Rimta Idėja - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Rimta Idėja

rimta ideja SA:MP

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
25 atsakymai į šią temą

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Idėja labai nepaprasta, ilga ir mano manymų ideali...
Servuj reikia keistis, nes kaip matot žmonės nebežaidžia paklausus kodėl ir t.t visi sako jog pabodo tas pats per ta patį, o dažniau sako, kad norisi darbe pradirbti daugiau, nei vieną savaitę.

Idėja NR.1: Pagaliau sumažinti zemėlapį iki LS.

Idėja NR.2: Padaryti, kad mašinos bendzinas saugotusi po atsijungimo ir kad jis greičiau naudotūsi, tada visi naudosis degalinėmis, o taip ir susitiks dažniau, prie to pačio reiketų padaryti, kad 1 darbuotojas turėtų 1 darbine mašiną, o jei sprogus turėtų mokėti už remontą.

Idėja NR.3: Padaryti ne "Autosave" kas žaidė tais laikais, kaj jo nebuvo pamena, kaip buvo įdomu ir nelengva, relog nuo PD būdavo daug mažiau ir taip pat visi būriuodavosi prie hotelių... Prie to pačio siūlyčiau rimtesniem darbam grazint min/pelna o ne min/alga, tada butu numatytos dienos algų ir t.t žaidėjai nelakstytų iš darbo į darbą.

ideja NR.4: Šiuo metu yra zonos, tačiau jas galima belekada susirinkti, siūlau padaryti, kad jas imti galimą būtų tik kas dvi dienas, numatyta valandą, taip DM būtų tik tuo metu ir prie zonų, žmonės rinktusi, nes tai būtų nemažas veiksmas, kokia 1h galima užinimet kas 2min, kokio darbo atstovas liko ten tie ir pasiima zona 2 dienom.

Idėja NR.5: Padaryti kad mašinų skaičius būtų ribotas. Prie to pačio padaryti garazus už kreditus, turint garaža gali turėti neribotą kiekį mašinų kurios būtų ten, o pasirinkus mašina ji lieka ten, pasikeista mašina pranyktų, ta prasme realiai išsivarytį galima būtų tik 1 mašina, bet jų pirkt i garaža belekiek,

Idėja NR.6: PADARYTI POKERĮ, šito labai pats noriu ;D Žinot kaip faina būtų pakapot pokeri iš servo pinigų ar kreditų, nu čia viską galima apgalvot neblogai ir tikrai reali idėja...

Idėja NR.7: Kad mašina kas kokių 50km ridos reikėtų nuplauti plovykloje an pikup'o, kitaip jos greitis siektų kokių 50-60 km/h max ir technikinė pasibaigtu pravažiavus dar 10km o dar po 10km užkaltų variklis. Prie to pačio padaryti, kad gaisrininkai galėtų užgesinti degančia mašiną per 7-8min po užsidegimo.

Idėja NR.8: Padaryti, kad mirus dingtų visi pinigai kuriuos turėjai an rankų, nebent esi apdraustas, tada kokių 20proc. O žudikuj nusiimtų 100xp, nebent gaujos narys. Padaryti, kad gavus 4 star už nužudymus iškart gautum ban'ą ta prasme 1 žmogžudystė 1star, o 4 star - banas 10h kokių. Tada niekas taip nedmintų ir kas 4 žmonės prisiduotų PD. Pakelti jail laika 1 star -10min, o bauda 1000LT už 1. Noro prisirinkt nebus tikrai...

Idėja NR.9: Pakeisti Mapp darbus, mačiau daug gražių kuriuos ikėle J.Petruolis, manau ir naujų sulaukt iš jo realu :)

Idėja NR.10:  Jei patiktų idėjos ir jas netyčiom kažkas igyvendintų, ar pažadėtumet visi padėt platint serverį visais imanomais būdais? 

• 2

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

Klubų prižiūrėtojas

• 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas
  1. Už, tikrai nereikalingi kiti miestai.
  2. Už, nes rimtai neįdomu, kad nesinaudoja beveik ;p Na, o dėl darbinių tai gal ir už jei remontas iki 500lt ne daugiau.
  3. Už, tikrai įdomiau būtų, nebebūtų relog'erių "kietuolių". Dėl min/algos tai prieš, nes direktorių kada gerą rasi ir jis gali pasisavinti viską sau, na nebent padaryti Direktorių priežiūros komandą.
  4. Prieš, nesąmonė, dar kaip tik žaidėjai pasidarytų agresyvesni, nedraugiški, kariautų ir t.t. Ačiū, bet "ww3" nereikia.
  5. Tai ir yra skaičius ribotas (facepalm). O dėl garažų gal ir už, būtų įdomu išbandyti.
  6. Prieš, nereikia nuo kitų plagijuoti.
  7. Prieš, kur tu realybėje matei, kad po 10km mašina užsikaltų -_- išeik į lauką.
  8. Prieš, nesąmonė būtų, juk vaikai žaidžia serveryje...
  9. Už, jau įkėlė man rodos ne vieną, tad įkels ir dar.
  10. Apsieisi.

• 0

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif

Einis_Bass

Einis_Bass

Mėgstantis rašyt

• 168 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 6v 51m 4s
  • Žaidimo nikas:Lebron_James
Reputacija: -64
Nu durnas žmogas

1.Už  tikrai  to reikia.

2. Irgi už

3. Prieš del auto save. NES VAŽIUOJI DINGSTA INTIKAS IR VSIO IŠ NAUJO LITAI. O DEL PELNO TAI UŽ.

4. Prieš nes bus hujova.

5. MAYBE UŽ

6. TIKRAI UŽ BŪTŲ KA VEIKTI (MARTINI KO NEREIKIA PLAGIJUOTI. WOW NUMIRS KAD VIENA IDĖJA NUO KITO SERVO. VISI SERVAI VOGIA NUO KITŲ IR TAI TEISYBĖ)

7. PRIEŠ BET DEL UGNIAGESIŲ UŽ.

8. PRIEŠ PER GRIEŽTAI BAN 10H DĖL 4 STAR? TAI SERVERYJE NUOBODYBE KA VEIKTI BE GW TAIP SAKANT.

9.UŽ

10. MAYBE

• 0

uZxnNHG.gif

FQFGjtn.jpg

Marius_Blinkass

Marius_Blinkass

Apšylantis

• 62 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 2v 55m 16s
  • Žaidimo nikas:Marius_Blink
Reputacija: 1
Neutralus

zaidziau kai budavo tas tipo diskiukas save tai budavo lb daug nusiskundimu seiptai nes daug kam tai intikas dingdavo tai dar kokia nesamone .. nzn kitos kaip ir uz tik 10 ne :D

• 0

ee7e294001189a67d1ed6f23def3b697213.png

Crown

Crown

KEVENAS

• 2008 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 39d 58m
  • MiestasKlaipėda - Lietuva
Reputacija: 149
Mėgstamas

[1.]Už tikrai, nes dabar miestai vaiduokliai...

[2.]Už, nes dabar nesinaudoja benzinas iš viso...

[3.]Už kiti mažiau relog'intų, kad galėtų išsaugoti transporto priemone ar nuo pd atsijungti..

[4.]Prieš nereikalinga, nes viskas dabar yra gerai, o jei reiktų pagal tam tikrą laiką rinkti tai būtų nesąmonė iš vis...

[5.]Šeip mašinų skaičius yra ribotas t.y max dvi mašinos, o dėl garažu, tai už tikrai neblogai būtų.

[6.]Už, gal įdomiau būtų -_-

[7.]Už, nors taip nėra tikrovėje, gal ir būtų įdomiau?

[8.]Už, gal kiti žmonės dės į banką daugiau pinigų :?

[9.]Už tikrai būtų įdomiau žaisti ir šeip šitie mapp darbai yra jau seni...

[10.]Nu, jei įgyvendintu aišku, kad padėčiau platinti.

• 0

Su pagarba, Kevin'Crown

7577f034c6fb368c0be5e575571d3277612.jpg

LRG.LT - Lik ištikimas tam nuo ko pradėjai !

Gogis

Gogis

Rimti kentai Lyderis

• 544 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 14d 6v 22m 17s
  • MiestasKlaipeda
  • Žaidimo nikas:Augis_Gogis
Reputacija: 156
Mėgstamas

Uz visas uz !

• 0

Palaikinkit kam nesunku (nod)

Paveiksliukas

https://www.facebook...otoBrc/?fref=ts

Dėkui ! (party)

*Stan*

*Stan*

Forumo pažiba

• 1090 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 13v 9m 34s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Povilas_Stan
Reputacija: 197
Gangsta shit
Esu visu 110 už pokerį! Pamenu seniau kažkas rengė pokeri ir buvo galima laimėti įdomių prizų. O kitos idėjos irgi įdomios. Tik dėl star ir garažu nelabai.)
  • 0

Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30

Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07

Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02

Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25

Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx

Wingas

Wingas

Isijautęs

• 77 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 15v 49m 19s
  • Žaidimo nikas:The_Wingas
Reputacija: 8
Neutralus

Uz visas, bet labiausiai patiko 6

• 0

Ilgiuosi serverio:/

Pasiekimai:

Radistų pavaduotojas 2014-06-03 - Nebeatsimenu :/
Corleone pavaduotojas 2014-06-02 - 2014-06-03
Moderatorius  2014-04-102014-05-30

Ciuvas.

Ciuvas.

Isgivenes abu pasaulinius karus.

• 1565 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 4v 32m 59s
Reputacija: 211
Gangsta shit

Ką žn dėl kitų įdėjų nepasisakysiu , bet pasisakysiu apie Autosave'ą. Dabar pagalvojai tik apie pliusus (Relogerių nebūtų , susiburimo vieta) , bet kaip minusai? Aš važiuoju tarkim save'intis varau prisijunges katik pažaidžiau gal 4h ane , nu ir ant galo kai nebenoriu žaist varau save'intis. Nu varau varau ir iki hotelio/motelio liko dar visai normalus atsumas (Kaip pvz. : kol aš nuvažiuoju normalų atsumą praeina 10min) , nu o jei dingsta  internetas (Kaip daug kas minėjo) ? O jei man greitai greitai reikia kur nors išskubėt ir aš neturiu laiko vykt iki hotelio iš'si'save'int? Jei pas mane atėjo draugai (vasara) ir sako "Varom į lauką ~Ką čia sėdi prie pc varom grč~" nu ir ką ? Man sakyt draugam " Jūs palaukit 10 min aš turiu nuvaryt iki hotelio pamiegot ir taip "išsisaugot" žaidimą... Netik , kad versiu draugus laukt , su kuriais eisim į stadioną ar pnš. , bet atrodysiu kaip asilas nes draugui (-ams) sakysiu , kad per žaidimą turiu išmiegot ir dar dėl žaidimo versiu juos laukt. Taigi ko ko , bet autosave man labai nepatinka ir tikiuos jo tikrai nebus.

• 0

Samp_Tevas

Samp_Tevas

Forumo dvasia

• 2799 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 17v 34m 49s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

Man ypač patiko 10 punktas, va nuo jo ir pradėkite, o kai jį įgyvendinsite ir matysiu puikius rezultatus tada aš įgyvendinsiu likusius 9 punktus.

Sėkmės.

• 0

Paveiksliukas

KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!

Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!

Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!

Deftas

Deftas

Legenda

• 3386 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 77d 13v 18m 44s
  • MiestasKybartai
  • Žaidimo nikas:Deft_Deivis
Reputacija: 461
Mylimas

Tai vat hebrą tai priklauso tik nuo mūsų visų pačių :)

• 0

02e427a29c5686d3353ed2dffff41081905.gif

<3 Fast & Furious <3

Šmitas

Šmitas

Imperatorius

• 2985 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 242d 8v 42m 57s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Patrick_Smith
Reputacija: 493
Mylimas

Online nepadidės, kad tik "10 punktą" įvygdysim.

Kažkas nesupranta realybės.

• 0

baner10.jpg

Rafael_Nadal

Rafael_Nadal

Lrg.lt elitas

• 1776 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 36d 18v 45m 46s
  • MiestasJav - Miami
Reputacija: 419
Savas veidas

Tai, kad čia 2 prieštaringiausi dalykai susirašė vienoje temoje :)

Pucinas  - Idėja NR.10:  Jei patiktų idėjos ir jas netyčiom kažkas igyvendintų, ar pažadėtumet visi padėt platint serverį visais imanomais būdais?

Tėvas - Man ypač patiko 10 punktas, va nuo jo ir pradėkite, o kai jį įgyvendinsite ir matysiu puikius rezultatus tada aš įgyvendinsiu likusius 9 punktus.

Tai kaip dabar išsiaiškinsite nuo kurio pradėti?

o Šiaip:

1. LS aš irgi siūlyčiau mapp daryti, nes nėra tokio išskirtinio serverio kuriame žaistu daugiau kaip 200 žaidėjų.

2.  Įdomu, bet nežinau... Jai  žais tik tie patys žaidėjai tai ok, bet jai padidėtu žmonių skaičius argi visi turėtu atskirus automobilius? o jai galvoji, kad atsiradinėtu, tai nelogiška.

3. Nejuokauk :) 95% žaidėjų dėl šio dalyko nesutiks, visi kiti 5 % tai bus aš, tu ir dar kokie 3 žmonės iš esamos tautos :) . Gali nueiti sukurti apklausa ar įdėja parašyti šią kituose populiariuosiuose serveriuose ir pamatysi, kad sutinka tie patys 95% žmonių.

4. 2 dienos ilgas laiko tarpas. Manau užtektu ir gerų 12 valandų.

5. Garažai nėra reikalingi nebent jai būtu neymanoma sunaikinti su cheatais automobilio kai automobilis būtu garaže. + 10krd per maža kaina. O ir mašinų skaičius, kad būtu ribotas seniai siūlytą, seniai sutikta, tik kad turėtu priklausyti ta riba nuo žmonių užsiregistravimo skaičiaus ar net aktyvumo jų.

6. LV skripteris knisosi su šiuo dalyku ilgai, o dar ilgiau su bugais ( Zigmas nemanau, kad įveiktu tokį dalyką). Nebent Nasaris VVP.

7. Nelogiška. Logiška tik dėl ugniagesių, bet ir tai nekažką. Kažkada tokį dalyką siūliau, bet dabar pagalvojus aš jo tikrai nesiūlyčiau :D

8. Hmm. Dėl pinigų atėmimi okay. O dėl ban prisiminiau 2008 metus :D . 3 nužudymai ir gauni ban už masyvų žudymą :)

9. Seniai laikas buvo. Tie patys mapp darbai jai neklystu jau yra 2 metai ir nieko naujo ( 80% ).

10. Išsiaiškinkite pirmiausia kas pirmas ką turėtu daryti, nes vienas kitam prieštaraujate :) . Bet mano nuomone turėtu pradėt Zigmas. Dėl ko> Atsakysiu gal kai jūs atsakysite į mano klausimą.

Kokį jūs turite telefoną ir kodėl nesirenkate būtent Nokia 3310? :)

• 0

graphic.png

http://www.filmai.in...ik-1472720.html   užeik ir tapsim draugais.

7a71a66ba7941f24ed6128ab8e880515150.jpg

Aztec'as

Aztec'as

Gangsteris

• 443 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 14d 9v 53m 29s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:db.Vladas_Aztec
Reputacija: 142
Mėgstamas

Tikrai uz!

• 0

Mano pasiekimai:

PD direktorius nuo: [2014/4/24] iki: [2014/05/15]

Viešo balso direktorius nuo: [2014/5/20] iki: [2014/05/30]

Adminstatorius Nuo: [2014/2/28] Iki:[ 2014/05/06]

Moderatorius nuo: [2014/02/01] iki[ 2014/2/28]

Super admin nuo: [2014/05/06] iki [2014/06/01]

Dyleriu direktorius nuo: [2014/06/01] iki [2014/06/09]

Leavines nuo 2014-06-09

Gytis_Xavi

Gytis_Xavi

Klaviatūros meistras

• 479 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21v 27m 28s
Reputacija: 7
Neutralus

Patiko visi punktai :)

• 0

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
  • MiestasVILNIUS
Mylimas

Na del autosave nevisi suprato, sutinku, kad buna dingsta ir t.t bet tai ir yra kad ne kas 4h vaziuosi saugotis o jei tau bedos su internetu vaziuosi kas 30min. Del masinu irgi blogai supratot, as ir turejau omeni, kad masinos yra ribotos, bet jei turetum garaza ju kiekis pas tave taptu neribotas tiesiog jos butu tam garaze, o uzlipus an pikupo galetum atsispavninti masina is jo, o senoji dingtu ir tipo pasistatytu i garaza. Daug kas sakot kad kazkas nera panasu i realybe, o tai cia ir nera realybe... Visas zaidimas nera nej kiek panasus i realybe, nes tai yra zaidimas...

P.s O jei tai realybe, tai siulyciau pradet pistis kaip kiskiam, kad zmoniu daugetu ;D LAUKIAM DAUGIAVAIKIU SEIMU!!!!

• 2

Samp_Tevas

Samp_Tevas

Forumo dvasia

• 2799 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 17v 34m 49s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

P.s O jei tai realybe, tai siulyciau pradet pistis kaip kiskiam, kad zmoniu daugetu ;D LAUKIAM DAUGIAVAIKIU SEIMU!!!!

Čia kartais ne į mano daržą akmenėlis nuriedėjo? :D

Skriptinsiu tada kai serveryje žais 100 ~ žaidėjų, ir to nepakeisite, nes turiu daugiavaikę šeimą ir jiems turiu uždirbti pragyvenimui. Į serverį investuosiu savo laiką, kai žais daug žaidėjų ir bus nauda. Tokia realybė. Aš stengiausi pakelti online labai ilga laiką, daugelis manau pamena atnaujinimus beveik kas dieną. Bet žaidėjai nesilaiko. Daugiau laiko skirti už nulines pajamas neturiu galimybės.

VISAS VILTIS DEDU Į JUS, TIK NUO JŪSŲ PRIKLAUSO KAS BUS PO LRG PAVADINIMU, SAMP SERVERIS AR ....

SĖKMĖS

• 2

Paveiksliukas

KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!

Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!

Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!

Jack'Tyson

Jack'Tyson

Dievas

• 702 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13d 14v 35m 16s
  • Žaidimo nikas:Romix_Gipsas
Reputacija: 107
Mėgstamas

Kuriame skype botus reklaminam per skype. Dirbam kaip ir Zigmantas pasake. Nebus 100 zmoniu nebus ir atnaujinimu..

Reklaminam..

• 0

stats.php?id=16499&img=0

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
  • MiestasVILNIUS
Mylimas

Ne, ne, ne Zigmai... :D Cia buvo visai ne i tavo puse ;DD Cia buvo realybes ieskantiems :D Nu vel 100, nepyk bet netikiu, kad tai realu siuo metu, su tuo kas db vyksta... Pabuni serve ir galvoji ar reikia tu 10, kurie buna ar juos geriau subanint visam, nes jie tiesiog trugdo zaist tiem kas ateina nauji, o ner nauju ner ir zmoniu, nes seni anksciau veliau iseis...

• 0

Rokas_Boltas

Rokas_Boltas

Isijautęs

• 85 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 15v 26m 40s
Reputacija: 10
Gerai gerai

10 zmoniu labiau sf tiktu, tarp kitko, nes ir taip db visi ls beveik losia ir i 20 min sutinki zmogu(geriausiu atveju):D

• 0

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok