1. Vardas_Pavardė žaidime? : Deiwis ' Lotus
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 29k. ir vis auga
3. Jūsų amžius? : man yra 17 metų.
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Administratoriaus postas man reikalingas , kad galėčiau suteikti pagalbą žaidėjams, kurios negalėdavau suteikti būdamas moderatoriumi. Yra kelios komandos kurios yra tikrai reikalingos, kad tapčiau pilnaverčiu padėjėju. Beto nuvykus į iškvietimą norisi padėti žaidėjui, o ne nuvykus jam pasakyti: ''srr negaliu tau padėti... palauk gal kas priims ir padės. '' Tai nėra pagalba žaidėjui...
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Manau turėtumėt pasirinkti mane į administratoriaus post'ą kadangi aš niekada nepalieku nei vieno žaidėjo bėdoje, visada padedu kuom tik galiu. Taip pat manau jog esu geras moderatorius, kadangi per visą laiką kiek esu moderatorius, nei karto negavau jokio papeikimo, tik pagyrimus, manau tai tikrai parodo jog esu atsakingas moderatorius, ir geras komandos narys, negalėčiau pasakyt jog būdamas moderatorius nedariau jokių klaidų, kaip ir visi kiti moderatoriai, esu padaręs pora klaidų savo pareigose, bet kaip sakoma, iš klaidų mes tik mokomės. Manau tai parodo jog tikrai atliekų savo darbą puikiai ir nusipelniau paaukštinimo, na aišku ne man tai spręst o žaidėjams.
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Būdamas moderatoriumi, aš nemažai padėjau žaidėjams, dauguma iš jų buvo naujokai, bet esu padėjas ir ne tik jiems. Stengiausi būti pavyzdingas ir supratingas kitų žaidėjų atžvilgiu, baudžiau net gi ir savo draugus... Tačiau žaidėjai yra visi lygus, net ir aš. Eventų per daug nerengiau, nes manau jog ne eventuose esmė, man patinka padėti žmonės, kurie kiviečia pagalbą ir tikisi jos sulaukti, o eventus palikau tiems kas juos moka gerai vesti.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip, turiu.
7. Jūsų skype ID? : deivisdeluxe
8. Jūsų testo rezultatai : http://www.egzaminas.lrg.lt/adminai -
Deiwis_Lotus išlaikė 100% 2013-11-12 16:11:52
P.s, Neesu iš pačių aktiviausių adminų, nes truputi šiuo metu spaudžia mokslai... Tačiau savo laiką visdos išaidžiu.
Reikalavimai:
1. Rašyti lietuviškomis raidėmis.
2. Turėti mikrafoną.
3. Turėti bent 15 metų.
4. Būti aktyviam(-iai).
5. Forume turėti bent 100 post'ų.
6. Serveryje būti gerai žinomas(-ai).
7. Privalote būti atsakingas(-a).
8. Nesikeikti, neįžeidinėti kitų.
9. Būti pražaidus bent 50 val.
10. Mokėti priimti kritiką, būti mandagiam.
11. Anketą galite pildyti tik išbuvus administratoriumi 20 dienų.
12. Anketą galite pildyti tik išbuvus moderatoriumi 15 dienų.
13. Po anketos atmetimo pildyti galite tik po 15 dienų.
14. Jei paprašysite patikrinti anketą, ji bus atmesta nes,- KANTRYBĖ = DORYBĖ.
Manau, jog visus reikalavimus atitinku.