Sveiki As esu Wiz_Khalifa gal dar mane prisimena kaskas is praito lrg kaip Deft_Deivis, Valdas_Pucinas Vin_Diesel, bei visi kiti , Zodziu biski apie mane Praitam lrg buvau zaidejiu Herojus, Bei adminu priesas Esu isleides ant praito servo apie 850lt Pasigirsiu nolifinau kaip reikals... Esu gaves nuo adminu apie 50banu (Ir cytindamas-Ir visais kitais dalykais kaip imanoma gauti bana) Bet sueidavau su visais zaidejais iskyrus Vin_Diesel ( Banino mane kai koki velne) Buvau gerai suejes Su Becik_Krenas turbut ne visi ji pazysta, Nu zodziu prie reikalo: Matau kad serveris zlunga ir tikrai man nesmagu (Kaskiek jis man rupi) Mano manimu padaryti nauja lrg.lt serveri kur veiksmas vygtu KAIMELIOSE: Kodel butent kaimeliai?: Zinoma kai padarytumet juos Daug zaidejiu neateitu ( Nes visi verktu ir panasiai) o db kai lrg yra tik kokie 8zaidejei tas lossantos atrodo kai koks chernobilis tustuma visur... Gerai atgal prie kaimeliu Zodziu kaimeliai galietu buti visi tie Redcountry tikrai daug darbu su jais galietu sugalvoti ir visa kita gal is pradziu nebus daug zaideju bent nebus taip kaip dideliam mieste lossantose kuriame isvis sunku zaideja pamatyti nes per daug didelis Zodziu daug neiskinsiu bet tikrai kaimeliose daugiau pliusu Ir manau tikrai Savininkas supras kodel geriau butu kaimeliai. Tiek ir norejiau pasakyti negalejiau lietuviskom raidem rasyti nes nera lt menu...
P.S Linkejimai visiems kurie mane prisimena... Bei senam Savininkui Klaustukui bent praitam lrg jis buvo taip pasivadines ( Kuriam visiskai px ant manes )