1. Vardas_Pavardė žaidime? : Vin_Diesel
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 20k+
3. Jūsų amžius? : 16
4. Kokiu tikslu jums reikalingas super.administratoriaus postas ? Na man Super.Administratoriaus postas reikalingas tikrai geriems tikslams, aišku aš ir su administratirumi galiu viską daryti beveik ką daryčiau su Super.Admin, bet Super yra super, šiek tiek daugiau privilegijų ir visa kitą, o serveryje tikrai kartais reikia aukštesnio rango negu adminas ir t.t, padėčiau žaidėjams aišku kaip ir dabar, kadangi tai yra mano darbas, juo labiau kaip mėgstu tokį darbą, o kaip mėgsti tai yra gerai . Manau patirties yra pakankamai
5. Kodėl į super.administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Na serveryje žaidžiu jau 4metus, patirties tikrai pakankamai šiam postui, žinau kad tai yra atsakingas darbas o man tai patinka, esu turėjas šias pareigas prieš vasarą, išbuvau superiu berots 4-5 mėnesius be jokio įspėjimo bet teko palikti postą dėl tam tikrų priežasčių, na kaip ir minėjau mėgstu tokį darbą ir į jį žiūriu labai rimtai man darbas yra darbas, kurį turiu atlikti taip kaip reikia bet jokiu nesamoniu, ir dar kaip minėjau patirties tikrai pakankamai ttad manau galiu eiti į šias pareigas.
6. Ką gero nuveikėte būdamas Administratoriumi? : Na ką nuveikiau, tai visų pirmą, atlikau savo pareigas kaip atlieku iki šiol, padedu žaidėjams kiek galiu ir spėju, bandau neignoruoti žmonių nes pats to nemėgstu, na vienu žodžiu manau atlikau savo pareigas gerai.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip
7. Jūsų skype ID? : deivis_kavalelis
8. Jūsų testo rezultatai : http://www.egzaminas.lrg.lt/adminai
Change

[ Anketa Į Super.admin ] Vin_Diesel .
Autorius
Deftas
, Nov 19 2013 15:17 PM
Dieselis Bando Į SuperAdmin Postą
19 November 2013 - 15:17 PM
19 November 2013 - 15:51 PM
20 November 2013 - 16:54 PM
Už
#Robertas'SameForPresident
____________________________________________________________________________________________________
“You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth.”
― William W. Purkey
23 November 2013 - 14:34 PM
Mano manymu vertas būtum, tik aktyvumas gan mažokas.
23 November 2013 - 22:52 PM
11 December 2013 - 20:15 PM
ka cia.per nsmn parasei ?:-@Priš negana to kad be įrodymu vipus nuima tai dar ban beirodymu des...
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Dieselis, Bando, Į SuperAdmin, Postą
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok