1. Administratoriaus Vardas_Pavardė : Edgaras_nžn toliau
2. Bano priežastis ( reason ) : Cheat + ss (Vpš kada adminai irodimus daro darydami ss?:DDDDD
3. Paaiškinkite situacija : Nu va kaškokie lopai užgrobė pasieni ir bando primest kieti (gavo jie , gavo) bet paprašė draugo edgaro , kad pašalintų mane , nes žinojo kad pasienį apginsiu (( (gaila ju man ) nu ir užbanino mat naudojau čytus , o kame esmė?buvau priputes ir buvau po stogu jis padare /drop ( o gal ne jis krč kaškas padare drop) pakilau virš tilto ir ką čia aiškint?-.- Papraščiausiai buvau po tiltu gavau dropa atsiduriau ant tilto ir kaškoks va lopas užbanino už čytus.
4. Įrodymai ( Video/Nuotraukos ) :
5. Jūsų IP ( http://manoip.lt ) :78.58.34.42
P.s. Suprantu - lrg jau žlugęs , bet NX ji dar labiau žlugdyt ir į admin priimminėt belenką?Dabar žiūriu jis visus banina darydamas įrodymus ''SS'' nu ką blet tos tavo supistos nuotraukos rodo?N I E K O , tad nei jis supranta kas tie čytai , nei kokius įrodymus reikia dėt.
P.s.s. Jei mane vadina eilinį kartą vaikai inv kai neina armoras visi supranta , dabar hp nėjo?Labai puiku Čat'ą pažiūrėikme ką matome?''Tu suuusuk kasiaka dideli ar maža* ))) tad pradėkit į admin postus žiūrėt atsakingai o ne daryt kaip liutas -
Užbaninau 2 , tuoj pisiu 3-iam...