neisipisinek Ciuvai visi zino kad tu cyreris esi ir jokios atmazkes cia nepades
mane užpiso visiem ''Protam'' kaip tu aiškint kas yra lagas , aš irgi kai šaudžiau į gamerį jam stebuklingai nėjo HP hmmmmm KODĖL?Gal dėl to kad jis taip pat lageris?Gal dėl to kad jis taip pat turėjo hp 200~? Nežinau , bet aš ir /kuprine dariau ir /pusti ir /aaa ir visa kita , jei jūs esat tokie ''Protingi'' viską mokat bet nieko nežinot , tad kam tylėt - kam šnekėt
.
Ne tu nenusisnekekit nei ciuvas nei irmux. Nuo skype ant vietos saudant nelagina, tu modus issimk, gta persirasyk ir maziau lagins, nors istikruju tu nelagini, tu pastoviai su tais sobais suletini laika (kiek girdejau is cytu patirusiu zmoniu) ir pns. Tu nebuk idiotas, tu pats ant medinio kompo nezaistum, tu istrytum tuos modus ir nelagintu, o tu cia atmazini. Nu nebuk vaikas.
Kaip gaila kad tu negirdi kaip aš dabar žvengiu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jo susilėtinu laiką vpš sustabdau laiką pro visus aki assasin'as pr aeinu su peiliu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pz lūžau :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P.s. Jo modų turiu , bet nežadu jų ištrint , nebent gun modus

.