Na jou, afigenai dabar išvis, vipai nieko negauna, adminai irgi, tuo labiau dar adminams reikia dar mokėti už viska, nori padėti žaidėjams? mokėt pinigus.. jugi ne sau padedam o žaidėjo labui, aš pavyždiui į dieną padedu mažiausia 10 žmonių, čia jau gaunasi 1000lt + tiek pat kainuoją grįžti pas ta žmogų su kurio buvau prieš einant padėt žaidėjui, tai jau 2000lt + dar eventus darau, tai maždaug 5000/10000 per dieną išleidžiu, aš tiek tikrai neuždirbu į dieną... klasimas, koks tolkas būt adminų? kad jei norint padėti žaidėjui reikia mokėti pinigus už tai...
Tai jau geriau padarykit taip :
Sustiprinti anketas į MOD ir ADM, padidinti pirkimo kainą dvigubai, visgi jeigu išleidi 25lt+ ant kreditų tu gauni 2x. Padaryti minimalų amžių kokius 16 arba net 18, sustiprinti papeikimus, priiminėt net už mažiausius nusižengimus, kad ir už /get arba /to.
Kodėl taip siūlau? jau geriau palikti kaip ir ankščiau kad viskas nemokamai buvo, ir turėt bent jau normalia komandą kuri tikrai padedą ir nesinaudoją savo tikslams tuos adminus, nes dabar tikrai neaspimoką būt administratoriumi, na kad ir aš, aš perku administratorių ne dėl savęs, o kad padėt serveriui, bet dabar kai viskas mokamą ir tu nieko negauni, tampi kaip vergas, abėjoju jog pirksiu dar kada nors administratorių.
arba
Išimti MOD išvis ir padaryti 3 lygių administratorius, į šiuos 3 ADMIN neįeina SAV ir PAD, tik ADM.
Tada, 1 lygis ADM būtų kaip dabartinis MOD, jiems viskas kainuotų kaip ir dabar, ir jį būtų galima nusipirkti kaip ir dabar už 250 kreditų.
Toliau, 2 lygis ADM būtų kaip dabartinis ADM, jiems irgi viskas kainuotų kaip ir dabar, ir jį vėlgi būtų galima nusipirkti kaip ir dabar už 500 kreditų.
Ir tada būtų 3 ADM lygis, kuriam būtų /get, /to, /gps ir panašiai nemokami, ir jo kainą padaryti 1000 kreditų arba išvis padaryti kad negalėtum nusipirkti, o reikėtu užsitarnauti.