Dapiso Juodai... - Ištaisyti serverio bugai - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Dapiso Juodai...

DA PI SO

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
Jokių atsakymų į šią temą

Ciuvas.

Ciuvas.

Isgivenes abu pasaulinius karus.

• 1565 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 4v 32m 59s
Reputacija: 211
Gangsta shit

Vienu ždž , nerašau pagal anketą (Jei tokia yra) , nes bugas dapisęs ne mane vieną , JŪSŲ ANTI ČYTAI DŪXIŠKIAUSI. Nenorit kada nors ištaisyt bugo su ginklų antičytu?Kad iš /inv išsitrauki guną , ir neišmeta už gun čytą? Nenorit sutvarkyt bugų , kai iš lempos gauni BANĄ už Godmode?Nenorit sutvarkyt kai šeip sau gauni 2min už Teleportus?

Pagalvokim - kas tos 2 min? O jei turi 20 star? Ok sedėk valandą,  px visiem , nes jų žodžiai - PILDYK UNJAIL ANKETĄ , kokio bybio aš turiu ką nors pildyt , jei patekau į jailą ir ten sėdžiu ne tas dvi minutes (Nepaisant to , kad gal aš dariau kažką svarbaus ir atsirasiu prie jailo) bet ir jei turėjau star sedėsiu dar ilgiau. Vpš , imkit nafer tą anti čytą , yra adminai , tegul gaudo tuos čyterius , dbr visokie anti čytai , bugai nežmoniški jei jūs sumažinot laiką iki 2min tai nereiškia , kad ištaisėt klaidą. Dabar yra visiškas apsurdas su jūsų tais anti čytais , mane bent jau dakniso , po kiekvieno  bugo klausytis

"PILDYK UNJAIL ANKETA"

"Unjail anketa"

"Anketa"

"Pats zinai"

• 5

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: DA, PI, SO

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok