Unban - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Unban

Kaškoks Dalbajobas Creative užbanino debilas nežino ką reiškia /pusti

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
13 atsakymai į šią temą

Ciuvas.

Ciuvas.

Isgivenes abu pasaulinius karus.

• 1565 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 4v 32m 59s
Reputacija: 211
Gangsta shit

1. Administratoriaus Vardas_Pavardė : Edgaras_nžn toliau
2. Bano priežastis ( reason ) : Cheat + ss (Vpš kada adminai irodimus daro darydami ss?:DDDDD
3. Paaiškinkite situacija : Nu va kaškokie lopai užgrobė pasieni ir  bando primest kieti (gavo jie , gavo) bet paprašė draugo edgaro , kad pašalintų mane , nes žinojo kad pasienį apginsiu :((( (gaila ju man ) nu ir užbanino mat naudojau čytus , o kame esmė?buvau priputes ir buvau po stogu jis padare /drop ( o gal ne jis krč kaškas padare drop) pakilau virš tilto ir ką čia aiškint?-.- Papraščiausiai buvau po tiltu gavau dropa atsiduriau ant tilto ir kaškoks va lopas užbanino už čytus.
4. Įrodymai  ( Video/Nuotraukos ) : 16fd3303e204fe2fb527a4b38ef93d4e236.png
5. Jūsų IP ( http://manoip.lt ) :78.58.34.42

P.s. Suprantu - lrg jau žlugęs , bet NX ji dar labiau žlugdyt ir į admin priimminėt belenką?Dabar žiūriu jis visus banina darydamas įrodymus ''SS'' nu ką blet tos tavo supistos nuotraukos rodo?N I E K O , tad nei jis supranta kas tie čytai , nei kokius įrodymus reikia dėt.

P.s.s. Jei mane vadina eilinį kartą vaikai inv kai neina armoras visi supranta , dabar hp nėjo?Labai puiku Čat'ą pažiūrėikme ką matome?''Tu suuusuk kasiaka dideli ar maža* ;)))) tad pradėkit į admin postus žiūrėt atsakingai o ne daryt kaip liutas -

Užbaninau 2 , tuoj pisiu 3-iam...

• 0

Crown

Crown

KEVENAS

• 2008 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 39d 58m
  • MiestasKlaipėda - Lietuva
Reputacija: 149
Mėgstamas
Pats tu žluges esi ciuvai...
  • 0

Su pagarba, Kevin'Crown

7577f034c6fb368c0be5e575571d3277612.jpg

LRG.LT - Lik ištikimas tam nuo ko pradėjai !

Rokas_Boltas

Rokas_Boltas

Isijautęs

• 85 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 15v 26m 40s
Reputacija: 10
Gerai gerai

As irgi po tuo tiltu buvau ir staiga ant jo atsiradau nesupratau kas ivyko tai bana ikirto , taciau invas irodomas VIDEO(bent jau padoriuose servuose) :)

• 0

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Ciuvo vapshe inv kaltint negalima ji pagaut reiketu bent 30 min video ;D O jei dropino an tilto tai mldc ;DD

• 0

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

Ciuvas.

Ciuvas.

• 1565 Pranešimai
Gangsta shit

Ciuvo vapshe inv kaltint negalima ji pagaut reiketu bent 30 min video ;D O jei dropino an tilto tai mldc ;DD

Nu tj bl ką aš ir noriu pasakyt... Čia tas pats kas ''Dėsiu drop LSPD nes tu esi čytas'' O BLE TU SU ČYTAIS UŽŠOKAI ANT LSPD STOGO BLE BLE BLE BAN BAN BAN BAN

• 0

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
  • MiestasVILNIUS
Mylimas

O ne pagalvojei, kad taip gali but ? ;DDDD Mes su Gedu is Chris_Brown prikolindavom kai dar Gintare buvo ;D Pridarydavom tokiu ss ;D

• 0

Ciuvas.

Ciuvas.

• 1565 Pranešimai
Gangsta shit

O ne pagalvojei, kad taip gali but ? ;DDDD Mes su Gedu is Chris_Brown prikolindavom kai dar Gintare buvo ;D Pridarydavom tokiu ss ;D

Neįsivaizduoju , bet paskui pa'drop'intas ant tilto kaip tik kas nors padėt norėjo , nes ant tilto geresnis spotas nei ant žemės, bet pasirodo didingi protai , galvoja jog nesvarbu ar padropinsiu nuo žemės ant tilto ir tau nenusiims hp/armour nors nuo tilto nukritai vos kelis cm tai ... Krč tiesiog Zigmantas dalija kam papuola adminus ir čia yra va pasekmės.

• 0

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
  • MiestasVILNIUS
Mylimas

Taj gal ne seip gavo, gal isvis pirko, nu neesme man idomu foto pamatyt jei foto bus ne uz inv o uz airbrk tipo tai bus isvis prikolas ;DDD

• 0

Ciuvas.

Ciuvas.

• 1565 Pranešimai
Gangsta shit

Taj gal ne seip gavo, gal isvis pirko, nu neesme man idomu foto pamatyt jei foto bus ne uz inv o uz airbrk tipo tai bus isvis prikolas ;DD

Kas iš to aš nesuprantu kad ir už INV jei foto taigi aiškiai matos /pusti , o aš kiek žinau ir adminam rodo ''Žaidėjas_Žaidėjas panaudojo /pusti" ar ne taip?

• 0

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
  • MiestasVILNIUS
Mylimas

Oj as db nepasakysiu zinau /gydyti rodydavo, db tikrai nezinau tai seip /hp patikrint galima bet nori nenori inv su foto neapkaltinsi

• 0

Irmux_Tankistas

Irmux_Tankistas

Klaviatūros meistras

• 465 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 12v 12m 24s
  • MiestasLietuva
Reputacija: 41
Monstras

(čytas+ss) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nu karoč,su nuotraukom įrodymus renka. Ir ką su jom įrodys? :DDD Kaip grybus vogė? xDDDDDDD 
Nu čia "Funny FAIL" padarė xDDDDD

• 0

f900aa08fd1e58c6ecebe4f1e21538df519.jpg

Ciuvas.

Ciuvas.

• 1565 Pranešimai
Gangsta shit

Oj as db nepasakysiu zinau /gydyti rodydavo, db tikrai nezinau tai seip /hp patikrint galima bet nori nenori inv su foto neapkaltinsi

Rodo , dabar žaidėjų kiekvieeną žingsnį rodo :) ''Jis nusiteleportavo ten'' ''Jis naudojo /gydyti ''jis naudojo /pusti'' tuoj bus taip , kad bus parašyta

Tas_Žmogus Parašė /sms Kitam_Žmogui : Labas - PATIKRINKITE ar nerezgiamas koks samokslas!''

• 0

Winstonas

Winstonas

rar

• 868 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 15v 57m 57s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 194
Gangsta shit

Krc atsipiskit nuo ciuvo, jis lageris yra, jo pc neisves chytu, kaip jus nesuprantat.. Tuolabiau, ji pagaut invulu reikia kaip sake valdas bent 30min...

• 0

♔   Dabartinis LS/SF išmaldos karalius  

Jeigu nori man paaukoti, mane rasi LS/SF išmaldoje.

Dabartinis serverio Anekdotų Karalius 

x1ay.png

2515e83f793c66f9dadcc47a1d705d13192.png

468731be55d4533f9ccc53fb8094051743.png

Deftas

Deftas

Legenda

• 3386 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 77d 13v 18m 44s
  • MiestasKybartai
  • Žaidimo nikas:Deft_Deivis
Reputacija: 461
Mylimas

[uapriimta]

Įrodymų nėra.

• 0

02e427a29c5686d3353ed2dffff41081905.gif

<3 Fast & Furious <3

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Kaškoks, Dalbajobas, Creative, užbanino, debilas, nežino, ką reiškia, /pusti

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok