1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Killina per eventą be jokios priežasties , buvo 1x1 ėjau 1x1 prieš Jeaną , nieko blogo prieš jį neturiu , bet aš laimėjau ir jis taip liaudiškai sakant , apsiverkė.... Pasakė aivaruxui kad atgetintų (Nes labai greit jau jis LSPD atsirado) ir jis pradėjo mane pjaut su peiliu nors aš vpš nk nedariau ten šalia manęs stovėjo Aurimas_Laukaitis ar kaip , nu ir vienu ždž laukiu 3 etapo , pradėjo mane pjaut iš po kovos su jean turėjau nedaug HP ir kad nemirčiau padariau /pusti o tas ''Ne Vaikas'' kuriam ne va 13 (Ar jis ten pisa protą kad jam 15?) , parašė '' Čiuvai puti'' ir piso ką?ogi /kill , tai ok , jei ką nors evente tarkim kokį Valitkonį kuriam jointas irgi neria pradėtų pjaustyt ar šaudyt jam liktu 30~ HP jis padarytų /pusti ir jointas jį kilintų?Pfu nejuokaukit , tiesiog vaikas gavęs adminą pagalvojo kad yra labai gerbiamas , tai va žinok , nihuja .
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :
P.s. Visi logai yra iš eilės kaip buvo , tiesiog iš trijų nuotraukų padariau 1 , kad nereikėtų kelt visų trijų.Iš pradžių matosi kaip Jean'as reguoja po pralaimėjimo poto matosi ką jis rašo ''Sw'' paskui mano ''E e e '' ir matosi jog dariau /pusti , o jointas iškart dėjo kill ne negalvojes.