1. Administratoriaus Vardas_Pavardė : Didelis_Blogis
2. Bano priežastis ( reason ) :Už cytus kurių tikrai neturiu galite žiūrėti per teamviewer.
3. Paaiškinkite situacija : Aš buvau truputi afk parėjau iš afk ir žiūriu banas palikau nieko nesuprates.
4. Įrodymai ( Video/Nuotraukos ) : http://www.part.lt/p...76c9d002846.png
5. Jūsų IP ( http://manoip.lt ) :78.58.227.14
Change

02 July 2014 - 11:27 AM
02 July 2014 - 11:37 AM
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
02 July 2014 - 11:40 AM
02 July 2014 - 11:45 AM
Cia Gamerio video... Pasiziurek idemia. Bet ziurek kokius 5-6 kartus, kad pamatytum kas ne taip. cia siaip matau 2 cytus ijungtus, o tu man pasakyk kokius.
Pradėjau žaist LRG.LT serveri nuo: 2014/04/26 22:54.
Mano pasiekimai serveryje:
http://www.part.lt/i...d5345c62120.bmp || http://www.part.lt/i...538617e1674.bmp
02 July 2014 - 11:52 AM
Seip cia matosi kaip ir Algirdas pradzioje is vietos pajudejo ant 80km/h tai gal ir ji baninam?
Tai čia normalus SandKing Greitis. Tai kokius čytus matai?
Pradėjau žaist LRG.LT serveri nuo: 2014/04/26 22:54.
Mano pasiekimai serveryje:
http://www.part.lt/i...d5345c62120.bmp || http://www.part.lt/i...538617e1674.bmp
02 July 2014 - 12:54 PM
=============================================================================================================
=============================================================================================================
02 July 2014 - 12:57 PM
Seip čia nesimato kad as čia čytinu, nes aš ir ne čytinu...
02 July 2014 - 13:03 PM
Seip čia nesimato kad as čia čytinu, nes aš ir ne čytinu...
Cia buvo tikslas irodyti, kad tik tu vazinejies su baltu Sandkingu. O per video matosi, kad esi ijunges SpeedHacka, nes isibegejai gal 2x greiciau nei as ir dar wall hackas, kadangi apvaziavai stulpa su ziezirbom. Taip rode, nes tau paciam nerode to objekto. Toje vietoje nusiema tie stovai ar kas ten per SH. Nusiema objektas su num6.
02 July 2014 - 13:05 PM
Cia buvo tikslas irodyti, kad tik tu vazinejies su baltu Sandkingu. O per video matosi, kad esi ijunges SpeedHacka, nes isibegejai gal 2x greiciau nei as ir dar wall hackas, kadangi apvaziavai stulpa su ziezirbom. Taip rode, nes tau paciam nerode to objekto. Toje vietoje nusiema tie stovai ar kas ten per SH. Nusiema objektas su num6.
Pirmas dalykas tu esi pats čytas ir kaltini kitus pasižiūrėk į save ir man klausimas kyla kodėl ten mane gaudei?
02 July 2014 - 13:08 PM
Pirmas dalykas tu esi pats čytas ir kaltini kitus pasižiūrėk į save ir man klausimas kyla kodėl ten mane gaudei?
Irodyk, kad as cytas, nes as cytu neturiu nuo tada, kai nasaris paskutini karta tikrino ir dar anksciau.
O gaudziau todel, kad tu baisiai uzpisi. Tu tiesiog rasai nesamones per /dmenu. (turejau ss, bet istryniau...). Paskui buvo prikolas tame, kad: "pacytinau" serve ir gaunu rcon bana??? :DD Po to uz free iskvietimus lban 24h??? W T F?????
02 July 2014 - 13:16 PM
O tai kaip čia suprast kad screen'e Dagis su medikų mašina,o video jau su SandKingu?
P.S. - Pagal mane dabar nėra tikrų/normalių įrodymų,nes čia tuos video dėlioti su screen'ais klijuoti tai neįrodymai...
Blet. Kaip uzpisat, kai komentuojat beprasmiskai neperskaite komentaru ir perziureje anekta... Nu blet, perziurekit VISUS IS EILES KOMENTARUS, o tik tada patys komentuokit. Screen'ai buvo ideti tam, kad irodyti, jog Eimantas_Nepazysti vairuoja SANDKINGA, o video, kaip jis cytina. KAS DAR BLET NEAISKU????
02 July 2014 - 13:20 PM
Blet. Kaip uzpisat, kai komentuojat beprasmiskai neperskaite komentaru ir perziureje anekta... Nu blet, perziurekit VISUS IS EILES KOMENTARUS, o tik tada patys komentuokit. Screen'ai buvo ideti tam, kad irodyti, jog Eimantas_Nepazysti vairuoja SANDKINGA, o video, kaip jis cytina. KAS DAR BLET NEAISKU????
Atvėsk biškį,serveryje nevienas SandKing'as yra taip kad, kad jis vairavo SK joks čia įrodymas,jei jau norit gaudyt čyterius,tai darykit normalius video kur būtų aiškiai matyti, 100% kad naudoja žaidimą palengvinančias programas.
02 July 2014 - 13:25 PM
Atvėsk biškį,serveryje nevienas SandKing'as yra taip kad, kad jis vairavo SK joks čia įrodymas,jei jau norit gaudyt čyterius,tai darykit normalius video kur būtų aiškiai matyti, 100% kad naudoja žaidimą palengvinančias programas.
Tu blet i laika, data ziurek??? Nu bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl** bl* bl** bl** bl**... Ar taip sunku jum paziuret, isnagrinet visas pateiktis, kas jum duota po nosim? Nu pzdc tada. Siunciu visus **, kurie esat neatidus, kur jum net po nosim pakista...
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: raktažodis1
![]() |
Serverio darbai →
II - Nelegalus parakas →
Ii - Nelagalus Parakas Užduotys.Temą pradėjo Domce_Dominykas , 10 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Kita →
Siuntiniai →
GTA sa modifikacijos →
Transporto priemonės →
Bmw Car.Temą pradėjo Domce_Dominykas , 06 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
IdėjaTemą pradėjo Domce_Dominykas , 04 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Kita →
Šiukšlynas →
Ugnies Tramdytojai - PagyrimaiTemą pradėjo Domce_Dominykas , 03 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Kita →
Šiukšlynas →
Ugnies Tramdytojai - Informacija.Temą pradėjo Domce_Dominykas , 03 Mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok