Pgl atmutinas aš... Tai va , tylėjau , nes burną buvo užrišę žmonės iš aukščiau... Laikas ir man pasireikšt.
Esmė tame , kad viskas prasidėjo nuo - DPKT.
DPKT išrinko ralistą į direktorius , ralistas pakilo virš debesų , sugalvojo kad reikia jam pradėt žaist. Dabar esu garantuotas jei jis negaus admino apsiverks ir bus kaip aną kartą , o kaip buvo aną kartą?
Angelas Almantinas - " (Čatas vyksta per /x) Brangieji zaidejai , zinau , kad jus liudit , nes as negavau admin
- "patikėkit , as suprantu jus , nes cia pilna cyteriu , ir visi tik cytina
- "zinokit , kad kazkada visi cytai bus uzbaninti tik necytinkit
Ir taip ilgą laiką jis visus žaidėjus užkniso ir bandė įrodyt koks jis "Nuskriaustas" , nes negavo admin... Dabar negausi admin , apsiverksi ir išeisi... Nebent ne gi direktorius PD yra , bet dabar direktorius tu apgailėtinas , nežinau kokiam asilui reikia būt , kad tave išrinkt... Forumas - nukopijuotas , ne tik ta viena tema su S.O.B , bet ir Gidai ten kažkokie , giduose rašoma , kad reikia užsisekt diržą? Gryžk į realybę , pas mus serveryje - diržų nėra.... Tad jei tu sakai , kad tau 25 metai , tia blmb ir elkis kaip tokio amžiaus asmuo , nes dabar elgies kaip 12 -metė mergaitė...
Dėl papeikimo - Galit būti , kad nėjo banint , nes jei tas kas čia buvo Bybiu_Tackute buvo neprisijunges (Žaidė neprisijunges) jo tikrai nėjo banint, nes rašyt turėjo "Tokio žaidėjo nėra" , o kiek žinau banint eina tik tada kada on žaidėjas? o dėl to rcon , kokį ten bb ištraukiai , kad adminui eina duot rcon baną? Kas čia per š?? Adminas - duoda - rcon - banas? ??? ???? ? ? ? ? ? ?? ?? ?? ? ? ?
? ? ?? ?
? ?? ??
? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? ? ? ? ? ? ? ?? ? ?? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ?
? ?? ??? ?? ? ?? ? ? ? ? ?? ? ? ? ??
?? ? ? ?? ? ? ?
? ? ? ?? ? ?? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ?