Truputi papeiksiu, tačiau gale vistiek pagyrimą gausi. 
Pirmasis darbas:
2-3 nuotraukos - matosi, kad tvorelės labai nelygiai sudėliotos. Pasistenk naudojant ALT mygtuką po truputi jas sukioti, kad būtų lygiau sudėtos, jeigu matai, kad tvora per ilga arba per trumpa - nesidrovėk vieną ant kitos padėti, tačiau atkreipk dėmesį, kad nebūtų margumyno, grotelės būtų lygiai viena ant kitos ir kuo mažiau matytųsi, kad tai 2 objektai vienas ant kito.
3 nuotrauka - fontanai realiai nebūna taip aptverti, nebūna stovėjimo aikštelėse, nelogiškai pastatei.
1 nuotrauka - dešinėje pusėje, prie tų durų iš to tavo padaryto namuko, atrodo, kad tvoros uždengia praėjimą. Bent iš čia taip atrodo, galbūt ir nedengia ten.
Vidus tavo sukurtas, labai nykus, tuštokas. Duok jam daugiau dvasios 
Antrasis darbas:
3-5 nuotraukos - man asmeniškai ta balta tvora - baisi šlykštynė, negaliu jos pakęsti. Fui. Patarčiau paieškoti kitokių objektų, kurie galėtų atlikti tvorelės vaidmenį.
2 nuotrauka - man atrodo žibintai į tvorą įlindę truputi.
4-5 nuotraukos - per daug dėžių ir tos dėžės identiškos. Reiktų pabandyt tau paįvairinti, padėlioti kitokių dėžių, mažiau jų sudėti. Realiai gi nebūna lauke sustatyta tiek daug tokių pačių dėžių - nesaugu, nebent tai privati, aukšta tvora aptverta ir saugoma teritorija.
Iš to, kad rašai, kad tik parsisiuntei ir kūrei iškart, tai spėju - pirmas darbas? Šaunu! Rodai potencialą, kiti žmonės prideda daug visokių nelogiškų, nesąmoningų daiktų visur, o tu tikrai gerai padarei. Ypač kaip vienam pirmųjų darbų.
Nemesk visko, pasistenk dar. Galbūt ne kitas, o koks aštuntas, dešimtas darbas bus jau tinkamas serveriui!
O kolkas - prieš, dabartiniai darbai man gražesni.