1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ?Pradėjau už miesto šauditi su gaujos skinų ir manę jailino išlempos tegu kelia įrodymus esu su gaujos skinų ir užmiesto
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :http://www.part.lt/i...8c9a8176992.png
Change

08 December 2013 - 12:59 PM
08 December 2013 - 13:02 PM
Aš esu brigadoj turi unjail ir jam papeikima priimti nieko nežinau
08 December 2013 - 13:04 PM
Nu ir aš esu klubę o tam klubui priklauso tas skinas ir tas klubas dar yra jeigu ka taiva
08 December 2013 - 13:08 PM
Krc neturi tu logikos esi kažkoks iš kaimo kurva verchas tigi tu gal nesupranti aš esu klubę i parašiau /gnariai ir išmete kokia online esu klube jackie gali paklausti vapse man taip atrodos kad tu čia kažkoks lenkas ir rusas
08 December 2013 - 13:10 PM
Krc neturi tu logikos esi kažkoks iš kaimo kurva verchas tigi tu gal nesupranti aš esu klubę i parašiau /gnariai ir išmete kokia online esu klube jackie gali paklausti vapse man taip atrodos kad tu čia kažkoks lenkas ir rusas
Visų pirma, pats esi lenkas. Antra, išmok rašyt Mincės pavardę ir tik tada ką nors įrodinėk.
"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta . " MUSIQQ - Sekundes
08 December 2013 - 13:13 PM
Nu man neidomu as esu brigadoj kai jackie prisijungs padarisiu /gnariai ir jeigu bus tai ta papeikimas prims
08 December 2013 - 13:21 PM
Blt esu su gaujos skinu ir galiu dariti drive-by o tu gilze gaidis esi prie laido ahuelini blt ciujiu atrodai kaip ciurka koks mauras
08 December 2013 - 13:50 PM
Va atėjo jackie va foto kaip aš jo klube http://www.part.lt/i...8ab6e8d7614.png
08 December 2013 - 13:55 PM
tu debilas blet pats kedainiuose kaime gyveni ant kitu stumi, kurva vaikas esi blet ir ahujelini realybej nieko nepasakytum laio riteris nahui, ir blet tas brigada klubas nieko nedaro jau simta metu, tad laisvai jailinti galima, kai jis prades savo veikla tada ir gales taves nejailinti as gal ir klube esu blet
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
08 December 2013 - 22:42 PM
Tikrai sunku dabar sužinto ar tikrai gaujoje tas žmogus su CJ skinu, nes jį nešioja didelis skaičius žaidėjų, tad gaus žodinį įspėjimą. Be to Brigada gal ir egzistuoja, tačiau veiksmų nėra pas juos.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: papeikimas
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Administracijos papeikimai →
Papeikimas Tomas_UkneviciusTemą pradėjo Reno_Dziumbras , 04 Feb 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Samp serverio VIP'ai →
VIP papeikimai →
Tomas_UkneviciusTemą pradėjo Reno_Dziumbras , 27 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Moon_MoonTemą pradėjo Reno_Dziumbras , 27 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Gang_MercyTemą pradėjo ignes , 17 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Gang_MercyTemą pradėjo ignes , 17 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok