1. Administratoriaus Vardas_Pavardė : Liutas_Cortez
2. Bano priežastis ( reason ) : čytas
3. Paaiškinkite situacija : Prisijungiau nuo Auto Punkto atvažiavau iki Ligoninės išlipau iš savo Elegy ir banas iš oro..
4. Įrodymai ( Video/Nuotraukos ) :
5. Jūsų IP ( http://manoip.lt ) : Išorinis IP: 84.46.242.232
Change

18 June 2014 - 20:09 PM
18 June 2014 - 21:48 PM
Čia tas , kuris sakė , jog iškirs visus DNB pasirodo yra ******** čyteris.
P.s. Atmazai kaip - /gydyti nieko neverti , nes admin loge būtų rodę , kad gydeisi su komanda
, o pažiūrėjus atidžiau , ir matosi , kad car pasigydo , o armour'as kaip liko ne pilnas taip ir yra ne pilnas. Heh , viskas aišku , kaip tu "Kirstum" tuos dnb.
P.s. Atmazai kaip - /gydyti nieko neverti , nes admin loge būtų rodę , kad gydeisi su komanda

19 June 2014 - 07:25 AM
, kažkaip mašina iš oro pasigydė
![]()
Tai ar jums gaila, kad su Cleo mod pasigydau mašina? Ar tai ar taip galėčiau su /gydyti pasigydyti. Aš neturiu čytų, kur ten visos nesamonės yra. Cleo mod parsisiunčiau ir jis tik pataiso mašiną nieko daugiau, tai čia jau baisus čytinimas? Gal kas netikit duoti TeamW? Aš jį isirašiau, kad galėčiau pasigydyti biški daugiau nei leidžia /gydyti - kas 3 min.
Aš esu Vipas ir galiu pasihealinti, tai kas blogo, jei ir ne su vip komanda pasigydžiau mašiną? LRG susprogo? Tikrai čia ne čytinimas ir turėčiau gauti unban, o jei naudočiau koki šūda, kad ir heal ir armour duotų, tada jau jo, nes su tokiu dalyku praverčia per susišaudymus, o mašinos pagydymas, ot ka bėda.
19 June 2014 - 11:34 AM
Cleo yra draudžiamas abrikose tu.Tai ar jums gaila, kad su Cleo mod pasigydau mašina? Ar tai ar taip galėčiau su /gydyti pasigydyti. Aš neturiu čytų, kur ten visos nesamonės yra. Cleo mod parsisiunčiau ir jis tik pataiso mašiną nieko daugiau, tai čia jau baisus čytinimas? Gal kas netikit duoti TeamW? Aš jį isirašiau, kad galėčiau pasigydyti biški daugiau nei leidžia /gydyti - kas 3 min.
Aš esu Vipas ir galiu pasihealinti, tai kas blogo, jei ir ne su vip komanda pasigydžiau mašiną? LRG susprogo? Tikrai čia ne čytinimas ir turėčiau gauti unban, o jei naudočiau koki šūda, kad ir heal ir armour duotų, tada jau jo, nes su tokiu dalyku praverčia per susišaudymus, o mašinos pagydymas, ot ka bėda.
Su pagarba, Kevin'Crown
LRG.LT - Lik ištikimas tam nuo ko pradėjai !
19 June 2014 - 12:05 PM
Cleo nėra draudžiamas , bet banas už čytus yra už visas programas kurios lengvina žaidimą. Šiuo atveju šitas cleo modas tau lengvino žaidimą , nes gal tau reikėjo laukt 3min , o tu pasigydei mašiną su tokiu modu , kai turėjai kas 3 min kaip paprastas vipas. Tad naudoji neleistinas modifikacijas , o banas ir yra už neleistinas modifikacijas , o ne konkrečiai s0b'ą , taigi , negausi jokio unbano.
P.s. Jo man gaila , kad tu gydais su modu ir nelauki 3min , kai paprastas vipas turi laukt 3min. Ir man įdomu , kas būtų , jei kiekvienas serve turėtų tokį cleo modą ir taip atmazintu. m? šaudai mašiną pist su tuo "modu" pasigydo , ir atmazas - čia gi modas.
19 June 2014 - 12:28 PM
Cleo nėra draudžiamas , bet banas už čytus yra už visas programas kurios lengvina žaidimą. Šiuo atveju šitas cleo modas tau lengvino žaidimą , nes gal tau reikėjo laukt 3min , o tu pasigydei mašiną su tokiu modu , kai turėjai kas 3 min kaip paprastas vipas. Tad naudoji neleistinas modifikacijas , o banas ir yra už neleistinas modifikacijas , o ne konkrečiai s0b'ą , taigi , negausi jokio unbano.
P.s. Jo man gaila , kad tu gydais su modu ir nelauki 3min , kai paprastas vipas turi laukt 3min. Ir man įdomu , kas būtų , jei kiekvienas serve turėtų tokį cleo modą ir taip atmazintu. m? šaudai mašiną pist su tuo "modu" pasigydo , ir atmazas - čia gi modas.
Nu a6 teisybe pasakua o neknisu proto kai kiti. Nu blemba kokie jiūs žmonės? Gaila unban, smagiau žaisti , kai daugiau žaidėju, kaikuriem daugiau veiksmo, kaikuriem nervų, bet tai realybė..
Okey, asmenišai, atsiprašau ULOS, kad ji pamanė, kaip mano mašinėlė pasigydė, daugaiu taip nebebus, nes ištryniau. Šiaip, tai aš nemelagis, o žodžio žmogus, buvusiu mokytoju galit pasiklausti Tad turit priežastį manim pasitikėti..
19 June 2014 - 13:37 PM
Nu a6 teisybe pasakua o neknisu proto kai kiti. Nu blemba kokie jiūs žmonės? Gaila unban, smagiau žaisti , kai daugiau žaidėju, kaikuriem daugiau veiksmo, kaikuriem nervų, bet tai realybė..
Okey, asmenišai, atsiprašau ULOS, kad ji pamanė, kaip mano mašinėlė pasigydė, daugaiu taip nebebus, nes ištryniau. Šiaip, tai aš nemelagis, o žodžio žmogus, buvusiu mokytoju galit pasiklausti
Tad turit priežastį manim pasitikėti..
Aš gausiu baną prašysiu , kad labai atsiprašau , visi žinos , kad aš kaltas ir gausiu unban?Jei tu gavai už tai , kad kaltas buvai aš irgi turėsiu gaut , ir va taip visi rašys "Kodėl jis išskirtinis , kodėl jis gavo unbaną nors buvo kaltas , o aš ne?" visi lygus.No unban.
19 June 2014 - 13:57 PM
Aš gausiu baną prašysiu , kad labai atsiprašau , visi žinos , kad aš kaltas ir gausiu unban?Jei tu gavai už tai , kad kaltas buvai aš irgi turėsiu gaut , ir va taip visi rašys "Kodėl jis išskirtinis , kodėl jis gavo unbaną nors buvo kaltas , o aš ne?" visi lygus.No unban.
Nu tai gali ir unban dėti, ne visi prašys.. Pvz, seniau gi visuotinius unban darė, tai visi blogiausi čyteriai buvo atbaninti, kurie tikrai neprašytų unban sakydami, kad ištrins.
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok