1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Nepriema isk. tai turejau ieskoti kur nusizudyt nes ilipes i vandeni ir islipes vistiek rodo ta oro juosta as kas ten toks..
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :
Admin sarasas
Šiaip yra taisyklė, kad "5. Žaidėjų / administratorių reketavimas ( gun, heal, get, unjail, remont, degalų ir t.t ). /mute 10 min. Reasonas - [Reketavimas]", tad džiaugtis reikėtu, kad nepriemė. O šiaip priimti vistiek turėjo, kitaip elgtis negalėjo.
Pradėjau žaist LRG.LT serveri nuo: 2014/04/26 22:54.
Mano pasiekimai serveryje:
http://www.part.lt/i...d5345c62120.bmp || http://www.part.lt/i...538617e1674.bmp
Šiaip yra taisyklė, kad "5. Žaidėjų / administratorių reketavimas ( gun, heal, get, unjail, remont, degalų ir t.t ). /mute 10 min. Reasonas - [Reketavimas]", tad džiaugtis reikėtu, kad nepriemė. O šiaip priimti vistiek turėjo, kitaip elgtis negalėjo.
Čia paprašė , o ne reketavo , paieškok googl'ei ką reiškia "Reketas" , nes dabar žiūriu neįsivaizduoji kas tai yra Žmogus paprašė /kill reikia priimt iškvietimą /pzu pažiūrėt kas jam ištikrųjų yra , išsiaiškint viską , o tada imtis veiksmų , jei aš parašau į /kviesti admin "Medikų nėra , reikia heal" aš gausiu mute už reketą? Jei taip tai eikit jūs visi peklon , nes čia absoliuti nesąmonė Reketuoja tai suprantu kai įkiriai prašo , ar dar kaip nors , o jei vieną kartą parašė , nereikia pult mutint už visai kitą dalyką kaip čia pasireiškė Gameris nr.2. Tad pagal mane papeikimą turėtų priimt.
1. Tai nera reketavimas , rasiau galit kill? .
2. 1. Visada padėti prašantiems pagalbos. (Kad ir koks kvietimas atrodytų, priimti jį ir paaiškinti, kad taip negalimą, arba yra taip ir taip (pagal situaciją))
|
Forumo veikla →
Forumas →
Anketų archyvas →
Online UsersTemą pradėjo ฅ Morčius ฅ , 03 Apr 2016 online, users |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Buvusiu OnlineTemą pradėjo Jack'Tyson , 09 Jan 2015 online |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Visus Buvusiu OnlineTemą pradėjo Jack'Tyson , 02 Jun 2014 online |
|
|
|
|
Pagrindinis →
GM atnaujinimai →
Samp Serverio Atnaujinimas: 2014.02.18Temą pradėjo Samp_Tevas , 18 Feb 2014 Kariuomene, registracija, online |
|
|
|
|
Forumo veikla →
Pagalba →
Anketų archyvas →
Online PagalbaTemą pradėjo Rumsas1 , 25 Jul 2013 Online |
|
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)