Lrg.lt || Kas Ir Kodel? - Šiukšlynas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Lrg.lt || Kas Ir Kodel?

asdf

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
4 atsakymai į šią temą

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

• Informacija •

Kas nuo šiol vyks?

Taigi, kiekvieną vakarą, 19:00, tik ne šeštadienį, vyks /ups objektų paieška. Kas yra /ups?

/ups - komanda, kurią parašius prie objekto, ant kurio yra užrašas /ups, gaunat ar kreditus, ar litus, ar XP ar net viską kartu.

Kadangi kiek supratau jum labai patinka tos /ups paieškos, tai sumąsčiau tokį vakarą surengti. Viskas vyks taip:

19:00 delioju objektus. 19:10 pranešu, kad jau drąsiai gali ieškoti. Gerai supratot, ieškoti. Aš nieko nerašynėsiu serveryje apie /ups objektų pozicijas, tačiau esant teamspeake aš kartais išsiduodu. Tad jei norėsit dalyvaut nepamirškit ateit į TeamSpeak (ts.lrg.lt).

Kitas dalykas apie kurį norėčiau kalbėti, tai yra REKORDAS.

Laikas atgaivinti rekordų knygą.

http://forumas.lrg.lt/topic/25546-pasiulymai-rekord%C5%B3-knygai/

Viršuje parašytoje nuorodoje yra tema apie rekordų knygą. Į komentarus prašysių jūsų, kad pasiulytumėt kokius rekordus norėtumėt matyti bei patiems juose sudalyvauti.

Prizai bus koreguojami.

Na, gal mažiau apie dar vieną informaciją, bet nemanau, kad labai naudinga, o gal ir patiks. Žaidėjų Gimtadieniai.

Žodžiu jūs man į forumo Asmeninę Žinutę parašot savo gimtadienio šventimo mėnesį ir dieną. Aš užsirašysiu pas save kompiuteryje į notepad ir lauksim tos dienos.

Kaip viskas vyks?

Serveryje žaidėjai man į atskirą Accountą duos pinigus artėjančiam gimtadieniui. Tačiau prieš žaidėjo artėjančiam tortadieniui aš pranešiu kitiem, kad jau renkam tokiam ir tokiam žaidėjui pinigus ir pnš, tada aš prisijungiu kitu acc ir duoda pinigus tie, kuriem rūpi žmogus, kuris greitu momentu švęs.

Dar galima čia prikurti kaip viskas vyks ir pnš.

Toliau - Aukcionai. Aukcionai bus daromi, kai dieną prieš tai buvo surinkta 30 žaidėjų. Jei tarkim surinkom 40 žaidėjų, tai sudublikuoju tą patį aukcioną. Aukcionai vyks ir iš auksinių, ir iš pinigų.

Kadangi vakar surinkom daugiau nei 40 žaidėjų, šiandien (pirmadienį) padarysiu 2 aukcionus. Aukcione Turismo mašinytę. Aukcionas kaip vyks žinote - žaidėjas nueina į http://lrg.lt/?act=aukcionai; pastato pinigus/auksinius (kaip mygtukas rašo) (jei su auksiniais turite būti žaidime, jei su pinigais turit būti atsijunge).

Komentaruose parašykit ar sutinkate su tokiomis mano įdėjomis serveryje (čia ne skriptas :D).

Ir pabaigai noriu įkelti foto, kurioje nurodyta mūsų surinktas žaidėjų skaičius serveryje: http://imgur.com/71QpNNL

Kurie buvo tą vakarą uždėjau visiem po 50krd. :)

P.s. Būčiau šią temą sukūręs "Svarbi Informacija", tačiau neina man ten kurti temos.

P.s.s. Nepatinka, pradėsit keiktis ir t.t., tai geriau nerašykit, kadangi apteršti forumą yra nusikaltimas ;)

• 0

=============================================================================================================

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================

Rafael_Nadal

Rafael_Nadal

Lrg.lt elitas

• 1776 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 36d 18v 45m 46s
  • MiestasJav - Miami
Reputacija: 419
Savas veidas

O ką tas Kristupas_Warning veikia LRG?

• 0

graphic.png

http://www.filmai.in...ik-1472720.html   užeik ir tapsim draugais.

7a71a66ba7941f24ed6128ab8e880515150.jpg

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
  • MiestasGargždai
Mylimas

O ką tas Kristupas_Warning veikia LRG?

Patykek, net nenutuokiu :D Gal ji Samp_Tevas ar Nasaris atbanino. As tai jo neunbaninau...

• 0

James_Cool

James_Cool

Priklausomas nuo forumo

• 577 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 2v 38m 33s
  • MiestasKlaipėdos raj.
Reputacija: 47
Monstras

Gerai čia sugalvojai. Įdėk aukcijoną jau

• 0

3f0f2779ad7d94ac5dc723ab31baae44935.jpg

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
  • MiestasGargždai
Mylimas

Atsiprašau, neuždėjau aukciono :/

Rytoj bus 16:00 aukcionai idėti.

• 0

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: asdf

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok