Krw tai jus ten visus jailinti turėtų nes jūs civiliai. Delbajobai..
Nevisus, nes mes iš pradžių buvom 3 (aš, Rikas ir Arnoldas). Po to jie patys savo noru atvažiavo, įspėjau, kad gali įjailint.
Štai kodel aš "Visad Rekordinu", kai aš ar kitas apsišaudom, grobiam ką nors ir pnš...
Tu blemba zabalas ar kaip aš mažai hp turėjau ir pabėgau nes jus vapse klišai esat tu blemba matiai kaip pats taikiai nu taiva ir niekas nepataikiai ir jokiu inv nebuvo dar + /kuprine maistas 20 ir jeigu ką dar buvau pasijunges /fpslimit 20. taiva.
Ir vėl tu keikies/įžeidinėji? Užauk vaiki, nes tokie žmonės tikrai erzina mane, kurie keikias ir šustravoja per laidą. Riteris atsirado... Kodėl jūs visalaik turit atmazint? Taigi nėra taip, kam tu meluoji? Geriau susitaikytum su situacija, prisipažintum ar dar kažką, gal net laiką sumažintu už atvirumą, o dabar bando įrodynėt. Gerai, tarkim naudojai maistą, ĮRODYK. Buvau perspėjęs, kad aš recordinu. Tikrai būtum suvokęs ir darytum pats įrodymus, kad kažka tu iš tiesų darei.
Beje, ten buvo Jodiff, Paulius_Haskis... Jie neeiliniai Dmeriai, tu nori pasakyti, kad jie kliši. Jodiff tave sausą paimtu. Beje, mūsų buvo ne vienas, ne du ir ne trys. Visi į tave šaudėm, o tu bėgai toliau su 77hp...
Tulpinis, kad ir su /fpslimit 20 negalėjo bėgti taip greitai. Čia yra CJ bėgimas su /fpslimit 20... Nu ant durniaus gal nelaikyk, esu turejęs čytų, tad nepasakok pasakų. Gal bobutei papasakok, bet jaučiu nei ta nepatikėtu...
Galvok su galva, ne su subine, kaip liaudis sako.
Ir vėl: išmok rašyti AIŠKIAI, nu ateitu koks kalbininkas, paskaitytu šitą tekstą, jis tave nušaut norėtu (tiesiogine prasme). Baisu...
Nu, atrodos, viską PERAIŠKINAU, manau, visi suprato situacija DAR KARTĄ. Dabar lauksim Vin_Diesel nuomonės ir priemimo/atmetimo.