Štai mūsu dar vienas kurinukas
LRG.LT Fanny vaizdeliai.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Man pasakykit, kur turejo cia but juokinga? As maciau visur tik viena ir ta pati zmogu, kuris bando atkartoti, tai ka nori pasakyt per daina. Ant galo isvis nesupratau nieko...
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Tokią nesąmone - sunku sukurt, taigi matosi , jog tokiam šūdui sukurt įdėta daug darbo. Sekmės kuriant toliau , bet jei nekursi irgi bus gerai.
Klaidos :
Gramantinės klaidos - Fanny?? Na ant prikolo kartais žmogai pasako "Bet blm , tu rmtj bšk fan padarei čia :d" , bet kai darai video ir jo intro tokia klaida - tiesiog akis skauda.
Chat'as - wtf?? Važiuoji ten su dviračiu ir matos , Adminų/modų komandos , tau kažkas sms parašė , paskui išjungei , bet iškart reikėjo pagalvot.
/sokti - šito neįmanoma užslėpt ane? irgi tas rašymas ne kaip atrodo...
Kulminacija - Galas , kas ten buvo? Atvarė kažkas su elegy nupiso ir ką?Žvengt? Na sori , bet nemačiau kur reikia juoktis...
Taigi , pirma pasidomėk kas yra humoras , paskui bandyk ką nors daryt...
nedaryk serveriui gėdos, gerai?
Nedaro, tėsiog tegu atsižvelgia į patarimus ir ištobulė. O tu vžš čia net nebeloši, tai nafik komentuoji? Vieniem gal ir neįdomu, o kitiem įdomu, tad užsičiaupk..
Pastaba: GRAFIKA PADIDINKIT BENT IKI 720 , nes dabar per tai tas video ne kažką atrodo, daugiau efektų įmeskit, ir normalesnius šiek tiek video kurkit, Nes čia biški, jau labai kaimietiška.
Nedaro, tėsiog tegu atsižvelgia į patarimus ir ištobulė. O tu vžš čia net nebeloši, tai nafik komentuoji? Vieniem gal ir neįdomu, o kitiem įdomu, tad užsičiaupk..
Pastaba: GRAFIKA PADIDINKIT BENT IKI 720 , nes dabar per tai tas video ne kažką atrodo, daugiau efektų įmeskit, ir normalesnius šiek tiek video kurkit, Nes čia biški, jau labai kaimietiška.
Man atrodo , Lietuva laisva šalis , jei jis nori jis komentuoja , nenori nekomentuoja. Čia tas pats, kas sakyčiau , jog firink iš forumo ir nesirodyk, man ** ar žaidi ar ne.
tu man direktorius ar kas kad aiškintum? pasakiau tiesą, ir ne tavo reikalas ar žaidžiu ar ne
Nenusišneka jis, o tik patarė, ką daryt. Ir manau, gerai pasakė, nes į pastabas kūrėjai beveik neatsižvelgė. Tokius video tik savam rate žiūrėt, o ne viešint, nes čia nieko gero nematau. Smagu būtų tokio tipo video matyti, jei būtų:Ane? Bet, kad biški nusišneki..
AM to AG
Aš galėčiau sakyt, kad per daug kritikos, nekritikuokit, dar tik pradžia.
Tačiau, net jeigu tai būtų pirmasis jūsų įkėlimas į YT, vistiek tai būtų tragiška. Jeigu nemoki angliškai, tai ir nerašykit angliškai, arba pasikonsultuokit, akey?
Jeigu dar žadat kurt, tai prašau, pirma parodykit tam, kas labiau nusimano, ir tik tada skelbkit.
Įtraukit daugiau žaidėjų, darykit daugiau, bet trumpesnes atkarpas.
|
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unban anketos →
UnbanTemą pradėjo Donce_Gonzalez , 10 Mar 2018 raktazodis1 |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unban anketos →
Unban Donce Cheat NenaudojuTemą pradėjo Donce_Gonzalez , 02 Mar 2018 raktazodis1 |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Samp serverio VIP'ai →
VIP papeikimai →
Peikiu RobkaTemą pradėjo Domce_Dominykas , 06 Feb 2018 raktazodis1 |
|
|
|
|
Kita →
Siuntiniai →
GTA sa modifikacijos →
Modifikacijų pageidavimai →
C-HudTemą pradėjo Domce_Dominykas , 03 Feb 2018 raktazodis1 |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Samp serverio VIP'ai →
VIP papeikimai →
Peikiu BenąTemą pradėjo Domce_Dominykas , 02 Feb 2018 Raktazodis1 |
|
|
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)