pavardė (/info ss)
< atsakymas >
Kaip suprantat Karo Akademijos darbą?
< atsakymas >
Kokias sistemas sukurtumėt budami Karo Akademijos Direktoriumi?
< atsakymas >
Kaip elgsites su esamais Kareiviais? Kodėl?
< atsakymas >
Kokios temos bus jūsų darbo skilty?
< atsakymas >
Kodėl būtent turetume išrinkti jus, o ne kitą žmogų į Karo Akademijos Direktoriu?
< atsakymas >
Kiek laiko žadat prabūti Karo Akademijos Direktoriumi?
< atsakymas >
Jūsų aktyvumas serveryje valandomis.
< atsakymas >
Sveika liaudie! Kaip suprantote esu Navara,Johhny_Navara. Žinoma, buvo trumpos pertraukėlės smegenims atvėsint. Esu sukaupęs 13844 XP taškų.
Tikslai atėjus į naująsias pareigas būtų:
išlaikyti tokį pat firmos lygį kaip ir dabartinis ir gal būt net dar aukščiau ją pakelti
Išlaikyti tokį pat didelį spaudimą nelegaliems darbams. Ypač Dyleriams.
Aktyviai reaguotų į iškvietimus, ypač kai kviečia nauji serverio žaidėjai;
Rengti imitacinius pastatų grobimus kad darbuotojai atsidūrę tikroje tokioje situacijoje nepasimestų ir visada žinotų kaip elgtis geriausia;
Ir žinoma kaip galima pamiršti naująsias bei jau kurį laiką tarnaujančius Karo akademijos firmoje kolegas. Naujuosius supažindinti su sistema, seniesiems būti šefu bei draugu.
Norėčiau įgyvendinti naujovę: pasitarimai. iš to kaip bendrauja darbuotojai su kitais sprendžiu, kad šis dalykas nepamainomas. Firmoje ilgai dirbantys kolegos galėtų dalyvauti direktorių susirinkimuose, siųlyti naujoves, taisyklių pakeitimus, atstovauti „Darbuotojų“ grupę firmoje. Taip išrinkę geriausius pasiūlymus būtų imtasi diskutuoti su Prizidentu, kurias taisyklės būtų įmanoma pakoreguoti, naujas – įgyvendinti.
Karo Akademijoi kol kas dirbu trečią savaitę. Jei imtume nuo to laiko kada pradėjau žaisti, Teisėsaugoje jau dirbčiau netoli vienų metų ( 10-11 mėn ). Nors santykiai su serverio žaidėjais dar nėra idealiausi.
Per visą tą laiką dirbtą teisėsaugoje esu 1 kartą išmestas už kažkokią klaidą, bet nesakyčiau, kad tai buvo grubi klaida, nes tikrai nebuvo tokio rimtumo, kad galėtų už tai užblokuoti, bei kelioliką kartų išėjęs savo noru palikdamas firmą kuo tvarkingesnę.
Teisėsaugos firmos direktoriui keliamus kriterijus atitinku, kitaip koks tikslas būtų pildyt šią anketą, jei žinotum, kad ją vistiek atmes dėl to, kad neatitinki kurio nors punkto.
Trumpai apie save. Esu iš Belfast(UK) (ve best sity), 14 metų amžiaus,O.o Labai rimtai žiūriu į man patikėtas pareigas (kartais per daug), tie kas esa dirbę mano tuo metu vadovaujamoje firmoje žino, kad esu griežtas, kada galima – linksmas. „ Pastebėjau, kad remiesi šia salyga – kaip su tavim elgiasi, taip ir tu su juo.
Ačiū tiems, kurie nepagailėjo savo brangaus laiko ir perskaitė anketą. Su nekantrumu lauksiu jūsų nuomonių pagrįstų argumentais. Juk už pabandymą nieks per galvą neduos.
(-Pasiekimai-)
Buvęs VI - Raudonasis kryžius direktoriumi.2 Kartus.
Buvęs VI - Karo akademija direktoriumi.6 Kartus.
Buvęs VI - Viešas balsas direktoriumi.1 Kartą.
Buvęs VI - Geras faras pavaduotojumi.3 Kartus.
Buvęs VI - Viešas balsas pavaduotojumi.2 Kartus.
Buvęs VI - Raudonasis kryžius pavaduotojumi.5 kartus.
Buvęs "Rimti Kentai" klubo lyderiu.
Dabartinis VI - Karo akademijos direktorius.
Dabartinis "Crips" klubo lyderis.