sveiki, masciau masciau ir sumasciau. suteikti zaidejams galimybe gauti paskola is banko.
pvz: 1000 xp - 10000 LT arba daugiau
manau tikrai neblogas dalykas. paskolas butu galima duoti nuo 5000xp
Prieš,nesąmonė.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Never Give Up
Paspausk,nepasigailėsi !
http://demotyvacijos...9.html?offset=1
AŠ šią minį norėjau siūlyti seniai, bet norėiau pridurti tokį dalyka, pvz nori pasimti paskola tam turi turėti kažkokį turi turėti kažkokio turto, pvz namą, mašiną. kad galėtum užstatyti jei neatiduosi iki tam tikro laiko skolos, tau tarkim bus atmintas turtas kurį užstatysi. va jei taip padarytų tai pasakyčiau didelį UŽ
AŠ šią minį norėjau siūlyti seniai, bet norėiau pridurti tokį dalyka, pvz nori pasimti paskola tam turi turėti kažkokį turi turėti kažkokio turto, pvz namą, mašiną. kad galėtum užstatyti jei neatiduosi iki tam tikro laiko skolos, tau tarkim bus atmintas turtas kurį užstatysi. va jei taip padarytų tai pasakyčiau didelį UŽ
Aš taip ankščiau ir siūliau, bet nesutiko
Tai cia kaip lombarda ideti
Už gera ideja.
Tai cia kaip lombarda ideti
Tai kad jaigu eini paskolų imtis atkreipia dmesį į viską, ką turi ko neturi ir pnš.
Aj, uz bet kad butu tikroviskiau ir kad zmogus galetu altiduoti skola butu kaip darbas ir ten butu tik kelios darbo vietos ir kas ten dirbs dalintu skolas, o pelnas kils ju is grazintos sumos, o aisku ta suma kils kas kiekviena savaite, ir darbuotojas turetu nustatyti kaip jis gales altiduoti ar turi kokio turto, kam jam ta paskola ir naujokam tu 2k negaletu skolinti.Ir reiktu tureti kuo daugiau xp tuo patikimesnis ir dar jie metytu visa info apie zaideja.Galiausiai jai nealtiduotu per sutarta laika atimtu is jo ka jis tures ar koki turta.Tarkim gautu jai lt netures i minusa kaip su zuvim po brokanieriavimo
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)