Apie Serverio Kūrėjų Gobšumą. (Direktoriai) - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Apie Serverio Kūrėjų Gobšumą. (Direktoriai)

Idėja

  • Užrakinta tema Tema yra užrakinta
7 atsakymai į šią temą

#1
Dominic_Zagredo

Dominic_Zagredo

    Pastumdėlis

  • 19 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3v 23m 58s
  • Žaidimo nikas:Dominic_Zagredo
Reputacija: 0
Neutralus

Sveiki, neseniai man "šovė" į galvą idėja. Ji susijusi su donate'inimu. Serveryje nėra tvarkos, darbuotojai daro ką nori ir kada nori (ypač dažnai teisėsaugoje), o dėl to kaltas direktorių nepastovumas. Dirikus žmonės perka, tik dėl pelno, ar papildomos veiklos, visiškai negalvojama, apie kitų gerovę, o keičiantis direktoriams visi darbuotojai išmetami, taip serve nėra pastovumo ir kartu tvarkos. Dar labiau užknisa, tai paprastus žaidėjus, ypač šviežius, tu gali arti kiek nori, būti pavizdingas ir t.t, bet daugiausia ką gali pasiekti, tai pavaduotojas ir tai šansai teoriniai, nes dažniausiai pavaduotoją gauna "donoro" draugas. Siūlau direktorius rinkti. Būtu du etapai, 1.Anketa 2.Apklausa gyvai, per skype, TS, ar SAMP'ą, žaidėjams būtų įdomiau,serveris atrodytu tvarkingas, online padidėtu minimum 2x kartų, kartu ir pajamos padidėtu. Serverio savinke, būk geras, netapk pinigų vergų ir pasigailėk žaidėjų, kurie myli šitą serverį, geriau apmokestink ką nors kitą, ar sugalvok, kokį dalyką iš kur gautum daugiau pajemų (jeigu ką ir žaidėjai kelias įdęjas numes), bet negadink serverio su tais perkamais direktoriais.. Jei patiko , jei nepatiko PRIEŠ (Jei tokių atsiras :D)

Su visa pagarbą, serverio fanas, bei žaidėjas Dominic_Zagredo.


  • 0

#2
Lucas

Lucas

    Savas

  • 141 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 7v 29m 6s
  • MiestasL.A.
  • Žaidimo nikas:Lukas_Lesas
Reputacija: -32
Nu durnas žmogas

Tng jie viska darit. Pamate kd gali pasipelnyti is vaikuciu ir sedi db ;)
uz uz bet nk nebus


  • -1

450cd557109e7904f725722c4863afa6383.gif
banned bsk tai negalu rasit ;)


#3
Dominic_Zagredo

Dominic_Zagredo

    Pastumdėlis

  • 19 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3v 23m 58s
  • Žaidimo nikas:Dominic_Zagredo
Reputacija: 0
Neutralus

Tng jie viska darit. Pamate kd gali pasipelnyti is vaikuciu ir sedi db ;)

Už čia ? :D


  • 0

#4
سيبيريا` فوكسوناس

سيبيريا` فوكسوناس

    Siberian Fox - The Legendary Hunter

  • 1596 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 31d 13v 1m 52s
  • MiestasPrienai
Reputacija: 196
Gangsta shit
Taip... Dabar netvarka yra. Aš už, geriau buvo kaip ir seniau.
  • 0

stats.php?id=110&img=1

76561198101701587.png graphic.png

 

"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .

Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
"
 MUSIQQ - Sekundes


#5
Mantas_Gustas

Mantas_Gustas

    Pastovintis už save

  • 40 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 2d 23v 53m 9s
Reputacija: 2
Neutralus

Už plius padarykit ir verslų perkamų už samp pinigus, o ne savaitiai nomuojamas už didelius pinigus, kaip pažiūri šitame serve gali viska pasidaryti už kreditus mažiau žiūrėkite į pelna ir ateityje tikrai, kai daugiau žaidėjų žais bus ir didesnis pelnas.


  • 0

stats.php?id=1523&img=1


#6
Russell_Crowe

Russell_Crowe

    Mėgstantis rašyt

  • 190 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 4d 12v 51m 39s
Reputacija: 23
Nuostabu!

nusisenkat jus wapse, man tik nepatinka kad taisykles keicias, viskas kitkas ok, jeigu yra paslauga ir ja perka, tai ji yra paklusni? kuom kurejai kalti? jeigu niekas nepirktu tai ir isimtu, jeigu perka reiskias tinka, ir vsio.. o dabar off topic kuriat ir verkiat, pavydit jus ar ka? dziaukites, kad perka.. serveri remia, jus ka galvojat nieko nekainuoja serva laikyti? kiti dar ne taip pinigus kala, visokie igeliai_sumai su savo kugelynais apipisineja zmones ir px jiems.. o cia viskas glicna bet jums vis tiek kazkas stringa subinej.. uzsiraukit ir atsipiskit sudu nesnekeje. verslininkai, ekonomai didieji blet.


  • -1

#7
Valerijus Daukša

Valerijus Daukša

    Pastumdėlis

  • 24 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 13v 13m 7s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Vienas_Duraa
Reputacija: 5
Neutralus

Ilgai laukiau tokios temos, tiesą pasakius net pats norėjau vakar ją sukurti.. Skaudi tiesa, kad kūrėjai visokiausiais būdais bando pasipelnyti iš žaidėjų ir atima malonumą iš kitų. Dabar laimi ne tas, kuris pasižymi aktyvumu, noru bei darbo žiniomis, o tas, kuris negaili išleisti daugiau pinigų. Vadovai kalba, kad viskas yra gerai ir geriau nepadarysi, tačiau tai bent jau mūsų, žaidėjų, atžvilgiu yra netiesa. Čia nėra dėl ko stengtis, nes išsiuntus kelis SMS pasieki visko, ko nori. Šiandien žaidžiau kitame serveryje, kuris yra paprastas, bet kitaip nei šitas - jis KLESTI. Klesti dėl tvarkos ir dėl to, kad yra tikslas žaisti ir daugiausiai ką ten gali įsigyti už litus tėra VIP. Ten visada žaidžia daugiau žaidėjų nei šiame serveryje, visada yra puikių sistemų (neabejoju, jog ir čia galima tai padaryti), puikūs, pagal anketas išrinkti direktoriai bei atsakingi, patikimi administratoriai, kurie buvo atrinkti, o ne parduoti už kelis litus. Suprantu, kad REIKIA pasipelnyti, tačiau taip pelnantis tik žlugdomas serveris. 

 

Čia neperka tiek daug VIP, kiek kituose serveriuose, nes nėra tiek daug susidomėjusių žaidėjų. Kodėl nėra susidomėjusių žaidėjų? - Nes čia viskas PARDUODAMA. Neabejoju, jog šiame serveryje atsirastų žymiai daugiau susidomėjusių žaidėjų, kurie pirktų VIP ir atneštų dar didesnį pelną nei pardavinėjant direktorius ar pnš, jeigu vadovai paklausytų mūsų nuomonių.

 

O jeigu vadovai galvoja, jog viską palikus taip pat, serveris toliau suksis kaip lygi šioliai, tai galėčiau paprieštarauti. Serveris greitai smenga žemyn ir tai labai aiškiai matosi. Jeigu ant pietų susirenka virš šimto žaidėjų, tai nereiškia, kad viskas veikia stabliaii. Kol čia žaidžia 100+ žaidėjų ir vis mažėja, tol kitur žaidžia 200+ ir vis didėja, o viso to priežastis jau išaiškinta. Nieko neliepiu daryti, tiesiog aš, kaip ir kiti žaidėjai, nenorėtų, jog šis serveris žlugtų dėl tokių dalykų. Tikiu, kad su mūsų, žaidėjų, pagalba galima prikelti ir iškelti šitą serverį dar aukščiau, tereikia vadovų noro.


  • 1

#8
Deividas_Nasaris

Deividas_Nasaris

    Ponas Džinglas

  • 605 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 5m 36s
Reputacija: 274
Intelektualas

Taip jus esate visi issnaudojami labai tai yra netiesa todel kad pagrindiniai darbai direktoriai yra renkami ir keletas minciu:

1. Visais laikais zyzet kad isrenkami direktoriai yra blogi dabar kai patys save renkat irgi blogai?

2. Nepatenkinti zmones tik tie kurie gyvenime ne cento nera donatine

3. Ar i kina ar i kavine nueja gaunate viska nemokamai irgi?

4. Ar manot kad mes cia sedim del bendros idejos kas donatina super bet yra budu tu kreditu gaut nemokamai sakot nera?

a) egzistuoja 3 pakvietimu sistemos unikalaiusios niekur tokiu enra ne nekviecia visi pazyst geriau

B) paciam zaidime lt galima keistis i krd tik dirbt ai sakot nera kur dirbt na topus per vvp paziurint neatrodo taip, misiijos kurios duoda taip pat krd

5. serveryje yra tvarka ir ji priklauso nuo jeigu direktorius blogas ji sistema ismeta automatiskai matyt kalbi apie save nori paskayt kad tu butum geriausias direktorius ir tau ji duot nemokamai?

6. Jei seniau buvo geriau kodel zmones skudnesi nuolat del direktoriu?

7. Dabar ent adminu nera pakankamai yra vos keli jus dar siulot direktorius rinkti?

8. Dabar zaidzia daugiau zmoniu nei kai buvo sena sistema kodel?

9. TEISESAUGOJE DIREKTORIUS NEPERKAMAS O RENKAMAS reiskias sistema musu gera ir tau nepatinka isrinktas direktorius o ne pirktinis per mazai ziniu?

10. direktoriai kurie nusipirko yra zymiai dazniau on nei kurie gavo nemokamai pvz dabar galima gaut direktoriu nemokamai 2 rodos darbuose PD ir viesajam balse, kadangi PD direktorius yra super adminas Gedas_Tomkus jis buna gana daznai kur sakei kad teisesauga daro ka nori tubut tamstos sikna surakino kai jis bande keiktis ar dminti ir tau cia tvarkos trukumas, o viesajam balse iveta jin buna nelabai daznai palyginus su pirktiniais.

11. Zmones ismetami nes jie nedirba firmai minsuas eina nuo pelno jei direktorius is oro ismetines zmoens jam bus minsuas o ne pelnas jei tai butu kaip sakai koks tikslas zmogui taip daryt? Galu gale jei per daug ismes darbuotoju ji pati sistema ismes, nebent direktorius ismeta neaktyvius zmones arba pati ismete kai nepasijungei daugiau nei 3 dienas.

12. Vietoj paprasto darbo tu gali tureti bizni kaip gauti krd nemokamai kodel ir sukurei tema gali pasiziureti 4 punkte, dar gali vygdyti misijas, klubuose uzdarbiauti ect

13. Gerai akd neparasei dar sugrazinti emigracijas nes cia yra neligybe didziausia dabar 99% zmoniu dirba ir cia mielas mano drauge yra tvarka o ne ginkla pasiemes dmina o jei koks pd atima ginklus ar dar blogiau licenzija ar dar blogiau teises zmogui yra tai ne tektis o ne pofik kaip ankciau ir cia tu vadini netvarka?

14. jei turi konkreciu nusiskundimu o ne pamastymu ir siaip apstrakciu skundu tai konkreciai aks ka blogai daro visada gali rasyti i foruma su irodymais.

15. Is kur tu zinai kas samp zaidejams butu idomiau turi didele patriti? sakai kad serveris butu tvarkingas mes esam vienas na neslepkim tvarkingiausias serveris visi serveriai kurie bande kazka tokio padaryt kad butu sunkiai akzkas pasiekiama zlugo visur yra free roomai minusu siokiu tokiu yra bet viskam reikia laiko vien faktas kad musu darbas buvo ivertintas rodo kad judame teisinga linksme.

16. Online padides ne 2x gal ir 3x ir uz sita esu atsakingas as jei taip butu lengva dabar kieviena sserveris susikures turetu labai daug zmoniu bet kai kas nros tvarka siokia tokia bando ivest iskart viskas zlunga na pas mus nezlugo.

17. Teisesaugos direktorius t.y teisesauga kuri tau nepatinka ir vadini netvarka lygiai tokiu budu ir renkamas direktorius kaip tu cia parasei, o jei sakai kad pasigaileti tu zmoniu kurie myli sita serveri reiskais esi senbuvo na nemanau nes net pagrindiniu dalyku enzinai parasei tema su mazai mazai mazai ziniu http://www.lrg.lt/proga

cia gali pasiskaityti kas yra perkama ir kas yra renkama :)

18. Ir zinoma keli is pasks zmoens aklai raso uz uz uz jum tik daryk dirbt o ivertinto darbo nera jus kalbat apie save norit kazko nemokamo o dirbt nenorit jus norit gaut o neuzdirbt gaut ir uzdirbt yra skirtingi dalykai.

----------------

Valerijau:

 

1. aimi tas kuris pasizymi aktyvumu jei direktorius nebus aktyvus ji automatiskai simes lauk: http://www.lrg.lt/proga pasiskaityk o teisesauga yra su keliasi dar darbais renkama kaip ir ankciau.

2. Niekas taves nepraso leist pinigu nori akzko daugiau gali donatint nenori nedonatik nori kreditu nemokamai yra kruvos budu ju uzsidirbti o ne gauti nemokamai.

3. Pamatysit jus mano zodi paminesit greit ne vienas servas taip padaryts neisivaizduojat koks tyra galvos skausmas rinkti tuos direktorius ir labai daznas kuris issrenkamas buna blogas ir nuolat ankciau skusdavosi jeis ir dabar skundzais ne pirktinisi direktoriais teos autorius kaip suprantu o rinktiniu tai wtf?

4. Tai pala vienas sako tavrkos nera kitas sako tvarka yra kaip cia dabar?

5. Del pinigu nepyk zmogau jau sakiau aukciau kaip galima tu krd gaut :)

6. Del "kito" serverio manau cia akzka fantazuoji nezinau ne vieno lietuvoje serverio kur butu didesne tvarka nei pas mus no offence bet pats pamastyk :) reiskais nebuvai lrg taip ilgai kaip as kad zinotum patikekit patikekit tiesiog zmoens skudnesi ir ne po viena du kaip cia dabar o masiskai kai direktoriai renkami buvo ir dabar temos autorius dar karta pasikartoju skudnziasi ne pirktiniu direktorium o isrinktu :D

7. Zaideju atsiras dabar yra vasar aniekur kitur nedaromi atnaujinimai iskyrus cia, mes konkuruojame ne su kitais serveriais tik bet ir su geru oru ir vasara :)

8. Taip mes galvojam kad palikus taip pat viska ir dar kaika pakeitus idejus ir atnaujinus bus viskas labai gerai ir tu arktii kurie gali ensutikti su sia nuomone klysta nes neturi patirties patirti turi vadovai o ne zaidejai jei turetum patirti tu tikrai sedetum mano vietoj ar bent adminuose :)

9. Pasakysiu dar viena dalyka jei serveryje nuolat zaidzia 100+ reiskais tu is viso zaideju yra apie 400 skirtingu nes vienu emtu visi nesusirenka susirinkti gali per startus ar kokius renginius kiti serveriia ilga laika egzistavo lrg egzisuota nuo 2009 metu taciau kas su juo buvo kartu zino kuria darem klaida scripteriai kol patys to nepadejom daryti nebuvo ir to serverio.

10. zaideju ir sau pagalba butu serveri pareklamuto jum nauda butu rkeditai kuriu taip norit o serveriui zaidejai deja to nieks nedaro

 

 

pabaigai tai niekas nevercia jusu moketi uz kazka kaip minejau yra kruvos budu gauti nemokamai taciau neiks to nenori daryti nori gauti nemokamai o neuzdirbti.


  • 0

Paveiksliukas






Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Idėja

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok