Change

16 November 2013 - 13:55 PM
1. Vardas_Pavardė žaidime? : Jackie_Chan
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 41000
3. Jūsų amžius? : 11
4. Kokiu tikslu jums reikalingas super.administratoriaus postas ? Kad turėčiau daugiau privilegiju negu kiti, prižiūrėti admin/mod/vip darbą/PD nes ten visalaiką vyksta nesąmonės. O už pagalba bus atsakingi mano išrinkti atminai.
5. Kodėl į super administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Kad užbaninčiau Liutas_Gejus ir Almantinas_Pederastas.
6. Ką gero nuveikėte būdamas serveryje? : Kaip būvau administratorius, tai jokių baikų nekrėsdavau, padėdavau naujokams.
6. Ar turite mikrofoną? : Ne žinok, neturiu.
7. Jūsų skype ID? : Oj, telefoną mano turit
Pildau aš, nes jis užbanintas.
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 41000
3. Jūsų amžius? : 11
4. Kokiu tikslu jums reikalingas super.administratoriaus postas ? Kad turėčiau daugiau privilegiju negu kiti, prižiūrėti admin/mod/vip darbą/PD nes ten visalaiką vyksta nesąmonės. O už pagalba bus atsakingi mano išrinkti atminai.
5. Kodėl į super administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Kad užbaninčiau Liutas_Gejus ir Almantinas_Pederastas.
6. Ką gero nuveikėte būdamas serveryje? : Kaip būvau administratorius, tai jokių baikų nekrėsdavau, padėdavau naujokams.
6. Ar turite mikrofoną? : Ne žinok, neturiu.
7. Jūsų skype ID? : Oj, telefoną mano turit
Pildau aš, nes jis užbanintas.
16 November 2013 - 14:26 PM
Aišku kad prieš.
1. nekarta pagautas čytinant, senam LRG net aš berots baninau už čytus, galiu garantuot kad ir dabar naudoji juos, nes daug sakė kad čytinai.
2. Kaip į super admin postą, anketa per skurdi, net 12 metis ir tai geriau parašytų.
3. Cituojų " Pildau aš, nes jis užbanintas.", užbanintas bet vistiek nori į super admin? wat? neperdaug nori? jei užbanintas, reiškias nesilaikei taisyklių.
- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : )
16 November 2013 - 16:04 PM
17 November 2013 - 08:37 AM
17 November 2013 - 12:26 PM
Prieš, nes nemoka pats užsipildyti anketos, o jai ir moka, tai pats kaltas, kad bane sėdi. Na ir dar vienas argumentas, kodėl PRIEŠ, čiurkų nemėgstu ir nenoriu jų matyti apskritai admin postuose.
Raudonojo kryžiaus direktorius - dėl darbo kreipkitės į PM!
Moderatorius serveryje - dėl pagalbos žaidime irgi į PM!
18 November 2013 - 22:40 PM
pries: zirzalas, cyteris,
P.S. bet draugiskas
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok