Change

20 October 2013 - 18:05 PM
1. Vardas_Pavardė žaidime? :Nojus_Munkinas
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? :31к
3. Jūsų amžius? :14
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Kadangi serveryje nėra daug administratorių,tai aš norėčiau prisijungti ir padėti serverio žaidėjams pvz: dauguma žaidėju atsisėda į jail už bugus ir tuo metu serveyje dažniausiai nebūna adminu tai aš būnų gan dažnai tai galėčiau padėti naujokams ar kitiems žaidejams.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? :Todėl,kad aš tikrai pasitaisiau norių įrodyti,serverio žaidėjams,kad tikrai tinku į Admin.Rengiu eventus,kad žaidėjai kurie yra serveryje nenusimintu o,kad butu linksmiau tai manau darysiu eventus gan dažnai.Padedu naujokams ir serverio žaidejams.
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? :Padėjau labai,daug naujokams daviau jiems pinigu ir t.t.Rengiau eventus nu nelabai dažnai bet stengdavausi.
6. Ar turite mikrofoną? :Taip turiu
7. Jūsų skype ID? :nojusm
8. Jūsų testo rezultatai : http://www.egzaminas.lrg.lt/adminai
Testas išlaikytas! Irašykite savo rezultatus forume jūsų pildytoje anketoje.
Jūsų rezultatas: Viso klausimų: 20 Teisingai atsakei: 18 Tavo vidurkis: 90%
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? :31к
3. Jūsų amžius? :14
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Kadangi serveryje nėra daug administratorių,tai aš norėčiau prisijungti ir padėti serverio žaidėjams pvz: dauguma žaidėju atsisėda į jail už bugus ir tuo metu serveyje dažniausiai nebūna adminu tai aš būnų gan dažnai tai galėčiau padėti naujokams ar kitiems žaidejams.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? :Todėl,kad aš tikrai pasitaisiau norių įrodyti,serverio žaidėjams,kad tikrai tinku į Admin.Rengiu eventus,kad žaidėjai kurie yra serveryje nenusimintu o,kad butu linksmiau tai manau darysiu eventus gan dažnai.Padedu naujokams ir serverio žaidejams.
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? :Padėjau labai,daug naujokams daviau jiems pinigu ir t.t.Rengiau eventus nu nelabai dažnai bet stengdavausi.
6. Ar turite mikrofoną? :Taip turiu
7. Jūsų skype ID? :nojusm
8. Jūsų testo rezultatai : http://www.egzaminas.lrg.lt/adminai
Testas išlaikytas! Irašykite savo rezultatus forume jūsų pildytoje anketoje.
Jūsų rezultatas: Viso klausimų: 20 Teisingai atsakei: 18 Tavo vidurkis: 90%
Su pagarba, Kevin'Crown
LRG.LT - Lik ištikimas tam nuo ko pradėjai !
21 October 2013 - 00:49 AM
Pries: Nelaikei testo. Nesugebi tvarkytis net su dar zemesniu lygiu kaip direktoriumi. Nesi kantrus zaidejas (pameni kaip buvo su namu? Vis zyziai ir zyziai kol negavai). Ne viena karta moda prarades esi.
Butu UZ jei: moketumei bent savaite be papeikimu/ispejimu ir kantriai susitvarkyt su drk postu. Nezystumei kaip anksciau.
Butu UZ jei: moketumei bent savaite be papeikimu/ispejimu ir kantriai susitvarkyt su drk postu. Nezystumei kaip anksciau.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
23 October 2013 - 17:25 PM
Su Darka sutinku (is dalies) pirma turim matyt tavo darba, po to ziuresim. Tu kiek iskvietimu priemiai dabar budamas mod? 2-8. Per savaite. Siandien nei vieno nepriemiai. Dar karta pries pries pries.
25 October 2013 - 10:58 AM
Manau i admin anketa pildyti reiketu maziausiai menesi pabuvus moderatoriumi... Nes galite prisirinkti neigiamu balsu.
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: admin
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok