Tikrasis Wiz_Khalifa Nuomone Apie Serveri :))))) - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Tikrasis Wiz_Khalifa Nuomone Apie Serveri :)))))

ideja

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
8 atsakymai į šią temą

Wizas_Khalifa

Wizas_Khalifa

Patrankų mėsa

• 8 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5v 20m 38s
  • Žaidimo nikas:Wiz_Khalifa (Tikrasis)
Reputacija: 6
Neutralus

Sveiki As esu Wiz_Khalifa gal dar mane prisimena kaskas is praito lrg kaip Deft_Deivis, Valdas_Pucinas Vin_Diesel, bei visi kiti :), Zodziu biski apie mane Praitam lrg buvau zaidejiu Herojus, Bei adminu priesas  Esu isleides ant praito servo apie 850lt Pasigirsiu nolifinau kaip reikals... Esu gaves nuo adminu apie 50banu (Ir cytindamas-Ir visais kitais dalykais kaip imanoma gauti bana) Bet sueidavau su visais zaidejais iskyrus Vin_Diesel ( Banino mane kai koki velne)  Buvau gerai suejes Su Becik_Krenas turbut ne visi ji pazysta, Nu zodziu prie reikalo: Matau kad serveris zlunga ir tikrai man nesmagu (Kaskiek jis man rupi) Mano manimu padaryti nauja lrg.lt serveri kur veiksmas vygtu KAIMELIOSE: Kodel butent kaimeliai?:  Zinoma kai padarytumet juos Daug zaidejiu neateitu ( Nes visi verktu ir panasiai) o db kai lrg yra tik kokie 8zaidejei tas lossantos atrodo kai koks chernobilis tustuma visur... Gerai atgal prie kaimeliu  Zodziu kaimeliai galietu buti visi tie Redcountry tikrai daug darbu su jais galietu sugalvoti ir visa kita gal is pradziu nebus daug zaideju bent nebus taip kaip dideliam mieste lossantose kuriame isvis sunku zaideja pamatyti nes per daug didelis Zodziu daug neiskinsiu bet tikrai kaimeliose daugiau pliusu Ir manau tikrai Savininkas supras kodel geriau butu kaimeliai. Tiek ir norejiau pasakyti negalejiau lietuviskom raidem rasyti nes nera lt menu...

P.S Linkejimai visiems kurie mane prisimena... Bei senam Savininkui  Klaustukui bent praitam lrg jis buvo taip pasivadines ( Kuriam visiskai px ant manes :D )

• 4

Augiuxas_Sarpley

Augiuxas_Sarpley

Senbuvis

• 776 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 57m 12s
Reputacija: 35
Nuostabu!

Ar kaimeliai ar SF,ar LS,aplamai manau reikia sumąžinti veiksmo ribas,apsistoti ties vienu miestu / kaimelių teritorija,nes kai visur gali būti veiksmas tai ir serveris kad ir esant ne tokiam mažam žaidėjų skaičiui atrodo tuščias. Na žodžiu,serveriui reikia pokyčių,taip bent jau kolkas galvoju aš...

• 2

Wizas_Khalifa

Wizas_Khalifa

Patrankų mėsa

• 8 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5v 20m 38s
  • Žaidimo nikas:Wiz_Khalifa (Tikrasis)
Reputacija: 6
Neutralus

Ar kaimeliai ar SF,ar LS,aplamai manau reikia sumąžinti veiksmo ribas,apsistoti ties vienu miestu / kaimelių teritorija,nes kai visur gali būti veiksmas tai ir serveris kad ir esant ne tokiam mažam žaidėjų skaičiui atrodo tuščias. Na žodžiu,serveriui reikia pokyčių,taip bent jau kolkas galvoju aš...

Dideliu pokyciu*, 

• 2

ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

Klubų prižiūrėtojas

• 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas
Sveikas Deft'ai ar kaip ten tu ;D
Supratau, ka norejai pasakyti, bet, deja, nemanau, kad tai kaimeliai kazka pakeis. Zinoma, laikinai, kelis menesius laikysis zmones, bet ir vel pabegs. Kodel? Nes tai priklauso ne nuo vietos, kokiame mieste serveris, o nuo jame vykstancios veiklos t.y. atnaujinimai, gauju karai, eventai, tvarka ir t.t. tad pirmiausia reiktu pakeisti tai, o veliau atsizvelgti i smulkmenas ;)
  • 0

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif

Jack D.

Jack D.

Klaviatūros meistras

• 459 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 20v 41m 37s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 104
Mėgstamas

Sveikas Su grižes.

• 0

Edvinas_Kixbu

Edvinas_Kixbu

Savas

• 106 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 4v 52m 23s
  • MiestasKazlų Rūda
Reputacija: 12
Gerai gerai

Manau serveriu reikia restarto

• 0

76561198047873750.png stats.php?id=2412&img=0

Su LRG.LT jau nuo 07 Bal 2013 Buves Medikų direktorius.Buves Gaisrininkų direktorius (2x).Buves Carleone direktorius.

Monte

Monte

Pastovintis už save

• 45 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 5v 22m 8s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Montekis_Elmenh
Reputacija: 16
Gerai gerai

Ko trūksta čia, tai pastovaus veiksmo. Net kai ir daugiau žmonių būna, kokios trys dešimtys, vistiek veiksmo nematyt. Svarbu yra padaryt tokią sistemą, kad žmonėms pastoviai būtų veiklos. Bus veikla bus ir žmonių... Veikla šiame žaidime... hmmm... pinigų uždirbimas, jų leidimas. Svarbiausi aspektai manyčiau.

Leist pinigų nėra labai daug kur... Verslus įdėkit kaip ir visuose kituose serveriuose. Nors ir tipiški jie, bet vistiek smagūs. Ir konkurencijos suteikia... Suteikit narkotikams prasmę, kad juos reikėtų pirkti. Tarkim, kad dozę panaudojęs atgautum gyvybes(Kaip koks san gokas). Klubus ir mafijas padarykit kaip geriausius serverio darbus, kur bet kas nepatektų ir tegu veteranai kovoja dėl zonų. Ne tų zonų kur ten po miestą, bet normaliai žemėlapį į zonas suskirstyt. Didint pelną gaunamą iš jų, kad didesnes premijas gautų žmones. Daugiau žemėlapio darbų, kad irgi prestižiniai rajonai būtų miestuose kuriuos būtų galima pirkt... Eksetera, Eksetera. Gali galvot negalvojęs. Reikia gerų scripterių. Be jų ne žingsnio nepajudėsi.

Reik, galvot ne ką keist, o ką pridėt. 

• 0

tu

musiet

busi

dievas

tėvas

kuris

esi

danguje

ae396be46c50231f28dbc5399e1b43c6302.gif

ec7f0adbbee0d5e8a48d05edc73d3898716.gifa75x9Oq_460sa.gif

Edga'P

Edga'P

Isijautęs

• 85 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 22v 40m 32s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Thx_Nežinau
Reputacija: 18
Gerai gerai

Ko trūksta čia, tai pastovaus veiksmo. Net kai ir daugiau žmonių būna, kokios trys dešimtys, vistiek veiksmo nematyt. Svarbu yra padaryt tokią sistemą, kad žmonėms pastoviai būtų veiklos. Bus veikla bus ir žmonių... Veikla šiame žaidime... hmmm... pinigų uždirbimas, jų leidimas. Svarbiausi aspektai manyčiau.

Leist pinigų nėra labai daug kur... Verslus įdėkit kaip ir visuose kituose serveriuose. Nors ir tipiški jie, bet vistiek smagūs. Ir konkurencijos suteikia... Suteikit narkotikams prasmę, kad juos reikėtų pirkti. Tarkim, kad dozę panaudojęs atgautum gyvybes(Kaip koks san gokas). Klubus ir mafijas padarykit kaip geriausius serverio darbus, kur bet kas nepatektų ir tegu veteranai kovoja dėl zonų. Ne tų zonų kur ten po miestą, bet normaliai žemėlapį į zonas suskirstyt. Didint pelną gaunamą iš jų, kad didesnes premijas gautų žmones. Daugiau žemėlapio darbų, kad irgi prestižiniai rajonai būtų miestuose kuriuos būtų galima pirkt... Eksetera, Eksetera. Gali galvot negalvojęs. Reikia gerų scripterių. Be jų ne žingsnio nepajudėsi.

Reik, galvot ne ką keist, o ką pridėt. 

Bet man iškyla klausimas vienas *MG serveryje atnaujinimu nėra visus puse metų, savininkam visiškai p* ant serverio b*bi dėja jie ten, bet žaidėjai žaidžia ir neišeina. Kodėl? Ten žaidi ta pati per ta pati nėra nieko naujo vis tas pats per ta pati labai nuobodu. Tai kodėl gi jie neišeina į koki Lv? Atsakyk man į klausima:

• 0

V7JfNYp.png

Samp_Tevas

Samp_Tevas

Forumo dvasia

• 2799 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 17v 34m 49s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

be komentaru rakinama

• 0

Paveiksliukas

KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!

Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!

Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: ideja

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok