Siulau tokia ideja, kad klubai gaujos galetu grobti zaidejus ne bet kokius o drk pavaduotojus ar tarkim mentus.Siulau padaryti komanda kaip surakinti ir vilkti bet naudoti kaip nors kitaip kad ne ant visu.Ispirka galetu buti uz zmogu 1k.Jai jis atsijungs gaus 2h jail.Nes dabar nesamone neina grobti isidarbinau kariuomenej ir bana 1h gavau, o klubai neturi veiklos visi mentai INV banku nepagrobsi, serve zaideju mazai kad isirinkti daug ir geru, o mentu daug tai reikia daugiau veiklos klubam ir gaujom....
Change
23 October 2013 - 19:21 PM
23 October 2013 - 19:30 PM
copy paste madafucker !
23 October 2013 - 19:39 PM
23 October 2013 - 19:44 PM
nenu tu nesupranti pasiuliau bet tu su kariuomenes komandom surakinai ir name pasislepe kai bailiai
23 October 2013 - 19:47 PM
23 October 2013 - 19:56 PM
As vistiek pries. Argi realybeje grobtu direktoriu, pavaduotojus? Numentys esu mates kai per ne vina filma yra grobe mentus... Bet vistiek pries.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
24 October 2013 - 08:56 AM
koks tolkas daryt? jūs grobiat ir iškart į namą dedat slides tai išeina kad kas antrą žmogų jūs grobsit ir už kas antra mokėt teks? prieš nebent į nama neitų vilkti,kad būtų šansų išgelbėti
Tai va kol turite laiko galite mus pagauti, o mes dedame nes jus surakinate atimate gunus ir viskas.Ir mentai neprivalo moketi ispirkos, moka zaidejas kuri pagrobiam, mes tik ispejame, kad jis pagrobtas ir gal jo draugai sumokes, realiam gyvenime pagrobus irgi i slides tepa, o jai zaidejas nenori moketi tegu atsijungia ir čh pasedi arba su manim buna nors ir iki ryto AFK as kantrybes turiu.Kai menta pagrobem tai siuliau drk moket bet tu darai kaip nori. Jai as buciau DRK man tikrai nebutu gaila 1k del savo darbuotojo, plius tegu tavo darbuotojai sporto sales xp keliasi as tai vienas surakinu gi ;D
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
24 October 2013 - 08:58 AM
Aš už,bet tu netiesa sakai dėl pd,jokiu inv nenaudojam,tiesiog jūs nemokat šaudyti,o dėl įdėjos tai būtų gerai.
Skydas yra INV, o serve zaideju mazai kad surinkti normalia kompaninja kaip seniau, kad ieini i banka ir po 3s jau negyvas, dabar ne tie laikai nera is ko rinkits zaidejju.
Vienas iš KAUNO DAKTARŲ ĮKURĖJŲ...
Atrodo pirmas SERVERYJE pradėjas GROBTI žmones..
Nepirktas ARMIJOS direktorius
24 October 2013 - 23:38 PM
Nežinau... Šian mane pagrobei, bet nieko jums nedaviau. Principo reikalas.
Anyway, man kažkaip nelabai, kai gaujoj yra tas, kuris gali rakinti ir vilkti.
Koks tu armijos darbuotojas? Kai tu turi atgrobinėti užgrobtus pastatus, padėti visuomenei ir prisidėti prie teisėsaugos. Tačiau tuo tik tu naudojies: /rakinti, /vilkti.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: grobimas, zaidejai, klubai
|
Klubai →
Svarbi klubų informacija →
Klubai | ĮspėjimaiTemą pradėjo ฅ Morčius ฅ , 26 Feb 2018 klubai, įspėjimai |
|
|
|
|
Klubai →
Svarbi klubų informacija →
Klubai | Taisyklės Ir Bendra InformacijaTemą pradėjo ฅ Morčius ฅ , 26 Feb 2018 klubai, taisykles, bendra and 1 more... |
|
|
|
|
Serverio plėtra →
Samp serverio bugai →
Ištaisyti serverio bugai →
[Bugas] /gsarasas; /gmenu. (Priimta)Temą pradėjo TheGamer , 17 Jun 2015 bugas, klubai |
|
|
|
|
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos →
GrobimasTemą pradėjo Crown , 01 Mar 2015 bankas, grobimas, lrg |
|
|
|
|
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos →
Bankų Grobimai (Atmesta)Temą pradėjo ★ Domas_Cip ★ , 08 Dec 2014 Grobimas |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok