Forumo Laikas - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Forumo Laikas

le le le le

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
11 atsakymai į šią temą

♪ Deivis'Music ♫

♪ Deivis'Music ♫

ヌジャベス

• 1520 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 6v 46m 31s
  • MiestasHonolulu, Hawaii, USA
  • Žaidimo nikas:Deivis_Music
Reputacija: 730
Mylimas

1. Pagalbos prašymas/klausimas: Kas šia per laikas? Maanes savaite nebuvo tai nežinau kas šia.

2. Nuotrauka (nebūtina):4ee145cc2e060aec1a808ed655d213ca543.png

• 0

ImG1Cmk.png

76561198244016896.pngAddFriend.png

Dabar esu : Serverio Super administratorius

Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas
Cia priminimas, kad uz tiek laiko reikes eit i mokykla.

O siaip manau, kad cia laikas iki atnaujinimo.
  • 0

=============================================================================================================

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================

♪ Deivis'Music ♫

♪ Deivis'Music ♫

ヌジャベス

• 1520 Pranešimai
Mylimas

Cia priminimas, kad uz tiek laiko reikes eit i mokykla.

O siaip manau, kad cia laikas iki atnaujinimo.

Kam man priminiai mokykla :D

• 0

ImG1Cmk.png

Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.

Edga_Prada

Edga_Prada

Pastumdėlis

• 19 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11v 5m 13s
  • Žaidimo nikas:Jochen_Crause
Reputacija: 4
Neutralus

Kam man priminiai mokykla :D

Kad nervuotumeis :D

• 0

Irmux_Tankistas

Irmux_Tankistas

Klaviatūros meistras

• 465 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 12v 12m 24s
  • MiestasLietuva
Reputacija: 41
Monstras

cia laikas per kiek turi pasikeist ta sudina demotivacija parase , antraip bus isjungtas srv, tj geriau istrink ta nsmn.

• 1

f900aa08fd1e58c6ecebe4f1e21538df519.jpg

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
  • MiestasGargždai
Mylimas

cia laikas per kiek turi pasikeist ta sudina demotivacija parase , antraip bus isjungtas srv, tj geriau istrink ta nsmn.

Ko tu cia nervinies? Apskritai ka tu cia veiki? Nepatinka ? nu tai ir eik is cia. Negadink kitiems nuotaikos, nervu su savo tokiu durnu poziuriu
  • 1

Irmux_Tankistas

Irmux_Tankistas

Klaviatūros meistras

• 465 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 12v 12m 24s
  • MiestasLietuva
Reputacija: 41
Monstras

Ko tu cia nervinies? Apskritai ka tu cia veiki? Nepatinka ? nu tai ir eik is cia. Negadink kitiems nuotaikos, nervu su savo tokiu durnu poziuriu

Agirdz, ziuriu , per daug pakiles , ir sedi cia uz ka? Uz pagr? Kas tu per bi*ys kad mane varineji?Noriu ateinu. As nervinuos? Pagooglink kas yra nervai . Nepatinka  , o ka? Negaliu but? Bl parase , ten nasasris , kad kazkokia bamba esi , tai ir isijautei , kad pats svarbiausias cia , tai zinok , tu man buvai esi ir busi sudo vietoj , gali cia chujarint kiek nori, buvai balvonas esi balvonas ir busi balvonas , cia nori rodyk kaip tave kazkas gerbia (Neva savininkai) , nori nerodyk , nes zinok , kad tavo zodis sudo vertas. ;)

• -1

f900aa08fd1e58c6ecebe4f1e21538df519.jpg

ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

Klubų prižiūrėtojas

• 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Zigmas B plante c4 padėjo, kai laikas baigsis "Terrorist win"

• 2

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif

♪ Deivis'Music ♫

♪ Deivis'Music ♫

ヌジャベス

• 1520 Pranešimai
Mylimas

Zigmas B plante c4 padėjo, kai laikas baigsis "Terrorist win"

:D

• 0

ImG1Cmk.png

ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

Klubų prižiūrėtojas

• 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Tai va, mes esame CT ir per šį laiko tarpą turime ginti A ir B plant. Kitaip sakant turime neleisti Terroristam susprogdinti c4 (Zigmui bei Nasariui), turime kviesti žaidėjus, reklamuoti serverį ir t.t. Tokia ta metafora ;)

• 1

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif

Edga_Prada

Edga_Prada

Pastumdėlis

• 19 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11v 5m 13s
  • Žaidimo nikas:Jochen_Crause
Reputacija: 4
Neutralus

Tai va, mes esame CT ir per šį laiko tarpą turime ginti A ir B plant. Kitaip sakant turime neleisti Terroristam susprogdinti c4 (Zigmui bei Nasariui), turime kviesti žaidėjus, reklamuoti serverį ir t.t. Tokia ta metafora ;)

:D

• 0

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
  • MiestasGargždai
Mylimas

Agirdz, ziuriu , per daug pakiles , ir sedi cia uz ka? Uz pagr? Kas tu per bi*ys kad mane varineji?Noriu ateinu. As nervinuos? Pagooglink kas yra nervai . Nepatinka , o ka? Negaliu but? Bl parase , ten nasasris , kad kazkokia bamba esi , tai ir isijautei , kad pats svarbiausias cia , tai zinok , tu man buvai esi ir busi sudo vietoj , gali cia chujarint kiek nori, buvai balvonas esi balvonas ir busi balvonas , cia nori rodyk kaip tave kazkas gerbia (Neva savininkai) , nori nerodyk , nes zinok , kad tavo zodis sudo vertas. ;)

Iki pakilimo man dar toli, o as nesakiau, kad TU nervinies... As sakiau, kad TU gadini nervus kitiem, skaityt nebemoki ar kaip?

Beje, kas is to, kad jis ten parase, jog esu geriausias zaidejas (ar kazkas tokio). Gavau kazka? Ne. Tad nebesnekek veju.

Tai jei mano zodis sudo vertas, tai kam tu visalaik kisies? Nu tavo mastymas 100%
  • 1

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok