Administraciją Gal Susimastom, Ką? - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Administraciją Gal Susimastom, Ką?

lrg žlugimas

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
13 atsakymai į šią temą

#1
Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

    (͡° ͜ʖ ͡°)

  • 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas

Sveiki, rašau čia šita temą kadangi jau tikrai gaila man pasidarė LRG, ir nesinori kad jis užsidarytų. Serveryję žaisti negaliu, tačiau net retkarčiais užeidamas į TS arba forumą, jau suprantau jog LRG liko gyvuoti tikrai nedaug, ir taip manau ne tik aš, TS taip šneka ne vienas ir ne du žaidėjai. Aš nesitikiu kad kažkas skaitys išvis šita "nesąmonę" kuria rašau, tačiau aš vistiek parašysiu kodėl pagal mane LRG žlunga. 

Taigi žlugimas prasidėjo po tų didžiujų permainų, kaip manot kodėl taip? Suprantu jog projektui reikia pinigų norint jį išlaikyti, tačiau projektą reikia kūrti pirmai vartotojams, o ne sau kad uždirbti kažkiek, aš irgi ankščiau kūrdavau projektus kad tiktais iš jų uždirbti, man nerūpėjo žaidėjai visiškai, svarbu uždirbi, su tokia nuožiūra, man niekada nepavykdavo uždirbti, viskas buvo visiškai atvirkščiai, aš kaip tik nueidavau į minusą. Tai supratęs projektus aš pradėjau labiau skirti vartotojams o ne sau, viska dariau kad jiems patiktu ir jie pasidalintu projektų su kitais. Lygiai tas pats vyksta ir su LRG, ankščiau matėsi jog projektas kūriamas vartotojams, o ne tam kad užsidirbti, todėl žmonės ir pirkdavo adminus, vipus ir kitką, bet DABAR matosi jog projektas skirtas kad užsidirbti ir tai labai akivaizdų. Vipas kainuoją 10 litų, ką jis už tai gauną? Ogi /gydyti komandą kuria gali panaudoti kas 3 ar tai kažkiek minučių, gauną /v komandą kuria gali naudoti TIK vedant eventams, negali nieko skelti ar dar ką per ją parašyti, kitaip būsi nubaustas, tu beabėjo gauni teleportavimą, BET už 500litų, o tuos 500lt ne taip ir lengva gauti, na aišku VIP gauną 2x XP bei 2x pinigų, bet to tikrai negana. Na galima galima sakyt tai ir viskas ką gauną VIP, argi apsimoką pirkti? aišku ne, man 10lt yra nedaug, bet net aš neleiščiau kad dėl šitų tryjų šūdukų pirkti ji, ankščiau tai suprantu tu galėdavai nemokamai teleportuotis, galėjai gydytis kiek tik nori, galėjai gauti nemokamai ginklų, ir dar turėdavai kažkokių galimybių. Net nematęs pirkimų statistikos, galiu 100procentų garantuoti jog VIP pirkimai sumažėjo per pus, o gal net ir daugiau, asmeniškai aš nesuprantu koks išvis tikslas iš to VIP, jei jis tegali pora komandų, ir dar kainuoją 10lt?

Okey, einam toliau. Direktoriai, ankščiau Direktoriai buvo renkami iš anketų, ir buvo asmenys atsakingi už direktorius, kurie juos prižiūrėdavo, o ne kaip dabar, kad jei nori tapti direktorium tau vėlgi reikia mokėti pinigus, ir direktoriai gali daryt ką nori, niekas jų neprižiūri, daro ką nori, priimą ką nori, išmeta ką nori, na žodžių tvarkos nėra su direktoriais visiškos.

Einam toliau, automobilių parduotuvė, koks tolkas iš tos parduotuvės, jeigu tu net negali nusipirkti geriausių mašinų? Tu stengies, žaidi ir tik vėliau sužinai kad pvž Infernus arba NRG galima gauti tik per aukcionus, o kad laimėti aukcioną tau VĖLGI reikia mokėti savo pinigus. 

Forumas, dar vienas dalykas kuris žlugdo projektą. Kam jus dirbat su tuo forumų? nesuprantu, vietoj to kad tobulinti serverį, jus dirbat prie tinklapio, darot visokias pagalbas ir t.t. kam taip daryti? aš nesuprantu, jeigu matote kad serveris žlunga, kam jus tobulinat ta svetainę jeigu išvis tom funkcijom naudosis keletas žaidėjų?.. Ankščiau, buvo tvarka, buvo toks žmogus kaip Žilionytė, nuostabus žmogus, spėdavo prižiūrėti viską, ir administraciją, ir forumą, na žodžiu, nebėra jos, kartu su ją nebėrą ir tvarkos, ankščiau forumę tu net negalėjai nusikeikti, nes būdavai nubaustas, o dabar tu gali daryt ką nori, stumti, keiktis, žodžiu daryt ką nori gali tau nieko už tai nebus, NEBENT tu kažka pasakysi blogo apie administraciją ir jos darbą, tada tau iškart pareiną BANAS.

Administraciją irgi daro ką nori, joks administratorius nesilaiko taisyklių, visi daro ką tik nori, niekas jų nebaudžia, galima sakyti vaikai prisiperką administratorių ir šaudo visus, kadangi jie yra administratoriai o kiti žaidėjai pagal juos yra NIEKAS.

Toliau, serveryje nežaidžiu kadangi NEGALIU, gyvenu ne Lietuvoje, o kaip žinote užsienis blokuojamas, niekas negali žaisti iš užsienio, o tai jau yra nemaža dalis žaidėjų. Vietoj to kad viska apmokestinti viską, galėtu pasistengti atblokuot užsienį. 

Iškarto matosi jog projektas pasidarė ne žaidėjams, o kad iš jo pasipelnyti, o jeigu projektas kūriamas kad tiktai iš jo pesipelnyt, o ne suteikti malonumą žaidėjams, tuomet tokiems projektams ne vietą internetę ir jie užsidaro žaibo greičių, tas pats bus ir su LRG jeigu nebus nieko imtasi, aš nebandau gazdinti, aš tiesiog sakau tiesą.

 

Na manau užteks, vistiek galima sakyti 1/10 žmonių sugaiš savo 'brangų' laiką ir perskaitys mano nesąmonę kuria parašiau, na bet AČIŪ tiems kurie sugaišo savo laiką ir perskaitė viską iki paskutinio žodžio..

Šia temą aš nebandau niekam nieko įrodyt, tiesiog iškreikiu ką manau. Jeigu pagrindinė administraciją nieko nesiims, tuomet LRG žlugs kaip ir daugumą projektų, su pagrindinių tikslų kaip pasipelnyti, tu tik nueisi į minusą o ne pasipelnysi. 

Jeigu turite ką nors pridėti, pakomentuoti ar dar ką, prašau, galite pridėti ką nors prie to ką aš parašiau.

 

P.S. galite net nekomentuoti kad 'išmok rašyt' ar dar ką, aš jau tikrai nesiruošiu stengtis ir rašyti viska be klaidų.


  • 9

26.gif

 

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

 


#2
Egidijus_Zuokas

Egidijus_Zuokas

    Lrg.lt fanas

  • 296 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 14v 59m 35s
  • MiestasKaunas - Jurbarkas
Reputacija: 120
Mėgstamas

Iš tikrūjų man taip pat dabar nėra įdomu kaip būdavo prieš wipe, viskas būdavo normalu, kaip sakei vip kainuodavo tik 50 kreditų ir duodavo daug daugiau, tuo metu matės, kad stengimasi dėl žaidėjų, man rodos, kad savininkai galvoja - vat po wipe padarysim 10k kainuos 50 kreditų tai žmonės pirks daugiau, gal taip ir yra, bet žaidėjams tai nedaug džiaugsmo suteikia. Kas iš to, kad jūs darot kiekvieną vakarą tas premijas, didesnę algą, juk vistiek nebus tai kaip ankščiau. Dabar pradėjau žaist po wipe, buvau leavinęs, pažaidžiau kelias dienas ir atsibodo. Kodėl? Todėl, kad žaidėjų online apie 50, o chat'as viršuj tuščias, nebent įsimaišo serverio pagalba. Žmonės, daugiau veiksmo, sugražinkit seną gerą žaidimą kaip prieš wipe arba kaip Edvinas sakė lrg gali tikrai žlugti. Ir tiesa pasakius rimti serveriai nedaro išvis wipe, tad...

 

Aš taip rašau, ne todėl, kad "stumiu" ant serverio savininkų, o todėl, kad pritariu Edvinui. Juk būdavo tokie laikai kai žaisdavo seni žaidėjai, su jais būdavo fainiausia, o dabar... visai nebeįdomu žaist.


  • 3

#3
Virgis_Cortez

Virgis_Cortez

    Forumo pažiba

  • 1083 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 93d 22v 35m 32s
Reputacija: 382
Savas veidas

saunu kad atsirado zmogus kuris surase visa teisybe apie LRG, kas mane pamenat is sanfierro.lt laiku ten kiekviena menesi pirkdavau vipa nes tikrai apsimokejo ji pirkt, o cia jokios naudos, del direktoriu rinkimo taip pat pritariu nes dabar nemokantys vadovaut nusiperka direktoriu ir daro ka tik nori (isskirt galiu tik keleta zaideju kurie pirko direktorius ir tikrai dirba savo darba, tai Ieva_Nadal Algirdas_Gamer) is adminu galiu isskirt tik Rafael_Nadal kuris tikrai dirba savo darba kaip priklauso yra grieztas bet teisingas ta pati galiu pasakyt ir apie Algirda_Gamer.kazkaip net keista kad serveryje nera PAGRINDINIO Admino , darot anticytines programas o i map darbus net nekreipiat demesio. apie tvarka forume net ner ka ir sneket totalus bardakas.taip kad susimastykit Samp_Tevai su Nasariu gal reiktu atsizvelgt i tai ka mes rasom ir ka nori zmones matyt ir turet serveryje. tai tiek.


  • 1

stats.php?id=759&img=1

905281f4cb9c62eb0fe60b3db19568a9278.png


#4
Samp_Tevas

Samp_Tevas

    Forumo dvasia

  • 2798 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 16v 49m 51s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

1. VIP penktadieniais organizuojama sventes per kurias visi gauna po 20 krd, 4 savaites = 80 krd, jei nori pirkti vip vadinasi tau jis kainuos 20 krd...

2. Neturiu laiko rinkti direktoriu, ir per 4 metus sampe priejau isvados, jei zmogus moka LT jis dazniau elgiasi atsakingai nei tas kuris nemoka... O jei buna skundu tai del direktoriu kurie renkami o ne perkami.

3. Del masinu sutinku, manau jau laikas ideti NRG, INFERNUS ... Cia jusu tiesa.

4. Uzsieni blokuoja hosteriai, nes negaletu zaisti tie kurie zaidzia dabar. Kodel nemokame 200 LT uz hosta, nes VIP jums per brangu :D ... paskaiciuokime:

200 LT hostas 90 LT socialinis draudimas vygdant individualia veikla, 15 lt TS hostas, 10 lt Svetaines ir forumo hostas... = 315 LT norint tokia suma gauti is sms zinuciu ja turite dauginti is 3, nes mes gauname ~ 30% = 945 LT SMS...

5. Nesikeikite forume, neturiu laiko ziureti keikunu zinuciu.

 

 

Taigi isvada tokia, man gaila savo 4 metu praleistu su samp projektais! Jus zaidete, o mes 4 metus vargome, praleidome tukstancius valandu o uzdirbome, gaila nera tokio paveikslelio aip spyga :D ...

 

Taigi, kas turetu cia lieti asaras tai ne jus o as...

 

Sekmes gyvenime.


  • 4

Paveiksliukas



KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!


Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!


Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!


#5
Alpine_Kent

Alpine_Kent

    Pastovintis už save

  • 31 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1v 25m 21s
Reputacija: 1
Neutralus

Mane galit banint ka norit daryt, bet pasakysiu tiesiai sviesiai SAMP_TEVAI tu ziurek, kad zmones zaistu serveryje, kad jiems butu geriau, o ne sau ieskok naudos, darysi, kad zmonem butu gerai, nauda ateis savaime pas tave,nes jiem bus idomu zaisti, o cia nesamones kokreciai veli ir tiek..Kas is to, kad cia pridarysi tu pirkimu uz kreditus, malalietkos pripirks nesamoniu visokiu isvis duchynas gausis daugiau visi isilakstys tada tai i toki gilu bata soksi, arba laikysi serva vien ant maliutku.


  • 0

Aš ne iš tų kur greit bėga, aš iš tų kur chuj pagausi! ^^

 


#6
Rokas_Boltas

Rokas_Boltas

    Isijautęs

  • 85 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 15v 26m 40s
Reputacija: 10
Gerai gerai

Norit uzsidirbti ir dalinat zmonem po 20 kreditu i savaite? Kam pirkt jei nemokamai duoda? :D Pinigu galima pasidaryti daugeliu kitu budu ne tik is direktoriu, galima idet kokiu masinu perkamas uz kreditus pvz tas nascaro ar koki infernusa, idet verslu uz kreditus, prabangiu namu, baninti ne valandom o visam laikui, tada zmones daugiau gal pirktu unbanus ir dar begale budu susirasti doneiteriu, suprantama kad turit metu ir turit proto negalit sedet kiauras dienas prie to gm, bet nors i pagrindines zmoniu nuomones ir pageidavimus reiketu atsizvelkt, p.s sutvarkykit weba buginta uzpiso jau, webas irgi dalis zlugimo, mano nuomone.


  • 1

#7
Darka_Black

Darka_Black

    >>>LRG VEIDAS<<<

  • 2165 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 5v 10m 31s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 125
Mėgstamas

Zigmai svarbiausia nenuleist rankų ir kelt atnaujinimų visi tik to ir nori ir geros administracijos :)


  • 0
Paveiksliukas






Paveiksliukas

Paveiksliukas


#8
Virgis_Cortez

Virgis_Cortez

    Forumo pažiba

  • 1083 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 93d 22v 35m 32s
Reputacija: 382
Savas veidas

gal jau pradekit darbus kelt i serva kuriuos zaidejai padare


  • 0

stats.php?id=759&img=1

905281f4cb9c62eb0fe60b3db19568a9278.png


#9
Šmitas

Šmitas

    Imperatorius

  • 2985 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 242d 8v 42m 57s
  • MiestasKėdainiai
  • Žaidimo nikas:Patrick_Smith
Reputacija: 493
Mylimas

gal jau pradekit darbus kelt i serva kuriuos zaidejai padare

Tie tavo darbai nieko nepadės online skaičiui :D kuris ir taip jau sparčiai krenta.


  • 0

baner10.jpg


#10
Edvinas_Ramanas

Edvinas_Ramanas

    (͡° ͜ʖ ͡°)

  • 1175 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 56d 1v 40m 4s
  • MiestasVilnius
Reputacija: 570
Mylimas

Siūlau padaryti viska kaip ir būvo seniau, prieš VIPE. palikti tik ekonomiką dabartinę, ir aišku pridėti naujų MAPP darbų. Jei viska sutvarkytumėt su užsienių ir visa kitą, tuomet tikrai pirkčiau ne vienam mėnesiui adminą, dar galėčiau reklamas LRG įdėt į puslapius su 1000+ unikalių per dieną, jei bus laisvą. Kas sutinką, spauskit +REP, o kas ne tas -REP.


  • 7

26.gif

 

- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : ) 

 


#11
Samp_Tevas

Samp_Tevas

    Forumo dvasia

  • 2798 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 16v 49m 51s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

Mane galit banint ka norit daryt, bet pasakysiu tiesiai sviesiai SAMP_TEVAI tu ziurek, kad zmones zaistu serveryje, kad jiems butu geriau, o ne sau ieskok naudos, darysi, kad zmonem butu gerai, nauda ateis savaime pas tave,nes jiem bus idomu zaisti, o cia nesamones kokreciai veli ir tiek..Kas is to, kad cia pridarysi tu pirkimu uz kreditus, malalietkos pripirks nesamoniu visokiu isvis duchynas gausis daugiau visi isilakstys tada tai i toki gilu bata soksi, arba laikysi serva vien ant maliutku.

Neikas taves nebanins tiesiog paslaityk mano posta auksciau... Kur matai nauda? Visi pinigai eina serverio islaikymui, ir kitiems dalykams... lieka mizeris ...

 

Matau yra zmoniu kurie nuo sampo net skaityt nebemoka...


  • 1

Paveiksliukas



KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!


Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!


Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!


#12
Alpine_Kent

Alpine_Kent

    Pastovintis už save

  • 31 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1v 25m 21s
Reputacija: 1
Neutralus

visu pirma samp kiek laiko nelosiau draugelis pasiule palost, visu antra parasiai: "O uzdirbome, gaila nera paveiksliuko spyga" (aisku cia tuom norejai pasakyt, kad nieko neuzdirbote, nes darete viska tik del zaideju), tai ko tu cia myzi i bata tada, kad tau taves gaila, niekas neprase, juk 4metu praleisti prie samp cia tavo pasirinkimas toks buvo.


  • 0

Aš ne iš tų kur greit bėga, aš iš tų kur chuj pagausi! ^^

 


#13
Maxit

Maxit

    Mėgstantis rašyt

  • 199 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 8v 29m 39s
  • MiestasPnvz
  • Žaidimo nikas:Maxit_Drift
Reputacija: 28
Nuostabu!
1 Zigmantai jus pats vel zlugdote ekonomika pvz x5 alga kur matet kad taip butu jei jau yra 3lt/min tai tegu ir buna o ne bandyt pritraukti zaidejus tokiais budais juk buvo pasakyta kad yra prisiregistrave gal 6-7k zaideju tai kaip manote kodel jie isejo ? pazaide bisky ir pamate kad nera idomumo vaziuoji per ls ir tiesiog jokiu spalvu, jokiu map darbu kodel jus sakote kad bus lag jei kituose serveriuose nera lag kur zaidzia 500+ geriau lost paprasta gta negu lrg... siandien prisijunggiu i lrg ir net nezinau ka veikt nes nera tikslo zaiskt susitaupai kokius 500k ir atsibosta tai krc. nieko nenoriu reklamint bet sendien kai nebuvo ka veikti nuejau i LRG.LT ir pamaciau kad ten yra del ko zaist patekti i darba su dirrektoriumi yra sunku o ne cia panardai ir duoda pavaduotoja arba ten dauguma namu turi veikiancius garazus viskas pagalvota zodziu yra ka veikt o ne tiesiog vazinet grybaut rinktsiuksles.
  • 0

#14
Samp_Tevas

Samp_Tevas

    Forumo dvasia

  • 2798 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 16v 49m 51s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

visu pirma samp kiek laiko nelosiau draugelis pasiule palost, visu antra parasiai: "O uzdirbome, gaila nera paveiksliuko spyga" (aisku cia tuom norejai pasakyt, kad nieko neuzdirbote, nes darete viska tik del zaideju), tai ko tu cia myzi i bata tada, kad tau taves gaila, niekas neprase, juk 4metu praleisti prie samp cia tavo pasirinkimas toks buvo.

:D taip buvo, kol supratau kad serve 99% ZIRZALU! VNZ nepilstykime is tuscio i kiaura, 4 metu nebegrazinsiu, jei taip butu imanoma samp mano gyvenime nebutu...

 

Tema rakinama nes tu ja sugadinai, nemoki bendraut, sekmes istojus i ZIRZALU gretas!


  • 1

Paveiksliukas



KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!


Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!


Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: lrg, žlugimas

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok