Norėčiau vieno miesto. Los Santos man visai patinka. Dėl savo įvairovės ir dydžio.
Las Venturas - lengva mappint, tačiau miestas plokščias, neįdomus.
San Fierro - mažokas, nelabai įdomus.
Tačiau jau daug kartų aptartas klausimas. Šimtą kartų atsakyta, kad to nebus. Į detales to nesismulkinsiu. Aš jau pasidaviau ties šiuo klausimu, todėl patarčiau ir jum taip pat daryt. Mąstom kitokias idėjas.
#Special4ThisKlausimas #nofilter #nofilterneeded #hashtag
http://i.imgur.com/FHEZQ4Q.jpg
Kokias kitas įdėjas? Niekas nežiūri į tas jūsų įdėjas , durnos jos plagijuotos , grynos nesąmonės. Dabar jei kas mane užsipuls , kad aš čia kažką įžeidžiau , prašom užsipult ir nasarį, nes čia jo žodžiai , ir iš tų žodžių matos , kad jie net netikrina ar yra parašyta naujų įdėjų , ar tos įdėjos yra , įdėjų sub forumas voratinkliais apaugęs , o juos kartais apvalo serverio žaidėjai , bet jei mes vien valysim voratinklius nieko gero nebus , reikia ir kitų pagalbos "Iš aukščiau" , kad jie taip pat padėtų valyt voratinklius , bet jie nepadeda , ir voratinkliai vis platėja.
Apie miestą , vienareiksmiškai LS , vien dėl to , nes labiausiai pripratęs , smagiausias miestas , daug prisiminimų , bet kaip minėjo petruolis , šitas klausimas aptartas milijonus kartų ir niekas neatsižvelgs , ko norim mes , o paliks taip kaip yra dabar , nes jie užsieme prie to puikaus atnaujinimo kuris bus po dviejų mėnesių. (Gal daugiau(TIkrai nenustebčiau))