Sveiki, norėčiau paklausti jūsų nuomonės. Gavau laišką, situaciją kaip šis žmogus elgėsi jūs žinote geriau nei aš. Manau spręsti turiu ne aš, o LRG žaidėjai. Kopijuoju jums laiška gautą į savo gmail:
Sveiki, čia Edga_Prada. Suprantu, jog nesitikėjote arba nenorite manęs matyti dėl to, ką aš padariau visam serveriui - skausmą ir liūdesį... Žinau, kad esu padaręs labai daug visokių klaidų ne tik serveryje, bet ir gyvenime. Jau numanau, kad jau jūs nenorite šito pranešimo skaityti ir siunčiate mane po velniu, bet nebereikalo jums rašau. Norėčiau, kad duotumėt man dar vieną šansą būti ištikimu LRG.LT serveriui. Suprantu, kad nepasitikite manimi dėl vysko kas nutiko, bet manęs daugiau joks kitas serveris nepritraukė daugiau kaip LRG. Išpradžių maniau, kad kiti serveriai yra geresni nei LRG. Kai žaidžiau kituose servuose, tai vistiek man ten kažko trūko, nežinau ko ir kodėl. Nors ir žaidžia dabar pas jus daugmaž 15 žaidėjų, norėčiau grįžti į LRG serverį ir būti 16 žaidėju. Aišku, jūs manim nepasitikit, bet jau esu atsiprašęs porą žmonių su kuriais galėjau susisiekti, tačiau esu jau pasiruošes atsiprašyti kitų, kuriems aš pakenkiau. Ir tada, kai užbaninau žaidėjus su Deivis_Music account'u kaip durnius, kitą dieną labai gailėjaus, jog tai padariau ir labai norėjau jų atsiprašyti bet ko. Šiandien atsiprašiau tik Deivis_Music, nes su juo tik galėjau susisiekti... Deividas_Nasaris nenustebo, kai atėjau į TeamSpeak'ą atsiprašyti. Pasakė, tai ką apie mane galvoja kiti žaidėjai, bet aš jų jau pasiruošęs atsiprašyti, nors ir kitur turiu aukštesnes pareigas, vistiek noriu sugrįžti į LRG, nors būdamas tik žaidėju. Nasaris davė man jūsų Email'a, sakė gali prašyt atleidimo. Tad nepatingėjau jums parašyt šį laišką. Noriu gauti atsakymą ir jame ką manot... Galit sakyt tiesiai šviesiai, kad esu toks ir toks. Man reikalinga jūsų nuomonė, ką jūs galvojate apie mane ir ar galėsiu vėl tapti jūsų serverio LRG dalimi.
Būkite teisėjais, nuosprendis jūsų rankose.