Ne tu matau visai durnas 1.Aiskai matosi kaip nutrenkia mašina o as po mašinos apačia o su mašina ten atsidurti visiškai įmanoma 2. Aiškiai matosi kad aš buvau nuleides žaidimą parėjes iš akf as nukritau ant moco ir vel ant jo atsiradau. 3. Tai tik modas leidžiamas visuose serveriuose galiu pateikti pavizdžiu bet neteiksiu. P.S Prieš užbaninima buvo 5-7 žmonės Po mano užbaninimo serveryje liko 1 žmogus Algirdas Kuris neranda savo vietos ir neturi ka veikti serveryje Vienas žmogus yra pasakes Taiklų dalyka kuriuo aš visiškai pritariu Algi, tu prie visu kabinies. Jei tau viskas blogai, kurk savo serva ir žaisk ten kaip tu nori. Ną manau jau jis šiandiena yra per savo kabinėjimasi pridares 2 žmoniems problemu pridarys ir kietiems....
Daugiau neturiu ką pridurti norite kad serveryje butu 1 žmogus Prašau 
Oj tu mane prazudysi 
Kai tave uzbanino visi atsijunge, nes Deivis_Music rysi pamete (taip rase ant TeamSpeak).
Arunas ilgai ir nezaidzia, du kartus i savaite ateina ir iseina.
Tu esi cyteris, kuris megsta irodynet, jog nera, kai visi irodymai yra teisingi ir nukreipti i tave.
Ir sako as nerandu vietos?
Man uztenka lrg. Plius as tik tau kenkiau, ne deiviui, ne kazkam kitam. Deivis unjailino tave uz nieka (dar be unjail anketos), kai tu buvai nubaustas teisingai. Todel parasiau papeikima.
Ir dar kai kas: as jau senai kuriu savo serveri. Deivis pats zino, todel taip ir parase.
Kabinejuos as tik prie taves, kadangi tu baisiai daug nusisneki. Pvz. : Uz free iskvietimus 24h banas. Uz cytu turejima /rcon banas.
Sakai turi faila ane? Sukurk nauja tema atsisiuntimuose ir idek tuos du failus. Arba ikelk cia su failai.lt.
Tu paziurek i data, taigi liepos 2 ar kelinta ten buvo tikrintas kompas tavo. Dabar liepos 7. 5 dienu skirtumas. Cia skaitos senai? 
Beje, atidares Chrome gali paspaust CTRL + J ir atidarys atsisiuntimus. jie ilgai galioja, tad tikrai galesi cia nuorodas atsiusti.
Tu zodi nedomini sakei siandien 6-7 kartus. Dabar sakai, kad neBEdominu. Tai kaip suprast tave? Tu cj esi koks 10-metis, kad taip rasai.
Ir skaityt iki galo nemoki, tad cia dar vienas 10-mecio (11-mecio) vaiko bruozas.
As ne apie BANA rasiau ten, as apie paveiksliukus idetus kalbejau. Ten yra surasytos visos datos tavo folderyje. Net nera Cleo Folderio tada.