Reik Sportininku Pagalbos. - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Reik Sportininku Pagalbos.

Dėl visko.

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
17 atsakymai į šią temą

Jodiff_Nutell

Jodiff_Nutell

Mėgstantis rašyt

• 151 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 10v 15m 25s
  • Žaidimo nikas:Jodiff_Nutell
Reputacija: 27
Nuostabu!

Tai va pastebėjau sportmenai patys sau sugalvoja ideale mitybą, bet as nei sugalvojas nei rades. o pirkti neapsimoka. tai vat jai žinot tikrai geros mitybos grandine tai pasidalinkit  :P ir gal žinot pratimu kad didžiausias apkrovimas butu sparnams?

• 0

Paulius_Domanis

Paulius_Domanis

Mėgstantis rašyt

• 193 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 11v 59m 41s
  • Žaidimo nikas:Paulius_Domanis
Reputacija: 53
Monstras

Sportuok ir nesilaikyk jokios idealios mitybos, kiek valgei tiek ir valgyk, idealia mitybą sugalvoję tik tie, kurie po savaites sporto sako kad sunku, tai aišku sunku kaip nevalgai ar ten tik kažkokias daržoves.

• 0

Jodiff_Nutell

Jodiff_Nutell

Mėgstantis rašyt

• 151 Pranešimai
Nuostabu!

matosi kad esi nesportaves. nes turi valgyt daug bet ir normalei ten kad organizmas greiciau vystytusi.

• 0

Paulius_Domanis

Paulius_Domanis

Mėgstantis rašyt

• 193 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 11v 59m 41s
  • Žaidimo nikas:Paulius_Domanis
Reputacija: 53
Monstras

Man darbo krūvio pakanka, tai sportuok ir valgyk ir vystysis protinguoli tu, yra papildai kur skatina masės augimą, o savo organizmo nepaskatinsi vystytis greičiau kad ir kiek valgytum, o jai kūdas esi ir daug valgai bet vis vien nestambėji tai ir nesportuok neilgai trauksi..

Beja yra apie sportą skirti puslapiai, eik ten ieškok daugiau informacijos, čia iš samp sportininkų ne ką įdomaus sužinosi.

• 0

Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

(͡° ͜ʖ ͡°)

• 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas

Priklauso nuo to ką sportuoji, mitybą gali būt labai skirtinga. beto jeigu gyveni su tėvais, abejoju kad jie tau darys viska pagal mitybą, sriuba kas savaite virt, vištienos krutinėles kept, žuvis visokias, ir panašiai. čia jeigu vienas gyveni tada tai liuks būtų laikytis mitibos ir sporto plano o taip nemanau kad apsimoka tau laikytis mitybos, sportuok ir būk laimingas.

p.s. mityba labiau skirta tiems žmonėms kurie turi tikslą kokį nors, pvž sulieknieti arba kaip mano tikslas masės priauginti ir tapt kačioku, ar dar kas, jeigu neturi tikslo kokio nors, abejoju kad tau reikalinga mitybą

• 0

26.gif

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

Klubų prižiūrėtojas

• 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Skraidyt jau užsimanei, kad sparnus augini? ;D

Na o jei patarimo, tai kai valgai pietus, nevalgyt labai riebaus maisto, daugiau daržovių. Neužkandžiauk vakarais. Pienuko gerk. Na ir kokteliuką ten: bananas, braškės, avietės, mėlynės ir pan. po triešos ir bus zaibys.

O dėl pratimukų tai nežinau, nes sparniukus ir taip turiu ;P

• 0

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif

Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

(͡° ͜ʖ ͡°)

• 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas

Na o jei patarimo, tai kai valgai pietus, nevalgyt labai riebaus maisto, daugiau daržovių. Neužkandžiauk vakarais. Pienuko gerk. Na ir kokteliuką ten: bananas, braškės, avietės, mėlynės ir pan. po triešos ir bus zaibys.

Geriausios mitybos planai sudaromi ir su vakariene, tai kad reikia valgyt vakarais, bet ne riebu maista, o kažka lengvaus. štai mano pirmadienio vakarienė -

Vakariene 353 kcal
Apelsinas
1 vnt. 47 kcal
Duona su grudais 1 rieke 75 kcal
Jogurtas, su vaisiais 100 g 102 kcal
Varske, liesa 150 g 129 kcal

vakarais galima ant kažkur 200/400 kolorijų, na bent jau pas mane tarp 200/400 planas, o jį sudarė treneris profesonalus 

• 1

26.gif

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

Jodiff_Nutell

Jodiff_Nutell

Mėgstantis rašyt

• 151 Pranešimai
Nuostabu!

Nu tada kolkas pasitenkinsiu be mitybos. o ir su sparnais viskas ok. nes niekada nemokėjau normaliai itemti o dabar viskas puiku :D

• 0

Deftas

Deftas

Legenda

• 3386 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 77d 13v 18m 44s
  • MiestasKybartai
  • Žaidimo nikas:Deft_Deivis
Reputacija: 461
Mylimas

patarčiau daryt taip kaip aš nueiti pas šeimos gydytoja ir paprašyti kad   sudėliotų 

• 0

02e427a29c5686d3353ed2dffff41081905.gif

<3 Fast & Furious <3

Jodiff_Nutell

Jodiff_Nutell

Mėgstantis rašyt

• 151 Pranešimai
Nuostabu!

tai bus mazdaug taip .. 10h ryte sinupreto isaunat. 12 angliuku. 13:00 actifedo ir 15:00 gerete paracitamoli galiausia pradedat valgyti vitaminus :D

• 0

Andrius_Valitkonis

Andrius_Valitkonis

Diktatorius

• 351 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 10d 19v 35m
Reputacija: 117
Mėgstamas

Niekada nereik skaičiuot ten tų gramų baltymų ir angliavandenių.. kaip čia pasakė tipo 50 gramų ryte 50 gramų vakare ir jau dienos norma..

Sparnam geriausias pratimas yra prisitraukimai plačiai LĖTAI nusileidžiant, kai sunku buna gali atsispirti nuo kedes bet leistis turi butinai labai letai..

Mityba pagrindas eina ant: Ryžių, varškės, vištienos, jautienos, kiaušinių, tuno. negalima bulvių,kiaulienos. Kartais pavalgyk makaronų, bet ne per dažnai nes pilvas užaugs. Taipat kaip priešpiečius ar užkanda valgyk riešutus nes jie turi baltymų, valgyk kuo daugiau vitaminų, o geriausia būtų kad vartotum vitaminą C nes jis skatina apetitą, tada galėsi daugiau suvalgyt  tiksliau dažniau.

P.S o kaip kažkas rekomendavo šeimos gydytoją mitybą sudėliot :D :D tai tikriausiai pradinukas pažęnges už jas daugiau žino, nes jų paskirtis ne tokia, pasakys jos savo iprasta bobiška kalba blabla bla čia truputi nepersivalgyk, čia truputi neužvalgyk per daug angliavandenių prieš miegą ir vsio, o konkretumo jokio. Reik pas kulturistu asmeninius trenerius čia kreiptis dėl šito.

• 0

Turnyras kurio niekas nebepakartos.
http://forumas.lrg.l...t-man-stndaing/

Eilėraštis apie Arrel_Grant:

"DDosinu aš gan dažnai, nes man patinka tai labai.Anglijoj aš gyvenu, pasislėpęs nuo visų.Jei nesislėpsiu aš dažnai, gausiu pliuchą amžinai." - by A.V.

Jodiff_Nutell

Jodiff_Nutell

Mėgstantis rašyt

• 151 Pranešimai
Nuostabu!

Valitkonio geriausias pasiulymas, pabandysiu ir bandysiu taikyt tą valgyma :)

• 0

Jodiff_Nutell

Jodiff_Nutell

Mėgstantis rašyt

• 151 Pranešimai
Nuostabu!

ir dą norėjau paklaust ant krūtinės raumenų pratimu, nes draugas nori labiau duoti krutims apkrovos o as sakiau kad as neatsimenu kaip pas mane paaugo :D

• 0

Sakalauskas!

Sakalauskas!

Turintis žodį

• 1359 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 11d 17v 45m 2s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 85
Mėgstamas

Koldūnai, koldūnai su mix padažu, atstato visas jėgas, česnake yra daug reikalingų medžiagų, aštrus padažas priverčia prakaituot, degini riebala, o pikantiškas, kad skaniau būtų 3in1. Imk koldūnus iš kebabinės nesigailėsi. Aš va užsikačiojas prisitraukimų 20padarau, kareivukų kaip šaunu, turnikas dreba net. Sakau koldūnai geriausia..

Krūtinei, tai štanga spausti gali, plėšimą su hunteliais, plačius prisitraukimus, atsispaudimus ir turėsi zašibys krutinę.

• 0

*LRG.LT DRIFT KING 2013* ~|BM|~

"Drift be Nos, tai tas pats kaip obuolių pyragas be obuolių!"

~|BM|~ Movie
~|BM|~ Intro

~|BM|~ Užkariauja LRG.LT

8250be2e4c6b3cb95a9f301504deaf87599.png
xqjcl5.png
Tirli pirli, Neturiu ką pasakyti

45e064bb725196ed0d4367aabc18ee2e733.png

Andrius_Valitkonis

Andrius_Valitkonis

Diktatorius

• 351 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 10d 19v 35m
Reputacija: 117
Mėgstamas

ir dą norėjau paklaust ant krūtinės raumenų pratimu, nes draugas nori labiau duoti krutims apkrovos o as sakiau kad as neatsimenu kaip pas mane paaugo :D

Pas mane stiprioji vieta yra krutinė. Bet aš dirbu ne vieną pratimą, dabar labiau pradėjau stumt štangą, tik svarbu taisyklingai daryt viską. Gali daryt krutinės staklėse suvedimus rankomis, gali žemyn galvą hantelių spaudimą , arba puloverį.

• 0

Turnyras kurio niekas nebepakartos.
http://forumas.lrg.l...t-man-stndaing/

Eilėraštis apie Arrel_Grant:

"DDosinu aš gan dažnai, nes man patinka tai labai.Anglijoj aš gyvenu, pasislėpęs nuo visų.Jei nesislėpsiu aš dažnai, gausiu pliuchą amžinai." - by A.V.

DamonStriker

DamonStriker

Pastumdėlis

• 17 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2v 7m 14s
  • Žaidimo nikas:Damon_Striker
Reputacija: 0
Neutralus

valgyk ryžius, varške, vaisius ten daržoves ir t.t. vnž baltymus ir angliavandenius kuo daugiau tuo geriau, ir man zjbs einas taip, nieko nesiskundžiu :)

paskaityk sparnam, yra judantis pratimas parodytas su štanga kuris padeda

http://www.kulturizm.../forumas/p86364 CluB post'as.

krutinės pratimai

http://www.pasareta....u-pratimai.html

sekmės sporte ;)

• 0

Darka_Black

Darka_Black

>>>LRG VEIDAS<<<

• 2165 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 5v 10m 31s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 125
Mėgstamas

kaip ne užkandžiaut vakarais? nusišnekėjai

• 0
Paveiksliukas

Paveiksliukas

Paveiksliukas

Deftas

Deftas

Legenda

• 3386 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 77d 13v 18m 44s
  • MiestasKybartai
  • Žaidimo nikas:Deft_Deivis
Reputacija: 461
Mylimas

[trakinama]

• 0

02e427a29c5686d3353ed2dffff41081905.gif

<3 Fast & Furious <3

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok