Tai va pastebėjau sportmenai patys sau sugalvoja ideale mitybą, bet as nei sugalvojas nei rades. o pirkti neapsimoka. tai vat jai žinot tikrai geros mitybos grandine tai pasidalinkit ir gal žinot pratimu kad didžiausias apkrovimas butu sparnams?
Change

28 January 2014 - 21:59 PM
Man darbo krūvio pakanka, tai sportuok ir valgyk ir vystysis protinguoli tu, yra papildai kur skatina masės augimą, o savo organizmo nepaskatinsi vystytis greičiau kad ir kiek valgytum, o jai kūdas esi ir daug valgai bet vis vien nestambėji tai ir nesportuok neilgai trauksi..
Beja yra apie sportą skirti puslapiai, eik ten ieškok daugiau informacijos, čia iš samp sportininkų ne ką įdomaus sužinosi.
28 January 2014 - 22:30 PM
Priklauso nuo to ką sportuoji, mitybą gali būt labai skirtinga. beto jeigu gyveni su tėvais, abejoju kad jie tau darys viska pagal mitybą, sriuba kas savaite virt, vištienos krutinėles kept, žuvis visokias, ir panašiai. čia jeigu vienas gyveni tada tai liuks būtų laikytis mitibos ir sporto plano o taip nemanau kad apsimoka tau laikytis mitybos, sportuok ir būk laimingas.
p.s. mityba labiau skirta tiems žmonėms kurie turi tikslą kokį nors, pvž sulieknieti arba kaip mano tikslas masės priauginti ir tapt kačioku, ar dar kas, jeigu neturi tikslo kokio nors, abejoju kad tau reikalinga mitybą
- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : )
28 January 2014 - 22:35 PM
Skraidyt jau užsimanei, kad sparnus augini? ;D
Na o jei patarimo, tai kai valgai pietus, nevalgyt labai riebaus maisto, daugiau daržovių. Neužkandžiauk vakarais. Pienuko gerk. Na ir kokteliuką ten: bananas, braškės, avietės, mėlynės ir pan. po triešos ir bus zaibys.
O dėl pratimukų tai nežinau, nes sparniukus ir taip turiu ;P
28 January 2014 - 23:26 PM
Na o jei patarimo, tai kai valgai pietus, nevalgyt labai riebaus maisto, daugiau daržovių. Neužkandžiauk vakarais. Pienuko gerk. Na ir kokteliuką ten: bananas, braškės, avietės, mėlynės ir pan. po triešos ir bus zaibys.
Geriausios mitybos planai sudaromi ir su vakariene, tai kad reikia valgyt vakarais, bet ne riebu maista, o kažka lengvaus. štai mano pirmadienio vakarienė -
Vakariene 353 kcal
Apelsinas
1 vnt. 47 kcal
Duona su grudais 1 rieke 75 kcal
Jogurtas, su vaisiais 100 g 102 kcal
Varske, liesa 150 g 129 kcal
vakarais galima ant kažkur 200/400 kolorijų, na bent jau pas mane tarp 200/400 planas, o jį sudarė treneris profesonalus
- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : )
29 January 2014 - 21:17 PM
Niekada nereik skaičiuot ten tų gramų baltymų ir angliavandenių.. kaip čia pasakė tipo 50 gramų ryte 50 gramų vakare ir jau dienos norma..
Sparnam geriausias pratimas yra prisitraukimai plačiai LĖTAI nusileidžiant, kai sunku buna gali atsispirti nuo kedes bet leistis turi butinai labai letai..
Mityba pagrindas eina ant: Ryžių, varškės, vištienos, jautienos, kiaušinių, tuno. negalima bulvių,kiaulienos. Kartais pavalgyk makaronų, bet ne per dažnai nes pilvas užaugs. Taipat kaip priešpiečius ar užkanda valgyk riešutus nes jie turi baltymų, valgyk kuo daugiau vitaminų, o geriausia būtų kad vartotum vitaminą C nes jis skatina apetitą, tada galėsi daugiau suvalgyt tiksliau dažniau.
P.S o kaip kažkas rekomendavo šeimos gydytoją mitybą sudėliot
tai tikriausiai pradinukas pažęnges už jas daugiau žino, nes jų paskirtis ne tokia, pasakys jos savo iprasta bobiška kalba blabla bla čia truputi nepersivalgyk, čia truputi neužvalgyk per daug angliavandenių prieš miegą ir vsio, o konkretumo jokio. Reik pas kulturistu asmeninius trenerius čia kreiptis dėl šito.
Turnyras kurio niekas nebepakartos.
http://forumas.lrg.l...t-man-stndaing/
Eilėraštis apie Arrel_Grant:
"DDosinu aš gan dažnai, nes man patinka tai labai.Anglijoj aš gyvenu, pasislėpęs nuo visų.Jei nesislėpsiu aš dažnai, gausiu pliuchą amžinai." - by A.V.
31 January 2014 - 10:11 AM
Koldūnai, koldūnai su mix padažu, atstato visas jėgas, česnake yra daug reikalingų medžiagų, aštrus padažas priverčia prakaituot, degini riebala, o pikantiškas, kad skaniau būtų 3in1. Imk koldūnus iš kebabinės nesigailėsi. Aš va užsikačiojas prisitraukimų 20padarau, kareivukų kaip šaunu, turnikas dreba net. Sakau koldūnai geriausia..
Krūtinei, tai štanga spausti gali, plėšimą su hunteliais, plačius prisitraukimus, atsispaudimus ir turėsi zašibys krutinę.
01 February 2014 - 13:25 PM
ir dą norėjau paklaust ant krūtinės raumenų pratimu, nes draugas nori labiau duoti krutims apkrovos o as sakiau kad as neatsimenu kaip pas mane paaugo
Pas mane stiprioji vieta yra krutinė. Bet aš dirbu ne vieną pratimą, dabar labiau pradėjau stumt štangą, tik svarbu taisyklingai daryt viską. Gali daryt krutinės staklėse suvedimus rankomis, gali žemyn galvą hantelių spaudimą , arba puloverį.
Turnyras kurio niekas nebepakartos.
http://forumas.lrg.l...t-man-stndaing/
Eilėraštis apie Arrel_Grant:
"DDosinu aš gan dažnai, nes man patinka tai labai.Anglijoj aš gyvenu, pasislėpęs nuo visų.Jei nesislėpsiu aš dažnai, gausiu pliuchą amžinai." - by A.V.
06 February 2014 - 16:29 PM
valgyk ryžius, varške, vaisius ten daržoves ir t.t. vnž baltymus ir angliavandenius kuo daugiau tuo geriau, ir man zjbs einas taip, nieko nesiskundžiu
paskaityk sparnam, yra judantis pratimas parodytas su štanga kuris padeda
http://www.kulturizm.../forumas/p86364 CluB post'as.
krutinės pratimai
http://www.pasareta....u-pratimai.html
sekmės sporte
06 February 2014 - 16:33 PM
kaip ne užkandžiaut vakarais? nusišnekėjai
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok