1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? : Išsigalvoja baudimus, niekur nemačiau, kad už įžeidinėjimus/Neteisingus iškvietimus kas banintų.
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :
Bet tokios taisyklės tai nėra.
Turėjo bausti taip, kaip reikia, o ne savo baumes išsigalvoti. Jei nervai nelaiko, tegul neužima tokių pareigų.
čia ne dėl nervų matyt, o jau galų gale prisiprašė, todėl taip ir nubaudė
Geriau tegul mane vadina arogantišku, cinišku ir sako kad aš per aukštos nuomonės apie save, nei sėdėsiu su man neįdomiais žmonėmis ir tūpai šypsosiuos.
Tiesiog, pasakysiu labai trumpai, nes nenoriu veltis į diskusijas, jis pradėjo įžeidinėti aš dėjau mute 10 min, pagal visas taisykles, po to ir vėl ir vėl ir vėl tą patį darė, visiškai dzin buvo, žaidė su ta kvietimo komanda vietoj situacijos parašydamas keiksmažodžių krūvas, tai dėl to ir gavo baną. Nervai čia ne prie ko, tiesiog per daug jau sau leidžia. Taip, padariau klaidą, kad daviau normalų baną, o ne laiko, bet čia tiesiog klaida buvo, nes dedama baną rašiau minutes, tačiau tai nieko nereiškė, nes buvo ne lban, o ban parašyta, dėl šitos klaidos pripažįstu, o viso kito jis nusipelnė, nes visą dieną įžeidimai buvo, tik tiek, kad į daugelį nereagavau, bet kai pradėjo floodinti teko daryti tokias išvadas.
O ko Rebeka karpai ft? Pagal normalų lossantos.lt, aišku čia taip nebus su tokiais pgr admin, turėtų atmest vien dėl to, kad slepi kažką. Tikrai nesivargintum karpyt dėl nieko.
Nukirpau tik todėl, kad matytųsi būtent ta priežastis, dėl kurios dedu papeikimą, o ne visas langas. Neturiu ką slėpt. Iš dalies, logiškai pagalvojus galbūt ir nevertėjo iškirpti, kitą kartą dedant papeikimą nebekirpsiu, bus pamoka. Pasivarginau ir iškirpau, nes rodos visada kirpdavau.
Greta šaunuolė, nekreipkit dėmesio į jos teisingą bei veiksmingą baudimo būdą. Tokie ir turi būti drąsūs, rizikuojantys bei atsakingi administratoriai.
Ai, tai pirmyn! Tegul administratoriai būna drąsūs, rizikuojantys ir išbanina visą serverį! Jei Gretai pasirodė toks baudimo būdas priimtinas, tai bent jau kažkiek valandų baną galėjo skirti, o ne tokį. Pati pripažino, kad tai jos klaida, tai manau, kad pasimokytų - papeikimas turi būti priimtas.
---------
P.S. Agniaus žinutė Gretai - http://www.part.lt/i...c8791c67774.bmp
Rebeka, jo žinutė man visiškai nėra svarbi, o dėl to pripažinimo, čia akivaizdi klaida, tai net nėra ko nepripažinti, o visa tai gavo ne dėl to, kad suklydau, taip ar taip būtų gavęs baną, tiesiog per daug sau leidžia. Man visiškai dzin kaip kas atrodo, todėl ir jis tegu mažiau rūpinasi ir tikrai nežadu leisti, kad eilinis vaikas pradėtų lipti ant galvos. Jei jis nesuvokia, kas yra tolerancija ir palaikymas liežuvio už dantų, tai gal nors truputį pasimokys. Niekada nesiimu tokių drąstiškų veiksmų, tačiau už nieką taip nesielgiu.
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Administracijos papeikimai →
Papeikimas Tomas_UkneviciusTemą pradėjo Reno_Dziumbras , 04 Feb 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Samp serverio VIP'ai →
VIP papeikimai →
Tomas_UkneviciusTemą pradėjo Reno_Dziumbras , 27 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Moon_MoonTemą pradėjo Reno_Dziumbras , 27 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Gang_MercyTemą pradėjo ignes , 17 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Gang_MercyTemą pradėjo ignes , 17 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)