1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Jail už nieką evento metu 100% neturi įrodymų.
2. Jūsų Video/Foto įrodymai : http://www.part.lt/i...3cb21466614.png
Change
01 January 2014 - 15:21 PM
01 January 2014 - 16:27 PM
Gal irodymu ir neturiu bet tu pats irodyma idejai...
O tu įsp turėtum gaut vien dėl to , nes jailini (Kitaip sakant baudi) neturėdamas įrodymų , tai jei aš parašyčiau ''Džimbras'' tu dėtum mute už keiksmus ir rašytum ''Aš įrodymų neturiu , bet tu pats įdėjai įrodymą... ? ??
P.s. tu turėtum įsp gaut už tai , kad relogini užgrobimo metu , bei tuo pačiu gryžti į užgrobimą )))) , tingiu papeikimą rašyt , bet paskui parašysiu.
01 January 2014 - 16:33 PM
O tu įsp turėtum gaut vien dėl to , nes jailini (Kitaip sakant baudi) neturėdamas įrodymų , tai jei aš parašyčiau ''Džimbras'' tu dėtum mute už keiksmus ir rašytum ''Aš įrodymų neturiu , bet tu pats įdėjai įrodymą... ? ??
P.s. tu turėtum įsp gaut už tai , kad relogini užgrobimo metu , bei tuo pačiu gryžti į užgrobimą )))) , tingiu papeikimą rašyt , bet paskui parašysiu.
Pasakas sek kitiems gerai
LRG Elitas
Uždėk +R3P Jai nesunku Atsilyginsiu pažadu
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: vaikas, yuri, lasara
|
Pagrindinis →
LRG.LT laikraštis →
Lrg Naujienos Nr. 1Temą pradėjo Agniuka_Maziuka , 19 Apr 2016 smeliozmogus, whitetiger, yuri and 2 more... |
|
|
|
|
Serverio plėtra →
MTA darbai →
Ligonines Interjeras By YuribmapsTemą pradėjo Ernestas_Samsung , 26 Feb 2016 yuri |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Cheaterių/Nusikaltėlių duomenų bazė →
Anketų archyvas →
Edva_Gonzales /gydyti GrobimeTemą pradėjo Auris , 09 Jul 2015 edva, vaikas |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Vaika Martis_MartiniTemą pradėjo Manvydas , 05 May 2015 martis, vaikas, isidirbineja |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Samp serverio VIP'ai →
VIP papeikimų/pagyrimų archyvas →
PapeikimasTemą pradėjo "Gangster" , 05 Apr 2015 yuri |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok