Vvp - Aukciono Bug'as. - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Vvp - Aukciono Bug'as.

VVP - aukciono bugas.

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
10 atsakymai į šią temą

Haris_Hlz

Haris_Hlz

Godzilla.

• 1735 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 44d 19v 18m 46s
  • MiestasMarijampolė
Reputacija: 155
Mėgstamas

Sveiki , pamačiau aukcione bug'ą , kiek mačiau tuo visi ir seniau skundėsi , bet nerašė į bugus ar pageidavimus. Bug'as toksai: būna statymas lieka 1s ar tais 2s kaip man nutiko pastačiau 10 auksinių juos nuskaitė greit per 1s padariau rr puslapio žiūrau jau nugalėtojas yra.... Tikrai nesamonė nelaimi ir dar auksą nuiima.. Manau jog tai kartojasi visiems , o kaip ištaisyti ar pakeisti neįsivaizduoju...

• 0

Rafael_Nadal

Rafael_Nadal

Lrg.lt elitas

• 1776 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 36d 18v 45m 46s
  • MiestasJav - Miami
Reputacija: 419
Savas veidas

Arba tavo  kompas lagerys ir tau taip yvyko, nes man tai viskas kuo puikiausiai veikė/veikia.

• 0

graphic.png

http://www.filmai.in...ik-1472720.html   užeik ir tapsim draugais.

7a71a66ba7941f24ed6128ab8e880515150.jpg

Haris_Hlz

Haris_Hlz

Godzilla.

• 1735 Pranešimai
  • MiestasMarijampolė
Mėgstamas

Mano kompiuteris tikrai geras ir jokio lag'o nėra , ir dėl šito skundžiasi ne vienas žmogus keik mačiau žaidime,šaukykloje,temose... Tik niekas nesukūrė bug'o pranešimo , nemanau jog tiek daug čia lagerių gali būti..

• 0

Arnas Mincevičius

Arnas Mincevičius

Anonimiškas žmogus.

• 1617 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 15d 7v 26m 47s
  • MiestasAlytus
Reputacija: 143
Mėgstamas

Mano kompiuteris tikrai geras ir jokio lag'o nėra , ir dėl šito skundžiasi ne vienas žmogus keik mačiau žaidime,šaukykloje,temose... Tik niekas nesukūrė bug'o pranešimo , nemanau jog tiek daug čia lagerių gali būti..

tada tavo internetas.. nes man viskas ok nebuvo taip. arba tu buvai atsijunges ,ir nepastatei nieko.

• 0

Busty-Chick-Leaning-Over1.gif

0IRFyOB.png

Cv2Mm1I.png

Haris_Hlz

Haris_Hlz

Godzilla.

• 1735 Pranešimai
  • MiestasMarijampolė
Mėgstamas

tada tavo internetas.. nes man viskas ok nebuvo taip. arba tu buvai atsijunges ,ir nepastatei nieko.

Ne nu.. viskas tam internetui gerai nei senas nei ką geras greitai viskas veikia prisijugnęs buvau ir pastačiau nuskaitė viską , kartojku TAI NE TIK MAN BUVOO..

• 0

Auriukas_

Auriukas_

Savas

• 121 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 5v 2m 41s
  • MiestasVyras
  • Žaidimo nikas:Auriukas_Black
Reputacija: 20
Nuostabu!
o žaidime buvai prisijungęs?
  • 0

8PGSR5P.png

TpJSk6p.png

Turėk tokias tačkas ir turėsi tokias ciolkas.

6ZudOBC.gif

Haris_Hlz

Haris_Hlz

Godzilla.

• 1735 Pranešimai
  • MiestasMarijampolė
Mėgstamas

........ blemba kam jūs rašinėjat bet ką? juk jūs nepadėsit tik nostesi gali bug tokį ištaisyti , rašo tą patį 10 kartų , BUVAU ON NUSKAITĖ AUKSĄ IR NELAIMĖJAU NE PIRMAS TAI RAŠAU jasna?

• 0

Bronius_Aibe

Bronius_Aibe

Savas

• 116 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 13v 52m 30s
Reputacija: 13
Gerai gerai

O tu nepagalvojai kad tuo pačiu metu dar 10 žmonių stato, kai lieka 1s. ? Gi ne vienas žaidi tuose aukcionuose - logiškai pagalvok. Todėl niekas ir nesiskundė, nes supranta kaip tai vyksta. Jeigu vis dar manai kad čia koks bugas, tai bandyk grynai su Samp_Tevas pakalbėt, kuris ir kūrė ten viską. Jis tau paaiškins kaip viskas veikia.

• 0

wtffhank.png

ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

Klubų prižiūrėtojas

• 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas

Joks čia bug, čia viskas priklauso nuo tavo interneto greičio kai perkrauni svetainę. Man bent jau viskas ok. Tik kartais pagreitėja laikas.

• 0

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif

Haris_Hlz

Haris_Hlz

Godzilla.

• 1735 Pranešimai
  • MiestasMarijampolė
Mėgstamas

Suprantat ar ne? Mano ineternetas veikia 100 roc. gerai grewitai geras negaliu skūstis , jūs rašot vistiek tą patį. .. Han išvis nusišneka sako 10 žmonių stato , jmj mes dviese kovojom aš rr dariau webą liko 2-1 s stačiau auksą nuimė nugalėtojas jau yra.... Suprantat? Nerašykit jei nežinot.

• 0

Bronius_Aibe

Bronius_Aibe

Savas

• 116 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 13v 52m 30s
Reputacija: 13
Gerai gerai

Suprantat ar ne? Mano ineternetas veikia 100 roc. gerai grewitai geras negaliu skūstis , jūs rašot vistiek tą patį. .. Han išvis nusišneka sako 10 žmonių stato , jmj mes dviese kovojom aš rr dariau webą liko 2-1 s stačiau auksą nuimė nugalėtojas jau yra.... Suprantat? Nerašykit jei nežinot.

Čia pavyzdį daviau blemba, kad ne tu vienas statai tuo momentu. Ar tu visai dužęs gal ? Vietoj to kad čia skūstumeis, varyk geriau Samp_Tevas į PM parašyk. Paklausk kodėl tu nelaimi niekad. Paaiškins manau tikrai. Aš pats ta sistema gi blemba žinau, Pats žinau kaip ten viskas veikia, nėra ten jokių bugų. 

• 0

wtffhank.png

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok