Change
Diskutuojam: Administracijos Papeikimai!
Autorius
Kendrick_Barlow
, Jun 14 2014 22:33 PM
Kendrick_Barlow Yra kietas Yra Kietas
14 June 2014 - 22:33 PM
Sveiki mielieji LRG.LT fanai(-ės).
Taigi, klausiu jūsų nuomonės, bei rimtų argumentų.
Kaip manote, kodėl žaidėjai taip priekabiai žiūri į administracijos darbą? Kodėl prisikabinėjama prie menkiausios klaidelės?
P.S. Čia tik diskusija.
P.P.S. Žinutė vyr. moderatoriams: nerankinkite temos iki aš pranešiu/paprašysiu, ačiū!
P.P.P.S. Keiksmažodžiai netoleruojami.
Pagarbiai,
Kendrick Barlow.
Taigi, klausiu jūsų nuomonės, bei rimtų argumentų.
Kaip manote, kodėl žaidėjai taip priekabiai žiūri į administracijos darbą? Kodėl prisikabinėjama prie menkiausios klaidelės?
P.S. Čia tik diskusija.
P.P.S. Žinutė vyr. moderatoriams: nerankinkite temos iki aš pranešiu/paprašysiu, ačiū!
P.P.P.S. Keiksmažodžiai netoleruojami.
Pagarbiai,
Kendrick Barlow.
15 June 2014 - 12:51 PM
Tiesiog administracija daro akivaizdžias klaidas ir žaidėjai nori sugrąžinti senąją administraciją. Tai būtu mano nuomonė
Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30
Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07
Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02
Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25
Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx
15 June 2014 - 12:55 PM
Priekabiai žiūri, nes jie per dsaug savivaliauja.
15 June 2014 - 13:05 PM
Mano nuomonė jie tiesiog nebeturi prikipti prie ko ir rašo tokias nesamonęs. Tiesiog jeigu taip ir toliau aš leavinsiu tą adminą, nes mano teisęs tiek ribotos, kad nzn. Geriau būti žaidėju ir linksmai praleisti laiką su draugais, o ne būti suvaržytam. Va o romixai mano nuomonė tu esi didžiausias verksnys, nes niekas daugiau taip neverkia kaip tu. Tu esi kažkoks keistas ir galvoji, kad adminu būti yra smagu ? Ne. Tu nieko negali daryt beveik tik padėt tiek žaidėjams.
15 June 2014 - 13:07 PM
Mano nuomonė jie tiesiog nebeturi prikipti prie ko ir rašo tokias nesamonęs. Tiesiog jeigu taip ir toliau aš leavinsiu tą adminą, nes mano teisęs tiek ribotos, kad nzn. Geriau būti žaidėju ir linksmai praleisti laiką su draugais, o ne būti suvaržytam.
Tai kam tada ejai i tos admin? Kad saudyti kiekviena pasitaikiusi?
15 June 2014 - 13:11 PM
@ Hugy_Pacanas : jai nieko blogo nedarytumėte tai ar rašytu kas papeikimus? Be to jai gerai viską atliksi ir parašys papeikimą, tai jį atmes
15 June 2014 - 13:21 PM
Mano nuomonė jie tiesiog nebeturi prikipti prie ko ir rašo tokias nesamonęs. Tiesiog jeigu taip ir toliau aš leavinsiu tą adminą, nes mano teisęs tiek ribotos, kad nzn. Geriau būti žaidėju ir linksmai praleisti laiką su draugais, o ne būti suvaržytam. Va o romixai mano nuomonė tu esi didžiausias verksnys, nes niekas daugiau taip neverkia kaip tu. Tu esi kažkoks keistas ir galvoji, kad adminu būti yra smagu ? Ne. Tu nieko negali daryt beveik tik padėt tiek žaidėjams.
:DDD Keistas sako. Tu galvoji nesu buves as adminu? ir nezinau kaip reikia ten dirbti? Jeigu tau nera smagu buti admin tai von n* is tu admin. Budamas adminas as nebudavau klube,gaujoj.. Patogiausias darbas taxi .. Kaip manai, tau butu smagu kai esi paprastas zaidejas ir privazioja adminas ir susaudo? Manau kad ne.
Na taip, bet kodėl jūs tiek lendate prie tu smulkmenu. Tiesiog esate verksniai. Tiesiog man 2 sav būti be šaudymo yra tokia nesamone. O romixai pats pradedi rašyt papeikimus, nors pats pradedi šaudyti ir kaltini kitus.
Be saudymo? Tam yra DM eventai.. Niekas nedraudzia eiti i jos.
15 June 2014 - 14:14 PM
:DDD Keistas sako. Tu galvoji nesu buves as adminu? ir nezinau kaip reikia ten dirbti? Jeigu tau nera smagu buti admin tai von n* is tu admin. Budamas adminas as nebudavau klube,gaujoj.. Patogiausias darbas taxi .. Kaip manai, tau butu smagu kai esi paprastas zaidejas ir privazioja adminas ir susaudo? Manau kad ne.
Be saudymo? Tam yra DM eventai.. Niekas nedraudzia eiti i jos.
Smagu kai esi paprastas žaidėjas ir pravažiuoja adminas ir sušaudo ? Kada taip yra buvę. ? Nesamonė paskutinė čia. Gal ir kažkas yra šaudęs, bet tikrai ne aš.
Galvoji man tas tavo Taxi darbas idomus ? Nu, kad ne nes tai manęs nedominą. Va eičiau į gaują, bet kad neleidžia o dabar tie klubai jokiu veiksmu nedaro. Seniau kai buvai admin tau gal ir buvo ta motyvacija, bet man tai jau tos motyvacijos būt nebėra.
15 June 2014 - 18:12 PM
Pagal mano galvą administratoriui turėtų būti uždrausta dalyvauti betkokioje nusikalstomoje veikloje. Administratorius privalo skirti visą dėmesį serveriui, žaidėjams. Todėl manau turi būti pašalintas mokestis už komandas ir skirta daugiau dėmesio administracijos priežiūrai, kad jie padėtų žaidėjams, palaikytų tvarką serveryje, o ne užsiiminėtų kažkokia pašaline veikla kai jiems reikia atlikti pareigą.Smagu kai esi paprastas žaidėjas ir pravažiuoja adminas ir sušaudo ? Kada taip yra buvę. ? Nesamonė paskutinė čia. Gal ir kažkas yra šaudęs, bet tikrai ne aš.
Galvoji man tas tavo Taxi darbas idomus ? Nu, kad ne nes tai manęs nedominą. Va eičiau į gaują, bet kad neleidžia o dabar tie klubai jokiu veiksmu nedaro. Seniau kai buvai admin tau gal ir buvo ta motyvacija, bet man tai jau tos motyvacijos būt nebėra.
Nepatinka tokios taisyklės, vadinasi tau reikėjo tik administratoriaus galimybių (komandų) arba norėjau atrodyti šiek tiek šiūstriau prieš kitus žaidėjus.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Kendrick_Barlow, Yra kietas, Yra, Kietas
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketų archyvas →
Giriu Rokas_GreyTemą pradėjo Chicago Bulls , 16 Jun 2015 normalus, sitas, yra |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Martis_MartiniTemą pradėjo Chicago Bulls , 16 Jun 2015 jis, lenkas, yra, vps, atsilupes |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Anketų archyvas →
Peikiu Algirdas_GamerTemą pradėjo Crown , 30 Mar 2015 šudas, jis, yra, mano, manymu |
|
|
|
|
Kita →
Siuntiniai →
Muzika →
Mano Albumas Jūsų AusimsTemą pradėjo Kendrick_Barlow , 07 Jun 2014 Kendrick_Barlow, yra kietas, yra and 1 more... |
|
|
|
|
Kita →
Pašnekesiai →
Apklausos →
Apklausa Dabartinė Lrg.lt PadėtisTemą pradėjo Kendrick_Barlow , 01 Jun 2014 Kendrick_Barlow, yra kietas, yra and 1 more... |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok