1. Vardas_Pavardė žaidime? : Gedas_Tomkus
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? :18k
3. Jūsų amžius? : 19
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Grišt i adminstratoriaus posta,padėti žaidėjam girdėjau betvarkė serverija,na lyg ir visada buvau geras adminas,nepasikėles,draugiškas ir visi kiti prikolai ;D
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Turiu daug patirties bet nesikeliu saves i aukštumas kad esu geresnis už kitus visi turime savo ideliu.
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Buvau pagrn adminas,moderatorius,super adminas,bet nebeturėjau laiko žaisti vis dėl to ir realeme gyvenime yra ka veikt bet dabar reikia sugrižt vistiek nelabai ka veikiu,budamas visuose šituose postuose buvau labai šaunus adminas ir visiem padėdavau
6. Ar turite mikrofoną? : Beabėjo.
7. Jūsų skype ID? : Turite.
8. Jūsų testo rezultatai : Neveikia ka padarysi,moku viska nuo a iki z ne vienus metus čia esu.
Change

10 October 2013 - 01:25 AM
10 October 2013 - 14:29 PM
10 October 2013 - 15:22 PM
Uz. Sits zmogenas legenda. Padejo man su pinigais
jei dar atsimeni...

=============================================================================================================
=============================================================================================================
10 October 2013 - 15:58 PM
Ačiu Ponai ir Ponios už jūsų nuomones,labai smagu kad dar prisimenat senus žaidėjus,tikiuosi grišiu ir vėl padėsiu visiem,kadangi dar nesu adminas tai padedu žaidėjam ir be jo jei kam reik pagalbos rašykit,visiem viska paiškinsiu ka norėsit sužinot.
http://www.part.lt/i...edbcf6e3591.png
10 October 2013 - 18:38 PM
Rafas geresnis!
20 October 2013 - 10:48 AM
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: anketa.
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unjail anketos →
Anketų archyvas →
Unjail Lukas_ElsyTemą pradėjo Russo , 01 Feb 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketų archyvas →
Anketa Max_HaloTemą pradėjo Max_Halo , 22 Jul 2013 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Anketų archyvas →
Aivarux'joint Į Lrg.lt Serverio AdministratoriusTemą pradėjo Aivarux_Joint , 19 Jul 2013 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Anketų archyvas →
[Anketa Į Serverio Moderatorius] Daniella_Martines.Temą pradėjo daniella martines , 15 Jul 2013 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok